Skip to main content

Kuidas mõjutada arsti?

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Kuidas mõjutada arsti?

Viewing 4 posts - 16 through 19 (of 19 total)
  • Autor
    Postitused
    eesti mees
    Member

Beconase on glükokortikoid. Veider komme glükokortikoide steroidideks kutsuda sest steroid on palju laiem mõiste, aga meditsiinis on veidrust palju.

Meditsiinilisest pädevusest pole arsti juures erilist kasu, pigem on vaja just psühholoogilist pädevust.

Ja eestimees hindas ju täiesti pädevalt ära, et püsivat lahendust ta hingamisteede aurutamisest ja spreist ei saa. Aurutamine on siiski suhteliselt tüütu, kui sa seda tegevust just ei naudi, ja efekt on hetkeline. Seda spreid pole pealegi pikalt soovitatav kasutada. Nii et üsna ummiktee välja pakutud arsti poolt.

Seega peaks arutama ikkagi opi asja aga nagu Rotter mainis see ei karateeriks ka 100% tulemust, kahjuks.

ROtter
    Member

Seega peaks arutama ikkagi opi asja aga nagu Rotter mainis see ei karateeriks ka 100% tulemust, kahjuks.

Nagu ma aru saan, on see sinusiit sul juba krooniliseks muutunud. Nüüd pead õppima elama oma haigusega.

Immuunsussüsteem ei ole ka ilmselt enam kõige tugevam. Nüüd pead hakkama tegelema haiguse põhjustega – väldi külmetamist, peale higistamist vaheta kohe riided kuivade riiete vastu, karasta organismi, tee külmi-kuumi jalavanne, ära organismi üle koorma jne.

AlanBStard
    Moderator

Mõni on opist väga hästi abi saanud. Oleneb nina ja õhukanalite ehitusest, seisukorrast ja probleemi iseloomust.

Mina sain ka tegelikult ühe põsekoopalõikega kroonilisest probleemist lahti.

LB
    Member

Minu arust võiks endal kanaleid ka hüpertoonilise lahusega pesta, kas siis osta või ise teha soolalahus ja siis süstlaga lasta ühest ninapoolest sisse nii et teisest välja tuleb, üldiselt on olemas spets süstlad selleks, aga üsna hästi puhastab ja aitab erinevate vaevuste korral. Samas, ei ole kindel et antud olukorras see palju head teeks, sest paistab et sellisest ennetavast faasist on asi veidike kaugemale arenenud.

Viewing 4 posts - 16 through 19 (of 19 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.