Skip to main content

Kuidas ma peaks toituma?

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi ROtter’ilt » Kuidas ma peaks toituma?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    starter
    Member

Tere Oldman

Kuna töö on selline suht kiire siis olen sunnitud toituma nii

7.30 hommikusöök

3 keedumuna või härjasilmad, 1 viil Jassi seemneleiba või ja

singi(juustu) ning tomatika, 2 klaasi rasvast keefiri või piima, 1

supilusikatäis kalamaksaõli.

13.00 lõuna

liha , riis , salat , piim , leib

18.30 oode enne trenni

200g 4% kodujuustu, suur peotäis metsa- või kreeka pähkleid.

20.30 shake

40g proteiini ja 40g dekstroosi

22.00 õhtusöök

liha 200g veidi salatit ja puuvilju

või kohupiim kiselli ja puuviljadega

küsimus selline kas see viimane eine kell 22.00 on vajalik ja kasulik kui eesmärgiks on reljeef? või tuleb sellega kaalu juurde ? mida peaksin muutma? olen endomorfi kehatüübiga ja saalis käin 4 korda nädalas , pärast trenni teen aeroobse.

Aitäh

ROtter
    Member

Tere Oldman

Kuna töö on selline suht kiire siis olen sunnitud toituma nii

7.30 hommikusöök

3 keedumuna või härjasilmad, 1 viil Jassi seemneleiba või ja

singi(juustu) ning tomatika, 2 klaasi rasvast keefiri või piima, 1

supilusikatäis kalamaksaõli.

13.00 lõuna

liha , riis , salat , piim , leib

18.30 oode enne trenni

200g 4% kodujuustu, suur peotäis metsa- või kreeka pähkleid.

20.30 shake

40g proteiini ja 40g dekstroosi

22.00 õhtusöök

liha 200g veidi salatit ja puuvilju

või kohupiim kiselli ja puuviljadega

küsimus selline kas see viimane eine kell 22.00 on vajalik ja kasulik kui eesmärgiks on reljeef? või tuleb sellega kaalu juurde ? mida peaksin muutma? olen endomorfi kehatüübiga ja saalis käin 4 korda nädalas , pärast trenni teen aeroobse.

Aitäh

Peale trenni on süsivesikud vajalikud taastumiseks. Õhtusöögiks 22.00 ei ole lihatoidud kõige parem valik, kuna liha seedub kaua ja öösel on ainevahetus niigi aeglustunud, kohupiim on parem. Kas sellega tuleb kaalu juurde? – kõik sõltub saadud ja kulutatud kalorite suhtest.

starter
    Member

Peale trenni on süsivesikud vajalikud taastumiseks. Õhtusöögiks 22.00 ei ole lihatoidud kõige parem valik, kuna liha seedub kaua ja öösel on ainevahetus niigi aeglustunud, kohupiim on parem. Kas sellega tuleb kaalu juurde? – kõik sõltub saadud ja kulutatud kalorite suhtest.

mu kaal seisab kohapeal ilma muutusteta. sellepärast küsisingi mis mul õhtul parem süüa oleks ? äkki oleks mõtekas üldse ära jätta see söök või arvad et pakk kohupiima mingi puuviljaga oleks ikka parem?

hehee
    Member

äkki oleks mõtekas üldse ära jätta see söök või arvad et pakk kohupiima mingi puuviljaga oleks ikka parem?

Peale trenni tuleb süüa.

ROtter
    Member

mu kaal seisab kohapeal ilma muutusteta. sellepärast küsisingi mis mul õhtul parem süüa oleks ? äkki oleks mõtekas üldse ära jätta see söök või arvad et pakk kohupiima mingi puuviljaga oleks ikka parem?

Muutused toitumises ei anna püsivat tulemust kehakaalule üleöö. Jäta õhtul menüüst lihatoidud ära, söö kohupiima ja puuvilju.

starter
    Member

aitäh, võtan soovitusi kuulda

Autor
    Postitused
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.