Kuidas õigem?
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Kuidas õigem?
- This topic has 10 replies, 8 voices, and was last updated 18 years, 2 months tagasi by
MOTep3a.
-
AutorPostitused
-
november 19, 2007 at 5:03 p.l. #12508
ants16
MemberKuskilt jäi meelde, et peale õla päeva ei tasuta rinna päeva teha või vastupidi? Et siis õlg ei suuda taastuda mingitpidi.
Ei leia seda artiklit enam üles ka.
november 19, 2007 at 5:12 p.l. #131661maximus89
MemberJeh, nii ta on.
november 19, 2007 at 6:07 p.l. #131665Ahha
Memberkõik oleneb kuidas sa taastuda jõuad …
november 19, 2007 at 9:19 p.l. #131674PaKaalu
Membermul õlg ja rind samal päeval
november 20, 2007 at 7:34 e.l. #131682tonn999
Membermul õlg ja rind samal päevalsama siin
november 20, 2007 at 1:58 p.l. #131711big poppa pump
MemberMa teen ka, ning jätan õla peale rinda kohe. Surumine ise teeb ka mõningal määral õlga.
november 20, 2007 at 2:09 p.l. #131712Capricorn
MemberÄkki on parem hoopis enne õlale püsti surumine ära teha ja peale seda rinnale lamades surumine? Vähemalt ma vaatasin, et kui peale lamades surumist õlale surumist tegema hakata, siis ikka on tulemus (raskus, korduste arv) palju kehvem võrreldes sellega kui see harjutus enne ära teha. Samas peale õlga rinda tehes eriti suurt vahet ei märganud (korduste arv ja kasutatav raskus langes vähem).
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 21, 2007 at 6:51 p.l. #131846maximus89
MemberTeha kõike vastavalt sellele millised on prioriteedid.Ma ise jagan õla tavaliselt esi- taga- ja keskmiseks peaks.Nii on võimalik õlga maksimaalselt treenida.Rinnapäeval teen delta esiosa, kuna see osaleb rinna tegemisel ka omajagu.Tagaosa teen samal päeval mil selga ja keskosa mahutan ka kuhugi.Ma olen juba poolteist aastat jõuxis käinud ja selle ajaga saab juba aimu millised lihased sul hästi arenevad ja millised mitte.Rinda ja õlga olen ma sunnitud palju tegema, samas kätt ei tee ma üldse.Käsi kasvab kükke tehes.
november 21, 2007 at 7:01 p.l. #131848Terranova
MemberTeha kõike vastavalt sellele millised on prioriteedid.Ma ise jagan õla tavaliselt esi- taga- ja keskmiseks peaks.Nii on võimalik õlga maksimaalselt treenida.Rinnapäeval teen delta esiosa, kuna see osaleb rinna tegemisel ka omajagu.Tagaosa teen samal päeval mil selga ja keskosa mahutan ka kuhugi.Ma olen juba poolteist aastat jõuxis käinud ja selle ajaga saab juba aimu millised lihased sul hästi arenevad ja millised mitte.Rinda ja õlga olen ma sunnitud palju tegema, samas kätt ei tee ma üldse.Käsi kasvab kükke tehes.käsi kasvab kükke tehes???
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 22, 2007 at 1:32 p.l. #131942maximus89
MemberSeda ütles Sergio Oliva, sa võid temaga vaielda, ta on 3x Mr.Olympia.Mitte, et ma usun kõike mida iga autoriteet ütleb, aga kui autoriteet midagi väidab ja ma ise praktikas seda rakendan ja näen, et see toimib, siis mul pole põhjust selles kahelda.
Jõusaalis treenimine on küllaltki individuaalne ala, seal pole olemas üldiseid tõdesid, mis kõigile rakenduvad.See pole matemaatika, kus x korda y raskust tõstes kasvab jõud z korda.Igaühel meist on oma geneetilised eeldused ja puudujäägid, minul kasvab käsi hästi, kuigi ma seda eraldi ei tee, samas rinda ja õlga ma pean palju tegema ja ikka areneb aeglaselt.Tehnika on mul paigas, kava on paigas, aga kui kehakuju ja tüüp on selline nagu ta mul on, siis ma pean arvestama oma eripärasid.
november 22, 2007 at 1:54 p.l. #131943 -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.