Kuidas saada lihaseid vähemaks?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Kuidas saada lihaseid vähemaks?
- This topic has 48 replies, 22 voices, and was last updated 18 years, 3 months tagasi by
Andreaz.
-
AutorPostitused
-
oktoober 11, 2007 at 6:52 e.l. #127550
marit
MemberKui mingi väike kumerus juba häirib- mis naiselikkusest sa siis siin räägid??? See sinu mainitud fakt räägib ainult sellest, et sul on kinnisidee ja sa ei oska oma keha kõrvalt vaadata, ammugi mitte selle vormi õigesti hinnata või oma eripäradega leppida. Naine ei pea olema kondibukett, ei tohigi olla.jajah, Laurake, mõtle parem sellele mida sa mõtled.
oktoober 11, 2007 at 6:57 e.l. #127552matti
MemberLihast ei taha? Pekki ei taha? Järelikult siis kondine? Tahaks näha meest, kelle arvates see on ilus. Enamus eelistab siiski terveid, tugevaid ja sportlikke naisi, kellest “tuul läbi ei puhu”. Või on peeneksolemine mingi uus trend jälle noorte seas?
Jah,pole koledamat naist,kui kondibukett.
oktoober 11, 2007 at 9:30 e.l. #127565daemonium
MemberJah,pole koledamat naist,kui kondibukett.
Paks naine on veel hullem.
Ja eesti naised miskipärast tahavad paksud olla – miks,arumaisaa …,
oktoober 11, 2007 at 9:51 e.l. #127566hehee
MemberJa eesti naised miskipärast tahavad paksud olla – miks,arumaisaa …,
oktoober 11, 2007 at 9:55 e.l. #127567Mesku
MemberPaks naine on veel hullem.Ja eesti naised miskipärast tahavad paksud olla – miks,arumaisaa …,
oktoober 11, 2007 at 9:55 e.l. #127569daemonium
MemberPisike üldistusPisike jah.Oleks ju võinud hullemini kah öelda …
Tglt ega normaalkaalus eesti naist tänaval naljalt kohta.Ja ku mõnda näed,siis vastab ta miskipärast vene või vene aksendiga eesti keele,
oktoober 11, 2007 at 9:59 e.l. #127570hehee
MemberPisike jah.Oleks ju võinud hullemini kah öelda …Tglt ega normaalkaalus eesti naist tänaval naljalt kohta.Ja ku mõnda näed,siis vastab ta miskipärast vene või vene aksendiga eesti keele,

Ma käin vist teistel tänavatel, sest näen nii ilusaid saledaid, koledalt kõhnu kui üleliia pakse eesti naisi
oktoober 11, 2007 at 10:04 e.l. #127573daemonium
MemberMa käin vist teistel tänavatel, sest näen nii ilusaid saledaid, koledalt kõhnu kui üleliia pakse eesti naisi
oktoober 11, 2007 at 12:34 p.l. #127580Annika Pärtel
MemberPaks naine on veel hullem.Ja eesti naised miskipärast tahavad paksud olla – miks,arumaisaa …,
oktoober 11, 2007 at 12:48 p.l. #127583Capricorn
MemberPaksusest me siin küll ei rääkinud, pigem jäi kõlama lause, et lihased on naistel koledad…Oleneb suurusest.
oktoober 11, 2007 at 1:10 p.l. #127585daemonium
MemberPaksusest me siin küll ei rääkinud, pigem jäi kõlama lause, et lihased on naistel koledad…… ja kui lihased on piisavalt suured,siis,kui riided peal,paistabki naine paks välja,

Suured lihased olgu mehel,milleks neid naisele vaja – arumaisaa …
et mehelikum olla või?Kas mehelik olla ongi nüüd ilus?No sel juhul ma lihtsalt vanamoeline.Vanainimese asi …,
oktoober 11, 2007 at 1:36 p.l. #127592Annika Pärtel
MemberOleneb suurusest.
“Sellised” on pisukese photoshopi tulemus siiski… Ja teema algataja selline kohe kindlasti ei ole, vastasel korral me tunneks teda.
oktoober 11, 2007 at 1:38 p.l. #127593Annika Pärtel
Member… ja kui lihased on piisavalt suured,siis,kui riided peal,paistabki naine paks välja,
et mehelikum olla või?Kas mehelik olla ongi nüüd ilus?No sel juhul ma lihtsalt vanamoeline.Vanainimese asi …,

Millised on piisavalt suured? Äkki ma olen siis ka paks…apppiiiiii, nüüd tuleb suur masendus ja lähen aeroobset tegema…
oktoober 11, 2007 at 1:54 p.l. #127596Andree
Member… ja kui lihased on piisavalt suured,siis,kui riided peal,paistabki naine paks välja,

mul vist midagi viga.. aga mulle meeldib kui naisel ikka jalapeal veidi lihast on…. eriti kui kõrged konsad. Lihtsalt nääb ilusam välja kui rippuv peek… Või siis jalda nii peened, et kui kõnnib konsatega siis selline tunne, et iga hetk jalg murdub.. ´
aga jah võib-olla mul miskit viga:D
oktoober 11, 2007 at 2:11 p.l. #127597daemonium
MemberMillised on piisavalt suured? Äkki ma olen siis ka paks…apppiiiiii, nüüd tuleb suur masendus ja lähen aeroobset tegema…Oi,

See arvamus:
mul vist midagi viga.. aga mulle meeldib kui naisel ikka jalapeal veidi lihast on…. eriti kui kõrged konsad. Lihtsalt nääb ilusam välja kui rippuv peek… Või siis jalda nii peened, et kui kõnnib konsatega siis selline tunne, et iga hetk jalg murdub.. ´aga jah võib-olla mul miskit viga:D
peaks sulle rohkem meeldima,
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.