Kuidas saada rasva kõhupealt minema?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kuidas saada rasva kõhupealt minema?
- This topic has 28 replies, 20 voices, and was last updated 19 years, 8 months tagasi by
Vahue.
-
AutorPostitused
-
mai 10, 2006 at 2:48 p.l. #82904
jrx
MemberGoth – selline MISIGANES oskusetrenn on minu meelest treeneri laiskus ja raisatud aeg.
Kui keskmine inimene käib trennis 3x nädalas ja pool sellest ajast teeb veel üldfüüsilist siis kicki ei õpi ta küll eriti. Üldfüüsiline peab olema spetsiifilistes trennides kas lisatreeningute või iseseisva trenni näol.
Higipulli saab VÄGA edukalt otsa ette ka spetsiifiliste harjutustega. Treener, kes sellises trennis teeb jooksmist ja kätekõverdusi on minu meelest lihtsalt laisk või rumal (kui just ei ole tegemist lastetrenniga – neile on teine asi).
mai 10, 2006 at 3:43 p.l. #82907Thomas
MemberGoth – selline MISIGANES oskusetrenn on minu meelest treeneri laiskus ja raisatud aeg.Kui keskmine inimene käib trennis 3x nädalas ja pool sellest ajast teeb veel üldfüüsilist siis kicki ei õpi ta küll eriti. Üldfüüsiline peab olema spetsiifilistes trennides kas lisatreeningute või iseseisva trenni näol.
Hmm, minu trennis on 2 poissi, kes on Euroopa esikolmikus oma kategoorias (mõlemad erinevas) ning just selline näeb nende tavaline trenn välja.. Võib öelda jah, et mis siis kui nad hakkaks sinu öeldu moodi tegema, et siis oleksid mingi kindlad esimesed vms.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 10, 2006 at 4:04 p.l. #82909jrx
MemberArutame seda asja loogiliselt. Treeneril on olemas info eks. Info selle asja kohta mida õpitakse – spetsiifilise spordi kohta. Ja juhendamine on kõige kasulikum siis kui parandada õpilaste vigu selles, milles nad võistlevad, mitte selles, kuidas nad kätekõverdusi teevad. Selleks, et õppida õigesti üldfüüsilist tegema, piisab ühekordsest treeneri juhendamisest. Pidev (spordispetsiifika) treeneri tähelepanu aga peaks keskenduma spordispetsiifiliste oskuste arendamisele.
ERITI oluline on see tipu lähedal, kus inimesed on niikuinii võimelised ise üldfüüsilist lisaks tegema – mida nad sul kindasti teevad ka.
PÄRIS tipus sellistel aladel tehakse ju eraldi trenni nii, et on eraldi treenerid – jõutrenni treener ja spetsiifikatrenni treener. Siis saab neid trenne juba ka kombineerida, sest mõnes mõttes käib siis 24/7 üks suur trenn. Ma ei tea – võibolla on sinu poisid juba sellel tasemel.
Aga kas sa tõesti ise ei arva, et poistel oleks rohkem kasu sellest, kui sa kulutaks 100% enda ajast trennis nende spordispetsiifika lihvimisele ja üldfüüsilist teeksid nad ise? See ju on sinu aja efektiivsem kasutamine kas pole?
Ja minu post oli suunatud eelkõige selle (harrastus)kontingendi kohta, kes käib trennis 2-5 korda nädalas poolteist kuni kaks tundi ja kelle esmaseks eesmärgiks pole tippsport.
Kas te kujutate ette et ujumistrenn näeb välja nii, et ma lähen basseini äärde, siis lähen välja jooksen ennast soojaks siis tulen tagasi, teen kätekõverdusi ja kükke ja hüppan hüpitsaga, siis ujun 15 minutit, siis teen uuesti kätekõverdusi jooksen ja hüppan ja siis jälle ujun 15 minutit ja siis jälle teen muud ja siis ujun veel korra ja siis on trenn läbi – ujuda sain vaid pool trenni.
