Kuidas on kehaehitajatel lood vahest õllega?
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Kuidas on kehaehitajatel lood vahest õllega?
- This topic has 43 replies, 33 voices, and was last updated 19 years, 9 months tagasi by
plokk.
-
AutorPostitused
-
mai 8, 2006 at 12:10 p.l. #82710
V.K
Membersiin loe vennad lasevad saarema X-i, nii kange õlu ei ole enam õige õllemaitsega sinna ju piiritust juurde pandud et saada see 11volli kätte, süda läheb pahax kui seda keele pealegi võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>endale lähevad peale alla 5% õlled nagu premium,saku ice ja pilsnerid…
mai 8, 2006 at 12:14 p.l. #82711kentaur
Membermis tast ikka keele peale võtta!? võtad parem pudeli kätte paned suule ja kallad alla
mai 8, 2006 at 12:17 p.l. #82714Marek Kalmus
MemberLased veel õllekas hõlmaalt salaja tihlovossi peale ja oi kus on kõrge lennuga jook.Ega Rebasele peale pilsneri ei tohigi muud marki anda, siis on foorumis asi kontrollialt kohe väljas.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 8, 2006 at 12:50 p.l. #82718Klaus
MemberEi panda Saaremaa X-i piiritust juurde, vist kuskil 15 kraadini on võimalik õlut ajada ka niisama. Olen ise joonud koduõlut, kuhu oli topult suhkrut pandud ja see oli raudselt kangem kui X, ehkki piiritust ega viina polnud kindlasti lisatud.
mai 8, 2006 at 1:30 p.l. #82722MuskulaarKobras
MemberÕllest küll naljalt ära ei ütleks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 8, 2006 at 1:32 p.l. #82724sdmartin
Memberno olen just õlle sõber.kanget õlle joon ka vahelt aga seda iki suht külmalt.rohkem meeldivad iki heledad ja lahjad õlled nagu saku ice.blond jne.muu mul alla ei lähe ma mõtten et mingi dzin,viina vanatallinn,vein jubedad.aga maitse üle ei vajelda.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 8, 2006 at 1:53 p.l. #82725birra
MemberÕllega on nõnda, et kodumaise kvaliteet on kehvapoolne.
Baltikumis eelistan Leedu Svyturise lahjat jooki
Lätis on lemmik Terbatas
Eesti õllest Albert
Mujalt talvel Trappist tüüpi tume jook Belgiast
suvel Löwenbrau või Itaalia Morettti
mai 8, 2006 at 3:01 p.l. #82731Kuup
MemberRock, originaal, premium ja ice on ka vahest ok.
mai 8, 2006 at 3:54 p.l. #82739metanist
Memberale cog premium
vahest peale trenni ikka
ja nädalavahetusteti ikka ka
mai 8, 2006 at 3:55 p.l. #82740pacman
MemberLemmikuks on Saku on ice ja red imperial..
Poolas viibides ostsin sealt ilmselt mingit tsehhi õlut Lech 0.66 liitrises rohelises pudelis ja peab tunnistama,et parimat õlut ma pole saanud kui oli LECH
mai 8, 2006 at 3:59 p.l. #82741plokk
MemberKorra kuus tavaliselt kuu lopu poole ,votame vähe treeningkaaslastega ja klubiomanikuga moned olled peale rasket trenni ja muidugi sauna!!!! Eriti lahe on talvel kui saab veel lumes ingleid teha!!Midagi pole teha kui sellises seltskonnas juba oled. Pea asi et koik tunnevad stressist ja muust väikest taastust!!!See kes on vilatsam meist olnud treeninkutel see peab välja tavaliselt tegema.Nii palju veel et treenin sommidega!Parim olle kulmalt miller ja kodumaine kraam!!!
mai 8, 2006 at 6:33 p.l. #82761klubikas
MemberMinu treener on öelnud, et kord kuus tuleb end korralikult umbe tõmmata. See pidavat isiklikud pinged maha maandama, eesmärgil et hiljem läheb trenn libedamalt.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> isiklikult pole proovinud (veel)mai 8, 2006 at 8:06 p.l. #82774birra
MemberKorra kuus tavaliselt kuu lopu poole ,votame vähe treeningkaaslastega ja klubiomanikuga moned olled peale rasket trenni ja muidugi sauna!!!!WOW
klubiomanikuga
mõtelge ise
wow
mai 9, 2006 at 3:45 e.l. #82780plokk
MemberWOW
klubiomanikuga
Mis seal imeliku on? Klubiomanik on ka lihtne inimene.Kes muidu igapäevast leiba teenib uldse ehitusega!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.