Kuidas mõjuks?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kuidas mõjuks?
- This topic has 9 replies, 6 voices, and was last updated 20 years tagasi by
Striker.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 16, 2006 at 9:46 p.l. #6277
xip
MemberKuidas mõjuks kui……….
treeningpäevadel
*enne trenni 5g kreatiini + 5g glutamiini + ~30g dextroosi + ~75g massilisajat
*peale trenni 5g kreatiini + 5g glutamiini + ~30g dextroosi + ~75g massilisajat
*enne magamaminekut 75g tavalist 82%vadakuvalgupulbrit piimaga
puhkepäevadel
*hommikul ~75g massilisajat + 5g kreatiini + 5g glutamiini + ~30gdextroosi
*enne magamaminekut 75g tavalist 82%vadakuvalgupulbrit piimaga
+iga päev multivitamiin
Treenin 3+1 (3trenni, 1vaba) vahel muidugi ka tekib veel mõni päev kus trenni ei tee kuna pole lihtsalt võimalik.
Et kuidas selline toidulisandite tarbimine peaks mõjuma?
kas midagi on palju või vähe?
või mis valesti on?`
Aitäh
jaanuar 17, 2006 at 10:21 e.l. #67034Striker
MemberMillest koosneb see sinu massilisaja? Ning miks võtta enne magama minekut nii palju valku, ning veel vadakut? Võtad mingi 300-400g kohupiima, kus valgu% on 10g/100g kohta, ning saad piisava koguse ja imendumine toimub kauem ka, kui vadakuga.
jaanuar 17, 2006 at 11:04 e.l. #67037xip
Membermassilisaja koosneb: valku 35%, süsivesikuid 60% + aminohapped ja mineraalid. (ProLab N-Large) Aga pole sees kreatiini.
Ja enne magamaminekut palju valku sellepärast, et öösel toimub just kasvamine ja öösel peaks just sööma palju valku, ja hästi vähe süsivesikuid. Ma arvan. Ma arvan ka, et kui juua piimaga, siis peaks olema mõlemaid piisavalt, nii aeglaselt imenduvaid valke, kui ka kiiremini imenduvaid valke.
Aga see minu arvamus.
Arvad, et ennemagamaminekut vähem valku? Ja millist?
jaanuar 17, 2006 at 11:37 e.l. #67030shreku
MemberEnne magamaminekut 1 alma rasvatu kodujuust(36 g valku). Puhas kaseiin. Laksab hästi.
jaanuar 17, 2006 at 11:54 e.l. #67041theONE1
Memberkaua trenni teinud oled? Võta asja väga tõsiselt!tubli!
??:”>jaanuar 17, 2006 at 2:09 p.l. #67059zwen
MemberMilleks dextroos, massilisajas on ju piisavalt süsivesikuid sees.
jaanuar 17, 2006 at 2:31 p.l. #67067xip
Memberdextroos selleks, et massilisajas on küll jah palju süsivesikuid aga seal on neid palju erinevaid. Aga kreatiin imendub kõige paremini viinamarjasuhkruga, ehk siis dextroosiga. Ma ei arva, et süsivesikuid palju saab, sest neid läheb palju.
jaanuar 17, 2006 at 2:31 p.l. #67068Makaveli
MemberLisatud dextroosi jätaksin ma ära , nagu varem juba öeldud on sinu Prolabi lisandis juba piisavalt suhkrut
??:”>jaanuar 17, 2006 at 8:52 p.l. #67151Striker
MemberJa enne magamaminekut palju valku sellepärast, et öösel toimub just kasvamine ja öösel peaks just sööma palju valku, ja hästi vähe süsivesikuid.Võin veidi mööda panna, aga minu arust peaks olema nii, et ega see, et sööd enne magama minekut suure koguse valku ära, ei tähenda, et oled terveks ööks valkudega varustatud. Siis oleks ju lihtne hommikul lahmid suure koguse valku sisse ja päeval ei peagi sööma. Kui sa asja kallal nii tõsiselt, siis soovitan näiteks võtta öösel üks valgukoks. Teed õhtul valmis, paned äratuse kuskil keset ööd 3-4paiku, lased koksi alla ja magad edasi.
jaanuar 17, 2006 at 9:28 p.l. #67142xip
MemberEi öösel ma küll ei viitsi üles tulla! Ja ega ma asja nii tõsiselt kah ei võta. Söön nagu iga normaalne inimene! Vahepeal pizzat ja hamburgerit, krõpsu ja Cocat. Ja tunnen ennast igati hästi, ja tunnen et olen igati vormis. Lihtsalt tahan varustada ennast vajalikke valkudega, mis kuluvad lihaste kasvatamiseks!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.