kuidas oleks kõige õigem
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » kuidas oleks kõige õigem
- This topic has 23 replies, 12 voices, and was last updated 20 years, 7 months tagasi by
kirjutaja.
-
AutorPostitused
-
juuni 24, 2005 at 9:24 p.l. #56089
refixeq
MemberNB! loe kokku kõik mis sa sisse sööd ja arvuta palju seal valku on ! kui tuleb 145g valku kokku siis pole sul vaja seda proteiini osta kuid kui jääb puudu siis osta proteiini ja joo seda koos mahlaga pärast trenni kohe alla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis saad kõik kätte mis vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ära unusta muidugi ka süüa xD
iga päev ei söö ma nagunii ühte sama
aga hakkan vist ikka pulbrit edasi kasutama, siis on kindel et kõik vajalikud ained imenduvad organismi täiskoguses

aga vaata et sa valke üle ei söö muidu läheb asi vastupidi kahjulikuks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja NB!organism ei suuda rohkem kui 30g valku omandada ühe toidu korral muidugi see on igal ühel erinev nii et ma arvan et mingi 30-40g vms! So ära arva et kui sa sääd ühe korraga palju siis saad kohe kõik kätte.juuni 26, 2005 at 4:02 p.l. #56158kirjutaja
Membermul tuli üks huvitav küsimus
et kas on mõtet süüa pulbrit kõrvale ainult nendel päevadel kui teed trenni, või siis peab ka siis sööma seda kui pole mõni päev trenni üldse teinud?et kas neil päevadel mil trenni ei tee, peaks ikkagi pulbrit sööma?
juuni 26, 2005 at 6:58 p.l. #56162kame
Moderatornii et päeva valgu norm saaks täis!
juuni 27, 2005 at 7:31 e.l. #56179ROtter
Membernii et päeva valgu norm saaks täis!Valku tuleb süüa iga toidukorraga…
juuni 27, 2005 at 8:14 e.l. #56181kirjutaja
ka siis kui trenni ei tee? mina arvasin, et kui trenni ei ole teinud päev otsa ainult lebotand siis ei ole valkudest kasu, kuna ei toimu nii suurt sünteesimist lihastesse, kuna pole olnud trenni
juuni 27, 2005 at 9:02 e.l. #56186ROtter
MemberPidevalt tuleb arvestada päevas söödavaid toidukoguseid ja sellega koos ka kilokaloreid.Kui tavaliselt kulutab täiskasvanud mees 2900 – 4000 kcal,siis trenni tehes 6000 – 7000 kcal.
Trenni päevadel söö rohkem ja teistel päevadel natuke vähem,muidu võivad üleliigsed kilokalorid muutuda rasvaks.
juuni 27, 2005 at 10:20 e.l. #56189kame
Moderatornii et päeva valgu norm saaks täis!Valku tuleb süüa iga toidukorraga…
see on mingi 6-s kord kui sama asja kirjutad aga siiani ei ole sellega üllatanud!
juuni 27, 2005 at 10:58 e.l. #56196joey
ka siis kui trenni ei tee? mina arvasin, et kui trenni ei ole teinud päev otsa ainult lebotand siis ei ole valkudest kasu, kuna ei toimu nii suurt sünteesimist lihastesse, kuna pole olnud trenni
juuni 27, 2005 at 11:30 e.l. #56198kirjutaja

midagi see otseselt paremat ei tee. pulber ikka on omal kohal peale trenni. sest kui sööd mittetrennipäeval, siis see imendub supsti ära ja pead varsti jälle sööma, kusjuures erilist kasu sellest pole, et saad kiiresti imenduvaid valke, sest organismil seda otseselt ei ole vaja kuna pole olnud kestvat treeningut. niiet pulber peale trenni ja tavatoit (piim, muna, liha jne) trennivabalpäeval. iseasi kui sul pole aega süüa sooja toitu päeval, siis võid võtta valgusheigi, mille saad ruttu nahka pista.
Suur aitäh sulle, nüüd sain selles osas palju targemaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>muide kui igapäev ma seda sööks siis läheks see väga kulukaks kah, vähemalt minu puhul, ma olen ju 16 ja tööl ei käi, raha jõusaalis käimiseks ja massipulbriks pean ise teenima ja koguma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.