kuidas nii?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » kuidas nii?
- This topic has 11 replies, 10 voices, and was last updated 20 years, 9 months tagasi by
prikull.
-
AutorPostitused
-
mai 3, 2005 at 10:01 p.l. #4503
Anonüümne
GuestMa ei saa aru, kuidas siin saab olla niipalju algajaid kulturiste ja veel nii lollikesed tunduvad. Ma olen naine ja tean ka palju rohkem kui nemad, ise asjaga ei tegele. Küsimused tunduvad äärmiselt tobedad. Nad nagu ajusid mõtlemiseks üldse ei kasutaks?
Millega mõtlete? Varbavahedega?
mai 4, 2005 at 4:19 e.l. #53238Oleg109
MemberJa kust sina katsa kõike iilgemalt hästi tead??..varbavahelt võtsid selle tarkuse v?
Kõik me küsime loeme õppime ja saame targemaks!!..midagi ei saa tula lihtsalt niisama!!..kunagi ma ka ei teadnud mitte kui midagi sellest millest siin räägitakse!..samamoodi kysisin ja lugesin õppisin ja nyyd tean palju rohkem sellest asjast!!
Imelik suhtumine sul siis nende inimeste suhtes kes ei tea sellest midagi!!..selleks see foorum ongi siin et inimesed saaksid aidata teinetest ja et me kõik saaksime targemaks!!
mai 4, 2005 at 4:26 e.l. #53239Alexander Andrusenko
Moderatorkatsa: registreeru ära ja hakka siis meid õpetama.
mai 4, 2005 at 7:36 e.l. #53237erxs11
MemberKatsa, kui sinu hall ajuollus asub varbavahes, siis ära eelda, et see ka teistel nii on. Juttudega a la “ma tean teist kõike palju paremini” võid kuhugi jutukasse hooplema minna. Siin antakse inimestele nõu. Arvesta sellega, et paljud kasutajad on siin alla 16, kes alles alustanud jõusaalis käimisega ja ei pruugigi kõike veel teada.
mai 4, 2005 at 9:09 e.l. #53204bohemianrhapsody
MemberSiiski esitatakse väga palju korduvaid ja rumalaid küsimusi, ei vaevuta ise otsimagi.
mai 4, 2005 at 9:29 e.l. #53241erxs11
MemberEks need korduvad küsimused tüütavad küll, aga ma arvan, et põhjus on selles, et uued kasutajad ei tea otsingust suurt midagi. Või siiski teavad?
mai 4, 2005 at 10:46 e.l. #53245E46
Membersee otsing ei leia ka õigeid asju… hiljem avastan kuskil sobrades alles,et teema olemas
mai 4, 2005 at 11:07 e.l. #53248freshman
MemberNo nii abitu see otsing nüüd ka ei ole. Ikka alati saab hakkama kui piisavalt tahtmist ja huvi on. Ega kõik ei peagi ise sülle kukkuma, tuleb ka ise vaeva näha. Kuid tavaliselt ongi nii, et niipea, kui mõni mees kuuleb sõna kreatiin, siis on kohe uus teema püsti. Ja kui juhtida tähelepanu sellele, et iga nädal on siin mitmeid teemasid, mis puudutavad kreatiini, siis saadakse veel pahaseks ja tehakse kurja nägu.
Ja katsa, registreeri oma nimi ja jaga meiega oma ülevoolavat intelligentsi.
mai 4, 2005 at 8:13 p.l. #53310netz
MemberMa ei saa aru, kuidas siin saab olla niipalju algajaid kulturiste ja veel nii lollikesed tunduvad.Millal Sult raamat ilmub?
Oled ise kulturismiga tegelenud?
Kui ei, siis Sul ei olegi midagi küsida.
Väga vähesed sünnivad targaks nagu Sina!!
Igal juhul on mul Su üle tohutult hea meel, et ikkagi keegi nii andekas on ja puha.
Ootan raamatut.
—-
mai 5, 2005 at 5:48 e.l. #53315kame
ModeratorMa ei saa aru, kuidas siin saab olla niipalju algajaid kulturiste ja veel nii lollikesed tunduvad. Ma olen naine ja tean ka palju rohkem kui nemad, ise asjaga ei tegele. Küsimused tunduvad äärmiselt tobedad. Nad nagu ajusid mõtlemiseks üldse ei kasutaks?Millega mõtlete? Varbavahedega?
äkki teeb KATSA mulle kava ????
mai 5, 2005 at 12:46 p.l. #53332veinikaarija
MemberAusõna katsa mulle tundub et sa oled ise varbavahedega mõtleja.
Kui ei meeldi võid siit lahkuda.
mai 5, 2005 at 3:23 p.l. #53355prikull
MemberTäiesti mõttetu postitus sult katsa ära raiska teiste aega..
AutorPostitusedViewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)- The topic ‘kuidas nii?’ is closed to new replies.