Skip to main content

Kuidas saada katte 175g proteiini paevas ilma toidulisanditeda?

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Kuidas saada katte 175g proteiini paevas ilma toidulisanditeda?

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    stiiven50
    Member

Pealkiri utleb koik, et siis protein intake calculator utles, et pean 175g proteiini paevas seedima, vastavalt kehakaalule jms.

Protein shake on mul olemas, aga see teeb mu aknet hullemaks ja ma ei taha seda kasutada, niisiis, oskab keegi nou anda, mida suua jne? 

Eiole kogenenud ja kursis vaga nende asjadega, et palju sooma peab jne, tavaliselt motlesin et lihtsalt piisab kui joon palju piima, soon liha ja kala jne.

Tanud!

Sarge
    Member

Söödki liha, muna, piima, kala jne. Lihtsalt pead rohkem sööma. 100g fileed on ca 20g valku.

3 suurt toidukorda näiteks liha/kala/kana vms ~200g tükk iga toidukord ja ongi 120g valku olemas. 2 vahepala juurde, milleks on kohupiim/kodujuust ja sealtki tuleb siis 60g kokku.

Helena Mang
    Member

Oleneb muidugi mis seal pulbris seda aknet tekitab, kui piimavalk siis ei lähe kohupiim ka loosi. Kana/kala väga head valguallikad, lisaks muna(valge). Kui piimavalguga probleeme siis on ka taimseid valgupulbreid saadaval.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.