Kuidas saada just sellist suuremat lihast ning massi
- This topic has 28 replies, 21 voices, and was last updated 13 years, 1 month tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
november 14, 2012 at 4:56 p.l. #24566
comma24
MemberTere!
Olen nüüd juba kuu aega teinud igasuguseid harjutusi (lõuatõmbed, kõhulihased, kätekõverdused jne) tarvitan ka toidulisandeid, kuid ei näe erilisi tulemusi, mingid triibud on (näiteks triitsepsil ja kõhulihastel). Kuidas saada just sellist suuremat lihast ning massi?
november 14, 2012 at 5:32 p.l. #329939SKG
Member1) Syya veidi rohkem kui kulutad. Naiteks sinna 300-500kcal vahele plussis.
2) Kykk, joutomme, surumine
november 14, 2012 at 5:43 p.l. #329943daemonium
MemberTere!
Olen nüüd juba kuu aega teinud igasuguseid harjutusi (lõuatõmbed, kõhulihased, kätekõverdused jne) tarvitan ka toidulisandeid, kuid ei näe erilisi tulemusi, mingid triibud on (näiteks triitsepsil ja kõhulihastel). Kuidas saada just sellist suuremat lihast ning massi?
Pulbrilusikas liiga väike,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui tõsisemalt, siis:
1.mine trenni
2.söömine korda
november 14, 2012 at 6:55 p.l. #329953comma24
MemberMa ei suuda süüa rohkem
november 14, 2012 at 7:58 p.l. #329957Archangel
MemberMa ei suuda süüa rohkem
november 14, 2012 at 8:05 p.l. #329958DannuDannu
Member1kuuga ei saa kohe märgata neid…. kõige raskem osa on kõhulihas saada ja peab 3-4korda nädalas tegema … muidu algajad peavad esmalt ennem õppima jõusaali varustusi kautamine või kodune trenn aeglasasti ja siis võib alustada kergema raskustega kasutada lihamassi kasvatada kui ka toitumine on õige päeva koguses.
november 14, 2012 at 8:30 p.l. #329965rollton
MemberAppi, kõhulihaseid peab nii palju tegema?
november 14, 2012 at 8:45 p.l. #329966Sarge
MemberAppi, kõhulihaseid peab nii palju tegema?
Ei.
november 15, 2012 at 7:01 e.l. #329979Kevin de puta madre
Member1kuuga ei saa kohe märgata neid…. kõige raskem osa on kõhulihas saada ja peab 3-4korda nädalas tegema … muidu algajad peavad esmalt ennem õppima jõusaali varustusi kautamine või kodune trenn aeglasasti ja siis võib alustada kergema raskustega kasutada lihamassi kasvatada kui ka toitumine on õige päeva koguses.
Täielik idiootsus. Ma pole elus kordagi teinud jõusaalis kõhulihaste harjutusi ja ometigi oli mul kooliajal nii massilt kui ka kuivuselt parim radikas kõhul. Jõutõmme, lõuatõmbed, kükid – need on olnud minu kõhulihaste autoriteks. . . ( ja muidugi toitumine, toitumine, toitumine)
november 15, 2012 at 9:38 e.l. #329986eesti mees
MemberTäielik idiootsus. Ma pole elus kordagi teinud jõusaalis kõhulihaste harjutusi ja ometigi oli mul kooliajal nii massilt kui ka kuivuselt parim radikas kõhul. Jõutõmme, lõuatõmbed, kükid – need on olnud minu kõhulihaste autoriteks. . . ( ja muidugi toitumine, toitumine, toitumine)
Proovi raskustega pingile asteid, seda harjutust tehes töötavad kõik su alakeha lihased pluss järgmine päev on ka kõhtulihased ja seljasirutaja hell.
november 15, 2012 at 10:10 e.l. #329991MoloM
MemberTäielik idiootsus. Ma pole elus kordagi teinud jõusaalis kõhulihaste harjutusi ja ometigi oli mul kooliajal nii massilt kui ka kuivuselt parim radikas kõhul. Jõutõmme, lõuatõmbed, kükid – need on olnud minu kõhulihaste autoriteks. . . ( ja muidugi toitumine, toitumine, toitumine)
Kas Sa said tolle postituse sisust üldse aru, mulle jäi mõistatuseks
november 15, 2012 at 12:04 p.l. #330008Kevin de puta madre
MemberEga ma rohkem ei lugenud, kui ainult seda osa, et teha kõhulihast 3-4x nädalas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 15, 2012 at 12:19 p.l. #330013biggereveryday
ja juhul kui sa endale 3-4 x nädalas kõhulihase harjutusi tehes kõhulihaseid ei saa tuleb need anttilast tellida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kas tekst muidu google translatoriga tõlgitud?
november 15, 2012 at 12:37 p.l. #330015Rain 6 kanget
MemberKolme “suure” austajatele – saab lihasmassi ka ilma neid kasutamata. Algajal peab vähemasti küki ja jõutõmbe juures olema inimene/juhendaja kõrval ja tehnikat paika sättima, et ta omal selga ära ei lõhuks. minul ei ole praegu kavas ei kükki ega jõutõmmet ja sellegipoolest on olemas areng.
teemaalgatajale. massi saamiseks peab olema sissesöödava energia hulk suurem kui tarbitava energia hulk. sisaldama peab toit ka “õigetes” kogustes valke, süsivesikuid ja rasvu. lihtsalt kaloreid tarbides ei pruugi juurde tulla mitte lihas, vaid hoopis rasvakiht kasvada.
teiseks – treeningkava peab olema samuti paigas ja arvestama seda, et lihas ei kasva mitte trennis, vaid peale treeningut taastumisel. ühe ja sama lihase treeningul peaks olema vahet minimaalselt 48h, parem kui 72 tundi. kõhulihaste väljatulekuks on vajalik 6+-70% ulatuses õige toitumine ning ülejäänu on treening. piisab ka kahest korrast kõhulihaste treenimiseks nädalas a`9 seeriat kolme erineva harjutusega. tee trenni lõpus, kui muud lihased treenitud.
november 16, 2012 at 5:23 p.l. #330140DannuDannu
MemberKuule paljud just väidavad ,et kasutan googlet translatet …Deem kamooonn ei kasutagi ültse noh ..võtke teadmisest ,et mu emakeel on viipekeel ,sellepärast mul on raske eestikeelt kirjutada aga muidu soovisin abiks olla kuid mulle on räägitud ,et tasub teha nädalas 3-4 korda umbes nii kõhulihas ja pidi olema parem…aga mina ise usun ,et 3korda nädalas piisab vms..
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.