Ja kui sa küsid endalt küsimuse MIKS su poisid ei ole esimesed, siis mis on vastus? Kas tõesti see, et nende üldfüüsiline on liiga kehv? Kas seda üldfüüsilist ei saaks treenida sinu valvsa silma all tehes palju rohkem oskusi arendavaid harjutusi kui seda on kätekõverdused või jooks ning tehnika läheks paremaks ja lisada puhtalt üldfüüsilise trennid, mida nad ise lisaks teeks?
mai 10, 2006 at 6:22 p.l. #82921Vägivaldur
MemberJrx, ei maksa alahinnata treeneri kui taganttõukaja rolli. Eriti inimese jaoks, kes ei tee sporti selleks, et OMilt kuld tuua. Paljud inimesed ikka suudavad ennast sundida iseseisvalt üldfüüsilist tegema. Arvan, et väga vähesed. Seega miks üldfüüsilist trennis teha laskev treener rumal/laisk on kui treenijad temalt seda ootavad?
mai 10, 2006 at 7:25 p.l. #82924Kuup
MemberJrx, kuda sinuga ühendust saab? privaatsõnumit saata ei saa…emaili ka mitte.
mai 11, 2006 at 7:07 e.l. #82962jrx
MemberVägivaldur – sellisel juhul kui inimesed ootavad üldfüüsilist ei ole spetsiifilise võitlusala trenn see koht, kus nad käima peaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja sellistele “suvalistele” inimestele annab tark treener üldfüüsilise koormuse väga hästi ka AINULT spordispetsiifikaga. Päris kindlasti on võimalik spordispetsiifikaga asendada kätekõverdused ja jooks, jah kangi ei asenda aga kangitrenn peakski eraldi olema.
Inimene, kes tahab enda üldfüüsilist vormi parandada rohkem kui see on võimalik sellise spordispetsiifilise treeninguga PEAB olema suuteline tegema seda iseseisvalt. Muidu ei jõua ta eriti kuhugi sellega v.a. juhul kui siis läheb juhendatavasse üldfüüsilise trenni – spinningusse, bodypumpi vms…
Kuup – proovin sulle sõnumi saata, mul vist amazoni postkast täis. Aga üldiselt mu avalikkustatud mailiaadress töötab MSNi aadressina. Emailina on see postkast kinni jah.
mai 11, 2006 at 7:41 e.l. #82968savi_
Memberloodan , et tüüp sai abi vähemalt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 16, 2006 at 7:33 p.l. #83512Precision
MemberKuulge aga missugust pulbrit võiks ma osta, sealt rasvapõletajatest, seal oli mingi sp-55 aga see kadunud, oskab keegi miskit soovitada? Muidugi siis trenniga käsikäes
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ahjaa, et tänan kõiki vastajaid kaa!mai 18, 2006 at 6:30 e.l. #83583jrx
MemberVaata kui inimene käib trennis 3×1,5 tundi nädalas. Ja pool sellest ajast teeb mittespetsiifilist üldfüüsilist PLUSS veel niikuinii soojendus ja venitus lõpus, siis saab ta seda trenni, mis reaalselt takistaks Vassilit või Peetrit (oleme poliitiliselt korrektsed eks) talle lõuga panemast ainult 3×45 minutit nädalas või VEELGI VÄHEM.
Nii nüüd juhul kui tegemist on mingi totaalse nõrgukesega, kellel seda jõudu tõesti hädasti vaja on, siis tema jõu saab heale tasemele aidata ka spordispetsiifilisema treeninguga. Varjupoks oli näide, mitte ainus võimalus. Enamuses peaks tegemist olema ikka paarisdrillidega, kus liikumine ja vastupanu sees.
