Skip to main content

kuidas nii?

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Ma ei saa aru, kuidas siin saab olla niipalju algajaid kulturiste ja veel nii lollikesed tunduvad. Ma olen naine ja tean ka palju rohkem kui nemad, ise asjaga ei tegele. Küsimused tunduvad äärmiselt tobedad. Nad nagu ajusid mõtlemiseks üldse ei kasutaks?

Millega mõtlete? Varbavahedega?

Oleg109
    Member

Ja kust sina katsa kõike iilgemalt hästi tead??..varbavahelt võtsid selle tarkuse v?

Kõik me küsime loeme õppime ja saame targemaks!!..midagi ei saa tula lihtsalt niisama!!..kunagi ma ka ei teadnud mitte kui midagi sellest millest siin räägitakse!..samamoodi kysisin ja lugesin õppisin ja nyyd tean palju rohkem sellest asjast!!

Imelik suhtumine sul siis nende inimeste suhtes kes ei tea sellest midagi!!..selleks see foorum ongi siin et inimesed saaksid aidata teinetest ja et me kõik saaksime targemaks!!

katsa: registreeru ära ja hakka siis meid õpetama.

erxs11
    Member

Katsa, kui sinu hall ajuollus asub varbavahes, siis ära eelda, et see ka teistel nii on. Juttudega a la “ma tean teist kõike palju paremini” võid kuhugi jutukasse hooplema minna. Siin antakse inimestele nõu. Arvesta sellega, et paljud kasutajad on siin alla 16, kes alles alustanud jõusaalis käimisega ja ei pruugigi kõike veel teada.

Siiski esitatakse väga palju korduvaid ja rumalaid küsimusi, ei vaevuta ise otsimagi.

erxs11
    Member

Eks need korduvad küsimused tüütavad küll, aga ma arvan, et põhjus on selles, et uued kasutajad ei tea otsingust suurt midagi. Või siiski teavad?

E46
    Member

see otsing ei leia ka õigeid asju… hiljem avastan kuskil sobrades alles,et teema olemas

freshman
    Member

No nii abitu see otsing nüüd ka ei ole. Ikka alati saab hakkama kui piisavalt tahtmist ja huvi on. Ega kõik ei peagi ise sülle kukkuma, tuleb ka ise vaeva näha. Kuid tavaliselt ongi nii, et niipea, kui mõni mees kuuleb sõna kreatiin, siis on kohe uus teema püsti. Ja kui juhtida tähelepanu sellele, et iga nädal on siin mitmeid teemasid, mis puudutavad kreatiini, siis saadakse veel pahaseks ja tehakse kurja nägu.

Ja katsa, registreeri oma nimi ja jaga meiega oma ülevoolavat intelligentsi.

netz
    Member

Ma ei saa aru, kuidas siin saab olla niipalju algajaid kulturiste ja veel nii lollikesed tunduvad.

Millal Sult raamat ilmub?

Oled ise kulturismiga tegelenud?

Kui ei, siis Sul ei olegi midagi küsida.

Väga vähesed sünnivad targaks nagu Sina!!

Igal juhul on mul Su üle tohutult hea meel, et ikkagi keegi nii andekas on ja puha.

Ootan raamatut.

—-

kame
    Moderator

Ma ei saa aru, kuidas siin saab olla niipalju algajaid kulturiste ja veel nii lollikesed tunduvad. Ma olen naine ja tean ka palju rohkem kui nemad, ise asjaga ei tegele. Küsimused tunduvad äärmiselt tobedad. Nad nagu ajusid mõtlemiseks üldse ei kasutaks?

Millega mõtlete? Varbavahedega?

äkki teeb KATSA mulle kava ????

veinikaarija
    Member

Ausõna katsa mulle tundub et sa oled ise varbavahedega mõtleja.

Kui ei meeldi võid siit lahkuda.

prikull
    Member

Täiesti mõttetu postitus sult katsa ära raiska teiste aega..

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • The topic ‘kuidas nii?’ is closed to new replies.