Kuidas rasv põleb?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kuidas rasv põleb?
- This topic has 21 replies, 13 voices, and was last updated 11 years, 8 months tagasi by
Nesatur.
-
AutorPostitused
-
juuni 4, 2014 at 5:14 p.l. #25944
Anonüümne
GuestKuidas rasv üldse põleb? Kas trenni tehes higiga tuleb välja? Ja kuulsin, et mida rohkem lihaseid seda kiiremini põleb rasv.
Ja kui trenni teen, kuidas ma saan aru, et see on rasv mida põletan mitte vesi, mis tuleb higiga välja? Ja kui kiiresti on võimalik üldse rasva põletada? Ja mis trenniga saab kodus kõige paremini rasva põletada?
Üldse huvitab kõik selle rasva põletamise kohta. Rääkige kõike mida teate, sellest rasvast lahti saamisest.
kui kaua peab trenni tegema, et see põletamise protsess käima läheks?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kui ma teen nt kükke(see lihtsalt näide) kas rasv põleb kogu kehalt või teatud piirkonnast põleb rohkem?
Hetkel ei tule enam küsimusi meelde, aga võite ise midagi lisada.
(ja kuidas efektiivsem on kas 2 tundi järjest trenn või trenn nt 30 minuti kaupa suurtemate puhke pausidega.
juuni 4, 2014 at 7:13 p.l. #367194MadRound
MemberHigistamisega sa ei kaota mitte ühtegi protsenti rasva, see on lihtsalt vesi. Rasva saad kaodata liikudes. Ütleme näiteks jalgrattaga sõites, soojad ilmad nüüd käes ja ma sõidaks rattaga hea meelega kuskile järve, mere äärde, ehk 40 kilomeetrit umbes, mis põletaks korralikult rasva minu arvates. Või siis jooksed pikemat maad, mingi 5km ja piisab.
juuni 4, 2014 at 7:16 p.l. #367195biggereveryday
MemberHigistamisega sa ei kaota mitte ühtegi protsenti rasva, see on lihtsalt vesi. Rasva saad kaodata liikudes. Ütleme näiteks jalgrattaga sõites, soojad ilmad nüüd käes ja ma sõidaks rattaga hea meelega kuskile järve, mere äärde, ehk 40 kilomeetrit umbes, mis põletaks korralikult rasva minu arvates. Või siis jooksed pikemat maad, mingi 5km ja piisab.
Kõik algab ikkagi toitumisest. Kui sa jooksed 5km päevas, aga päeva lõpus oled ikkagi 1500kcal plussis, kas tõesti arvad, et põletad rasva?
juuni 4, 2014 at 7:17 p.l. #367196MadRound
MemberJah, tahtsin just seda mainida, unustasin seda mainida.
juuni 4, 2014 at 7:29 p.l. #367198Invention
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jah, rasv tuleb higistades läbi naha välja.Tegelikult ei. Rasv põleb ainult kaloridefitsiidis olles. Ehk ainult siis, kui sa sööd päeval vähem kaloreid kui ära kulutad.
Mõistlik kaalulangus erinevatel andmetel on 300-700g nädalas. Sellest suurem kaalulangus ohustab juba lihaseid (muidugi on siin palju muutujaid – kehas olevad soolad, vesi, toit jms., mis samuti kaalu muudavad).
Jooksmisega (üleüldse trenniga) põletad sa kaloreid.
Lokaalselt rasva põletada ei saa. Kui teed kükki, põleb rasv ikkagi kogu kehas. Muidugi eeldusel, et oled kaloridefitsiidis-
Rasva põletatakse köögis! Trenn on lihtsalt abivahend kalorite põletamiseks.
juuni 4, 2014 at 7:58 p.l. #367200ROtter
MemberTegelikult ei. Rasv põleb ainult kaloridefitsiidis olles. Ehk ainult siis, kui sa sööd päeval vähem kaloreid kui ära kulutad.