Kui tegemist on “nö” keskmise inimesega, kellel jõudu juba natuke on, siis ei ole mitte oluline, et ta saaks tugevamaks vaid see, et ta õpiks õigemini enda keha kasutama ja tehnikat õiges kohas kasutama ning, et ta omandaks HEA KAITSE. Kui see keskmine inimene tunneb, et tal jääb ikka veel jõudu väheseks, siis ta küsib treeneri käest, mida ta saaks teha, et seda suurendada. Treener võibolla koguni soovitab inimestele, et head oskused on head, aga tehke ise ka natuke üldfüüsilist.
Kui tegemist on sportlasega, siis on treeneri aeg “eriti kallis” ja selline tüüp peab niikuinii tegema juurde igasugust üldfüüsilist. Pool trennist kätekõverdusi-hüpitsat-jooksu-kõhulihaseid teha ei aita teda eriti edasi.
Ja ma ei ole kunagi öelnud, et terve trenni peaks tegema tehnikat selles tähenduses, et “näete see on paremsirge, nüüd lööge 15 minutit lapasse/kotti paremsirget, mina parandan vigu… tehtud? näete see on vasakhaak… jne.” selline asi on veel ERITI mõttetu. Võitlusala treening peab enamuses koosnema reaalse vastupanu ja reaalse liikumisega spetsiifiliste oskuste drillimisest…
mai 21, 2006 at 1:52 p.l. #83931Ronnie_Coleman
MemberMina sain kõhurasvast lahti väga lihtsalt peaaegu et ühe kuuga. Ära söö ja tee trenni oli minu moto. Poolteist kuud tegin 6 korda nädalas iga trenni alguses 10 min jooksu ja 10 min sõudmist, siis jätkasin oma tavalise jõutreeninguga ja trenni lõpus 5 min jooksu 5 min sõudmist+ venitamised. Enne trenni söö mida tahad aga natukene/mõõdukalt. Peale trenni panin ühe pooleliitrise eviani vee ja 2-3 banaani, ning rohkem ei söönud. Lihas küll läks väiksemaks, aga pekist sai lahti, enne seda protseduuri kaalusin 78kg pärast 70kg. See oli siuke enne suve vormi spurt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…aga minu puhul mõjus.mai 21, 2006 at 3:01 p.l. #83941FitGirl
MemberMina sain kõhurasvast lahti väga lihtsalt peaaegu et ühe kuuga. Ära söö ja tee trenni oli minu moto. Poolteist kuud tegin 6 korda nädalas iga trenni alguses 10 min jooksu ja 10 min sõudmist, siis jätkasin oma tavalise jõutreeninguga ja trenni lõpus 5 min jooksu 5 min sõudmist+ venitamised. Enne trenni söö mida tahad aga natukene/mõõdukalt. Peale trenni panin ühe pooleliitrise eviani vee ja 2-3 banaani, ning rohkem ei söönud. Lihas küll läks väiksemaks, aga pekist sai lahti, enne seda protseduuri kaalusin 78kg pärast 70kg. See oli siuke enne suve vormi spurt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…aga minu puhul mõjus.Ja mind tõsiselt kohe huvitab kauaks seda tulemustiis oli?? Minu teadmiste kohaselt kaua see ei püsi.Mis ruttu tuleb see rutu läheb…
mai 21, 2006 at 3:16 p.l. #83943jorsik
Membersellist tulemust on täpselt niikauaks, kuni hakkad jälle sööma rohkem kui ära kulutad, lihtne ja loogiline ju?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 21, 2006 at 5:41 p.l. #83960õlalihas
Membersee nälgimise asi on suht effektiivne tegelt, aga seda võimaldab ka aint soojade ilmadega teha, sest muidu mul lööb jubeda väsimuse peale. Suvel ise enesest ei taha nii palju süüa. Pigem pressin sööki sisse endale.
mai 22, 2006 at 7:40 e.l. #84023Vahue
MemberNt. see Lordi solist sõi ainult dieetsokolaadi ja jõi pepsi-lighti või dieeti ja kaotas kolme kuuga 30 kilo! Täiesti mõttetu toit, ma ei sööks seda ka siis, kui mulle seda tasuta pakutaks.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.