Skip to main content

Kuidas saada lihaseid vähemaks?

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Kuidas saada lihaseid vähemaks?

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 49 total)
  • Autor
    Postitused
    marit
    Member

Kui mingi väike kumerus juba häirib- mis naiselikkusest sa siis siin räägid??? See sinu mainitud fakt räägib ainult sellest, et sul on kinnisidee ja sa ei oska oma keha kõrvalt vaadata, ammugi mitte selle vormi õigesti hinnata või oma eripäradega leppida. Naine ei pea olema kondibukett, ei tohigi olla.

jajah, Laurake, mõtle parem sellele mida sa mõtled.

matti
    Member

Lihast ei taha? Pekki ei taha? Järelikult siis kondine? Tahaks näha meest, kelle arvates see on ilus. Enamus eelistab siiski terveid, tugevaid ja sportlikke naisi, kellest “tuul läbi ei puhu”. Või on peeneksolemine mingi uus trend jälle noorte seas? :ph34r:

Jah,pole koledamat naist,kui kondibukett. :roll:

daemonium
    Member

Jah,pole koledamat naist,kui kondibukett. :roll:

Paks naine on veel hullem.

Ja eesti naised miskipärast tahavad paksud olla – miks,arumaisaa …, :ph34r:

hehee
    Member

Ja eesti naised miskipärast tahavad paksud olla – miks,arumaisaa …,
    Mesku
    Member

daemonium
    Member

Pisike üldistus

Pisike jah.Oleks ju võinud hullemini kah öelda …

Tglt ega normaalkaalus eesti naist tänaval naljalt kohta.Ja ku mõnda näed,siis vastab ta miskipärast vene või vene aksendiga eesti keele,

hehee
    Member

Pisike jah.Oleks ju võinud hullemini kah öelda …

Tglt ega normaalkaalus eesti naist tänaval naljalt kohta.Ja ku mõnda näed,siis vastab ta miskipärast vene või vene aksendiga eesti keele, :ph34r:

Ma käin vist teistel tänavatel, sest näen nii ilusaid saledaid, koledalt kõhnu kui üleliia pakse eesti naisi :roll:

daemonium
    Member

Ma käin vist teistel tänavatel, sest näen nii ilusaid saledaid, koledalt kõhnu kui üleliia pakse eesti naisi

Capricorn
    Member

Paksusest me siin küll ei rääkinud, pigem jäi kõlama lause, et lihased on naistel koledad…

Oleneb suurusest. body_builder_chick_8.jpg

daemonium
    Member

Paksusest me siin küll ei rääkinud, pigem jäi kõlama lause, et lihased on naistel koledad…

… ja kui lihased on piisavalt suured,siis,kui riided peal,paistabki naine paks välja, :ph34r:

Suured lihased olgu mehel,milleks neid naisele vaja – arumaisaa …

et mehelikum olla või?Kas mehelik olla ongi nüüd ilus?No sel juhul ma lihtsalt vanamoeline.Vanainimese asi …, :roll:

Oleneb suurusest. body_builder_chick_8.jpg

“Sellised” on pisukese photoshopi tulemus siiski… Ja teema algataja selline kohe kindlasti ei ole, vastasel korral me tunneks teda.

… ja kui lihased on piisavalt suured,siis,kui riided peal,paistabki naine paks välja, :ph34r:

et mehelikum olla või?Kas mehelik olla ongi nüüd ilus?No sel juhul ma lihtsalt vanamoeline.Vanainimese asi …, :roll:

Millised on piisavalt suured? Äkki ma olen siis ka paks…apppiiiiii, nüüd tuleb suur masendus ja lähen aeroobset tegema…

Andree
    Member

mul vist midagi viga.. aga mulle meeldib kui naisel ikka jalapeal veidi lihast on…. eriti kui kõrged konsad. Lihtsalt nääb ilusam välja kui rippuv peek… Või siis jalda nii peened, et kui kõnnib konsatega siis selline tunne, et iga hetk jalg murdub.. ´

aga jah võib-olla mul miskit viga:D

daemonium
    Member

Millised on piisavalt suured? Äkki ma olen siis ka paks…apppiiiiii, nüüd tuleb suur masendus ja lähen aeroobset tegema…

Oi, :ph34r:

See arvamus:

mul vist midagi viga.. aga mulle meeldib kui naisel ikka jalapeal veidi lihast on…. eriti kui kõrged konsad. Lihtsalt nääb ilusam välja kui rippuv peek… Või siis jalda nii peened, et kui kõnnib konsatega siis selline tunne, et iga hetk jalg murdub.. ´

aga jah võib-olla mul miskit viga:D

peaks sulle rohkem meeldima, :roll:

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 49 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.