kuidas saada põkiks nagu kirp?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » kuidas saada põkiks nagu kirp?
- This topic has 36 replies, 18 voices, and was last updated 17 years, 3 months tagasi by
timo116.
-
AutorPostitused
-
oktoober 27, 2008 at 10:27 p.l. #15406
Anonüümne
Guestjõukas juba käin 5 nädalat ja 3 päeva, 2 korda nädalas. steroide veel ei pane, äkki peaks mingit protekat või midagi võtma? toitumine korras, tervislik. söön 2 korda päevas sooja sööki, näiteks suppi või midagi vahel purksi
oktoober 27, 2008 at 10:41 p.l. #170318Henritamm
MemberSteroide veel ei pane?
Parem oleks, kui see veel jääkski kestma!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 27, 2008 at 10:52 p.l. #170319Kristjan-Johannes Konsap
MemberMa ütlen igaks juhuks kohe ära, et kulla mees, ära hakka ennast vägistama.Sama suureks kui mina ainult ideaalse toitumise, hardcore trennide ja steroidide laksimisega ei saa. Siin peavad ikka one of a kind geenid olema. 1 triljonist on tõenäosus, et sa sama põkiks saad ja ma võin sulle igaks juhuks vihjata(kui sa matas eriti tugev ei ole) et see on ikka imeväike tõenäosus.Ma võin sulle küll abi pakkuda oma ammendamatust teadmistevaramust, koostada sulle ideaalse toitumis-ja treeningkava ja soovitada, mis firma valku osta (kas FAST või Eiselt) aga mõtle nüüd natuke-kas sellel on mõtet? Seega mata see mõte parem kohe maha, ära piina ennast asjatu trenni ja piinlikult täpse toitumisega. Õpi või tööta ja ole teisiti täisväärtuslik ühiskonnaliige ja kasulik meie riigile!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 28, 2008 at 7:00 e.l. #170332jrx
Memberkirpwned
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 28, 2008 at 7:05 e.l. #170333Jess13A
MemberMa ütlen igaks juhuks kohe ära, et kulla mees, ära hakka ennast vägistama.Sama suureks kui mina ainult ideaalse toitumise, hardcore trennide ja steroidide laksimisega ei saa. Siin peavad ikka one of a kind geenid olema. 1 triljonist on tõenäosus, et sa sama põkiks saad ja ma võin sulle igaks juhuks vihjata(kui sa matas eriti tugev ei ole) et see on ikka imeväike tõenäosus.Ma võin sulle küll abi pakkuda oma ammendamatust teadmistevaramust, koostada sulle ideaalse toitumis-ja treeningkava ja soovitada, mis firma valku osta (kas FAST või Eiselt) aga mõtle nüüd natuke-kas sellel on mõtet? Seega mata see mõte parem kohe maha, ära piina ennast asjatu trenni ja piinlikult täpse toitumisega. Õpi või tööta ja ole teisiti täisväärtuslik ühiskonnaliige ja kasulik meie riigile!
Ise kirp aga ei mõtlegi kirbust elevanti teha…… mida sa peale FAST sööd ,et nii eluterveid mõtteid mõlgutad?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 28, 2008 at 12:38 p.l. #170384Kristjan-Johannes Konsap
Memberkirpwned
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mismõttes? Mitte keegi ei pwni mind. Ever.
Ja kui mõni moderaator veel aru ei saanud, siis eile õhtul tulid siia mõned rämpsteemad ja ka see kuulub nende hulka.
oktoober 28, 2008 at 12:57 p.l. #170390Kristjan-Johannes Konsap
MemberSaime saime, aga see teema oli minu arust fun ja kuna sa panid esialgsele postitajale ära, siis ei hakanud kustutama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kui tahad, võib ju ära kustutada.

Su jutus on point sees.
Peaasi, et selline hull mõtteviis levima ei hakka meie kergelt mõjutava noorsoo hulgas. Muidu on robocopi ukse taga varsti poole kilomeetrine järjekord ja iga nolk hakkab arvama, et võib saada sama suureks kui mina.
Kus oleks selle kahju ots, ma küsin teilt?
oktoober 28, 2008 at 1:35 p.l. #170395JamesC
MemberSu jutus on point sees.Peaasi, et selline hull mõtteviis levima ei hakka meie kergelt mõjutava noorsoo hulgas. Muidu on robocopi ukse taga varsti poole kilomeetrine järjekord ja iga nolk hakkab arvama, et võib saada sama suureks kui mina.
Kus oleks selle kahju ots, ma küsin teilt?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No eks ainult proteiini pulbriga saabki “SUUREKS“
oktoober 28, 2008 at 1:45 p.l. #1703995ander
Memberkui suur sa siis kirp oled? ehk mõni tõelevastav fotoke?
oktoober 28, 2008 at 1:49 p.l. #170400Kristjan-Johannes Konsap
Memberkui suur sa siis kirp oled? ehk mõni tõelevastav fotoke?oktoober 28, 2008 at 1:55 p.l. #170402JamesC
Membernatuke nalja kaa…

oktoober 28, 2008 at 2:07 p.l. #170406gmaster
Memberoktoober 28, 2008 at 2:10 p.l. #170407Kristjan-Johannes Konsap
Memberoktoober 28, 2008 at 2:24 p.l. #170408indz
MemberÄra jama kiku, sa oled kuidagi väiksemaks jäänud. Sa Proteiini ikka sööd v?
oktoober 28, 2008 at 2:30 p.l. #170410JamesC
Member
Vat see on lahe. Valdaks ma ka photoshoppi.

Jaa, photoshop teeb inimeste kätes imesid… teeks jõusaali selliseid imesi…
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.