Kuidas peaks treenima ektomorf, et kasvatada lihast ja jõudu?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Kuidas peaks treenima ektomorf, et kasvatada lihast ja jõudu?
- This topic has 71 replies, 28 voices, and was last updated 17 years, 11 months tagasi by
aries.
-
AutorPostitused
-
märts 2, 2008 at 4:52 p.l. #143684
Sarge
MemberNädal aega olen Herat võtnud. Aga muidu küll. Kui sa teed teiste arvudega seeriaid ja kordusi. Siis ei pruugi samat tulemust tulla ju ja iga inimene on erinev. Väga hea, kui minust ka kasu on ^^
märts 2, 2008 at 4:53 p.l. #143685ristokru
MemberEga sa ei näinud kah, milline ma 3 kuud tagasi olin.Kes ma siis olen ?
Isiklikult arvan et olen ektomorfi ja mesomorfi segu. 3 kuuga selline areng ektomorfi kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei usu eriti.Muide keha tüübite kohta on ka räägitud , et need võivad ka muutuda.. Ma olen treeninud umbes 2a. ja selle ajaga samad tulemused umbes,rind isegi väiksem. Ma täielik ektomorf
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Algul lootsin ka et äkki muutub aga….Muide väga head tulemused 3 kuu kohta!!!Jätka samas vaimus! Muide mul paar tuttavat kes mesotorfid ja pole ka saanud selliseid tulemusi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui mäletad siis võiksid rääkida mis mõõdud olid algul ja mis praegu? Ja palju sööd?
märts 2, 2008 at 4:55 p.l. #143687ristokru
Memberma katsetan siis su kava natuke
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aint et ma 4×8 asemel teen 3×6
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja kuskil 2-3x nädalas j6usaali, sest praegu eriti rohkem pole aega käia
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tee ikka 4×8 kui ektomorf oled!!!Aga eks ka ise tunneta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2008 at 4:58 p.l. #143689rinaldo
MemberKurjad keeled räägivad et lihased ei loe kordusi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2008 at 4:58 p.l. #143690Sarge
MemberSöön väga vähe :S
Jõuan maksimaalselt 3 korda süüa ja siis ka mahutan nii palju sisse, kui jõuan. Koolis kahjuks pean sööma hästi kiiresti, kuna vahetund ainult 20 min ja siis ma ei jõuaks suitsu teha. Parimematel päevadel ma ainult sööngi.
Aga muidu ürita süüa 20 min vähemalt.
Ma olen enam-vähem enda tulemusega rahul, kui lõdvas olekus paistaksin ma laiem
.Üks sõber hullem ekto, kui mina ja peale seda, kui ta Herat hakkas tarbima on rind kasvanud silmmärgatavalt.
Ma üritan nüüd jalgu ka teha, säär on väga maha jäänud, ülejäänud on proportsioonis.
märts 2, 2008 at 4:59 p.l. #143691SHOXi
MemberSarge, isiklikult tundud rohkem mesomorf. Sest sul ei ole ju kitsad õlad ja rindkere, lühike ülakeha (ektomorfi tunnused). Enamasti mesomorf ja natuke ka ektomorf. Arvan mina.
märts 2, 2008 at 5:03 p.l. #143692Sarge
MemberSarge, isiklikult tundud rohkem mesomorf. Sest sul ei ole ju kitsad õlad ja rindkere, lühike ülakeha (ektomorfi tunnused). Enamasti mesomorf ja natuke ka ektomorf. Arvan mina.Üldkokkuvõttes ikkagi ektomorf. Lühike keha, pikad jalad. Pikad peenikesed käed. Õlad on jah õnneks suhteliselt normaalsed, kiire ainevahetus. Ma olen ikka veel suhteliselt kont.
märts 2, 2008 at 5:07 p.l. #143693ristokru
MemberÜldkokkuvõttes ikkagi ektomorf. Lühike keha, pikad jalad. Pikad peenikesed käed. Õlad on jah õnneks suhteliselt normaalsed, kiire ainevahetus. Ma olen ikka veel suhteliselt kont..Vaata mis tüüp oled.- http://www.bodybuilding.com/fun/becker3.htm
Aga räägi mis imega sa rinna selliseks saanud oled? Ja kas sa siis mäletad mõõte?
märts 2, 2008 at 5:16 p.l. #143696SHOXi
MemberÜldkokkuvõttes ikkagi ektomorf. Lühike keha, pikad jalad. Pikad peenikesed käed. Õlad on jah õnneks suhteliselt normaalsed, kiire ainevahetus. Ma olen ikka veel suhteliselt kont.Võimalik jah, aga sul raam tundub suht suur vähemalt nende kahe pildi peal…
märts 2, 2008 at 5:21 p.l. #143697Sarge
MemberVanasid mõõte ei mäleta.
Mul pole ühtegi vanat pilti selles läpakas, ainult ühel kõvakettal on mingi paari aasta vanune pilt, mis tiigi ääres tehtud. Aga ma ei saa sealt kõvakettalt asju ümber laadida.
Edit: Rind on väga väike :S
No, ma panin ju kava ülesse. Teen seeriaid 4×8 või siis 4×6. Ja viimased kaks seeriat teen nii, et keegi peab tagant koguaeg aitama. Pausid on 30 sek. Laia haardega surun, siis peaks rinnale rohkem rõhuma ja siis teen mingi 1-2 min pärast kohe liblikat peale. Kaldpingil ja lendamist ma ei saa teha, kuna õlg ei luba.
märts 12, 2008 at 3:24 p.l. #145374ristokru
MemberKas keegi teab ektomorfi treeningutest seda ,et kui tihedalt oleks hea treenida?
Kusagilt lugesin et igapäev üks lihas grupp ja samas olen ka lugenud ,et liiga tihedalt pole hea!?
Seda tean ,et treenida suurte raskustega ja u.3-4×4-8
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 12, 2008 at 4:41 p.l. #145388aries
MemberSiin on üks inglise keelne variant kehatüübi määramisest.Siin veel artikleid sellel teemal.
ma tegin selle testi ära, ise arvasin et olen ektomorf (sest olen ka suht peenike
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>), aga tuli välja et ma olen mesomorf
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.