Kuidas “õllekõhust” lahti saada
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Kuidas “õllekõhust” lahti saada
- This topic has 27 replies, 16 voices, and was last updated 20 years, 9 months tagasi by
erxs11.
-
AutorPostitused
-
aprill 27, 2005 at 10:23 e.l. #52823
joey
Membertee nädalas 4-5x aeroobset madalapulsisagedusega, pluss 3x jõusaal. aeroobset tee peale jõusaali või siis hommikul enne söömist. kui tahad lihast säilitada, siis ära üle 30 mintsa aeroobset tee. kui peamine eesmärk rasva põletada, siis tee 45-60 mintsa. toidukordi päevas tee kuskil 5, et ainevahetus oleks kiire. vaata, et saad päevas toiduga kätte 2xkehakaal grammi valku kätte ja 1xkehakaal rasvu (enamasti taimseid). süsivesikutega pead nüüd ise mängima, kas rohkem või vähem. ütleme, et keskmiselt 3-4xkehakaal. lisaks pead süsivesikute kogused päevas nii jaotama, et hommikul palju ja õhtul minimaalselt.
minu soovitused on antud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 27, 2005 at 11:51 e.l. #52828ROtter
MemberIdeaalne toitainete suhe on:
10 – 15 % valke
25 – 30 % rasvu
60 % süsivesikuid.
Valkudega ei ole mõtet üle doseerida,sest üleliigne viiakse organismist välja.Ühel toidukorral soovitatakse süüa ainult üht tüüpi valku.
aprill 27, 2005 at 8:09 p.l. #52856St
MemberÄrge nüüd üle ka pingutage – pole ju heast poldist kasu kui vint maas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 28, 2005 at 2:32 e.l. #52860erxs11
MemberIdeaalne toitainete suhe on:10 – 15 % valke
25 – 30 % rasvu
60 % süsivesikuid.
Valkudega ei ole mõtet üle doseerida,sest üleliigne viiakse organismist välja.Ühel toidukorral soovitatakse süüa ainult üht tüüpi valku.
OldMan, kelle jaoks selline vahekord ideaalne on?
Lihaskasvust võib küll ainult unistada sellise toitumise juures!
aprill 28, 2005 at 4:22 e.l. #52866ROtter
MemberAminohapete omastatavus sõltub toidu süsivesikute ja lipiidide (rasvade) hulgast ning vahekorrast.
Pikemalt lk.108 “Seedimine.Toitumine.Dieedid” Selma Teesalu,Tiiu Vihalemm Tartu Ülikooli Kirjastus 1998
aprill 28, 2005 at 4:25 e.l. #52867Kurupt
Membernjah r22kige siin targad vennad yksk6ik mida, fakt on see et 6llek6hust lahti saada on v6imatu! kui oled oma mao kord juba v2lja venitanud siis selliseks ta ka j22b. v6id treenida pidevalt k6hulihaseid ja rasvaprotsendi kasv6i nullile saada, magu j22b sul ikka suureks ja l6dvas olekus punnitab su k6ht ikkagi ettepoole.
aprill 28, 2005 at 4:30 e.l. #52870Sphinx
Membernjah r22kige siin targad vennad yksk6ik mida, fakt on see et 6llek6hust lahti saada on v6imatu! kui oled oma mao kord juba v2lja venitanud siis selliseks ta ka j22b. v6id treenida pidevalt k6hulihaseid ja rasvaprotsendi kasv6i nullile saada, magu j22b sul ikka suureks ja l6dvas olekus punnitab su k6ht ikkagi ettepoole.Õllekõht pole väljaveninud magu, vaid naha alla kogunenud rasv. Sellest on võimalik lahti saada korraliku toitumise ja aeroobse trenniga.
aprill 30, 2005 at 12:04 p.l. #53033St
MemberVälja veninud magu saab tagasi normaalsesse suurusesse opiga. Väljaveninud maol on suur osa õllekõhul.
aprill 30, 2005 at 12:37 p.l. #53034siimukas
MemberKas rasvapõletajaid oleks mõtet ajaada iga päev näost sisse või ainult aeroobse trenni päeval ?
mai 2, 2005 at 5:17 p.l. #53139valat
MemberEi hakka uut teemat tegema…
aga selline asi, et tahax ka rasva vähendada….. seda olen juba päris palju suutnud, aastaga kergemax muutunud umbes 20 kg, aga see viimane rasv ei taha kuidagi ära kaduda.
Hetkel teen 3x nädalas aeroobset….sellest kahel päeval jooksen ja ühel päeval vuran rattaga…pulss on nii 140 kanti ja nii umbes tund aega (rattaga rohkem vähe)
Käin ka veel 3x nädalas jõusaalis….
Toitumine on ka enamvähem korras, söön 4-5 korda päevas, oleneb päevast….muidugi ei saa ka igakord päris seda süüa mida tahaks…. koolis nimelt ei pakuta sellist sööki…..
aga ehk oskate aidata, mida peax tegema?
Ette tänades
mai 2, 2005 at 5:43 p.l. #53142ROtter
MemberHakka arvestama kui palju saad söögiga kaloreid ja palju umbes kulutad.Kui kulutad rohkem kui söögiga saad ,siis hakkab organism kasutama ladestunud rasvu.
mai 9, 2005 at 11:28 e.l. #53549compu
Memberõllekõht on auasi
minu probleem see ei ole aga ma tean kuidas kaotada tohutult kilost meeletu kiirusega. võta pik dress millel seest soendatud et kui suvel jalga paned siis hetke pärast tunned et parem oleks palja pepuga kui neid kannaks. lähed siis jooksma jooksed natuke ja oled eraldanud nii palju higi et ei jäksa dressi enam kanda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> parim viis ei tea kuidas tervisele mõjub aga ma ei usu et hullemini kui coca coola ja mingi tobe maiustus. mõistuse piires eda teha ja rasv kaob nii kiiresti et sa soovid seda tagasi . proovitud asimai 9, 2005 at 12:13 p.l. #53555erxs11
Memberõllekõht on auasi
minu probleem see ei ole aga ma tean kuidas kaotada tohutult kilost meeletu kiirusega. võta pik dress millel seest soendatud et kui suvel jalga paned siis hetke pärast tunned et parem oleks palja pepuga kui neid kannaks. lähed siis jooksma jooksed natuke ja oled eraldanud nii palju higi et ei jäksa dressi enam kanda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> parim viis ei tea kuidas tervisele mõjub aga ma ei usu et hullemini kui coca coola ja mingi tobe maiustus. mõistuse piires eda teha ja rasv kaob nii kiiresti et sa soovid seda tagasi . proovitud asiKas sellega mitte ei teki sellene efekt, et läbi higistamise kaotad küll hetkeks kõvasti kaalus, kuid see kõik vee arvelt, mille peale trenni koheselt tagasi jood?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.