Äkki räägiksid sellest põhjalikumalt?
juuni 4, 2014 at 8:36 p.l. #367202SKG
MemberKuidas see rasv saab üldse ära kaduda? Kuhu ta kaob? Ma tean, et olen rumal selle teema pealt aga no mulle ei jõua kohale.
Söön vähem kaloreid, teen trenni ja edasi?
Ma alati mõtlesin, et rasv nagu ‘sulab või põleb’ ja siis tuleb higiga välja vms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
haha. Et see tunne mis trenni ajal tekib, et nagu kuumalaine oleks või põletav tunne, et siis põleb pekk
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kasutatakse energiaallikana ära.
juuni 4, 2014 at 8:52 p.l. #367205sdmartin
MemberRasv on nagu lisakanister kütust sinu sõiduautos, mille sa oled ettenägelikult sinna talletanud. Sell juhul kui sa sõidad vaikses tempos ja iga kord kui paak tühjaks saab, saad uuesti tankida ehk süüa ei teki ka vajadust selle lisakanistri järgi. Aga oletame, et ükskord võtad ette pikka reisi või siis otsustad minna rallirajale ja kütusepaak saab tühjaks on väga hea juurde kallata lisakanistris olev kütus. Kuidas see kütus sinu kehas täpselt põleb ning millised keha rakud sellega seotud on jätan kellelegi teisele vastamiseks.
Lisaksin ka selle mõtte: kuhu kaob kütus minu auto paagist?
juuni 5, 2014 at 5:56 e.l. #367211Invention
MemberÄkki räägiksid sellest põhjalikumalt?
Äkki ei oleks sarkastiline ninatark ja tooks välja vea mu lauses, mitte ei mängiks mõistumängu?
juuni 5, 2014 at 6:35 e.l. #367212JungaTroll
MemberVõib-olla on abiks mu kunagi kirjutatud artikkel: http://www.maribel.ee/content.php?page=rasv
juuni 5, 2014 at 7:20 e.l. #367219SiimMe
MemberVõlusõna on kaloridefitsiit. Päeva kogusest tuleb tarvitada – 500 Kcali.
Igasuguseid võimalusi on selle saavutamiseks.
Erinevad dieedid, milles on kas võimalikult vähe rasva, süsivesikuid või proteiine.
Praegu on moes sellised dieedid, kus tarvitakse võimalikult vähe süsivesikuid.
Kuid minu arust on need dieedid idiootsus, sest süsivesikutest saadakse põhilisest energiat.
Endale tuleb sobiv toitumis plaan leida.
Teine võimalus on nälgida.
Lugeda saab siit: http://www.leangains.com/
Nälgimine ei ole hea lahendus, sellega kaotad ka lihast.
Igasuguseid produkte reklaamitakse, millega saab pekki vähendada. Kuid need ei tööta ja on raha raiskamine.
juuni 5, 2014 at 7:32 e.l. #367221martinkink
MemberIgasuguseid produkte reklaamitakse, millega saab pekki vähendada. Kuid need ei tööta ja on raha raiskamine.
Produkte, mis pekki vähendaksid tõesti ei ole olemas. Osad sellelaadsed produktid annavad treeninguks energiat (äratavad üles), millega siis saame trenni intensiivsemalt ja keskendunumalt teha. Samas on väga palju asju peas kinni. Kui ikka keha on stressis siis ega ta eriti koostööd teha ei taha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 5, 2014 at 8:02 e.l. #367223Akrapovic
MemberVõib-olla on abiks mu kunagi kirjutatud artikkel: http://www.maribel.ee/content.php?page=rasv
Väga hea artikkel !
+1
juuni 5, 2014 at 8:48 e.l. #367226JungaTroll
MemberVt. toitumise ja rasva tekke protsessi: http://www.maribel.ee/content.php?page=toitumine
Seal on nt. peatükid Rasva talletamine ja Rasva vabastamine. Loe sealtjuuni 5, 2014 at 8:50 e.l. #367227JungaTroll
MemberVeel rohkem tehnilisi detaile on http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1043276003001437 kuid nende teadmiste eest pead maksma juba $40
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.