Kuidas ma peaks toituma?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi ROtter’ilt » Kuidas ma peaks toituma?
- This topic has 5 replies, 3 voices, and was last updated 18 years, 8 months tagasi by
starter.
-
AutorPostitused
-
mai 24, 2007 at 6:36 p.l. #10816
starter
MemberTere Oldman
Kuna töö on selline suht kiire siis olen sunnitud toituma nii
7.30 hommikusöök
3 keedumuna või härjasilmad, 1 viil Jassi seemneleiba või ja
singi(juustu) ning tomatika, 2 klaasi rasvast keefiri või piima, 1
supilusikatäis kalamaksaõli.
13.00 lõuna
liha , riis , salat , piim , leib
18.30 oode enne trenni
200g 4% kodujuustu, suur peotäis metsa- või kreeka pähkleid.
20.30 shake
40g proteiini ja 40g dekstroosi
22.00 õhtusöök
liha 200g veidi salatit ja puuvilju
või kohupiim kiselli ja puuviljadega
küsimus selline kas see viimane eine kell 22.00 on vajalik ja kasulik kui eesmärgiks on reljeef? või tuleb sellega kaalu juurde ? mida peaksin muutma? olen endomorfi kehatüübiga ja saalis käin 4 korda nädalas , pärast trenni teen aeroobse.
Aitäh
mai 25, 2007 at 5:19 e.l. #116177ROtter
MemberTere OldmanKuna töö on selline suht kiire siis olen sunnitud toituma nii
7.30 hommikusöök
3 keedumuna või härjasilmad, 1 viil Jassi seemneleiba või ja
singi(juustu) ning tomatika, 2 klaasi rasvast keefiri või piima, 1
supilusikatäis kalamaksaõli.
13.00 lõuna
liha , riis , salat , piim , leib
18.30 oode enne trenni
200g 4% kodujuustu, suur peotäis metsa- või kreeka pähkleid.
20.30 shake
40g proteiini ja 40g dekstroosi
22.00 õhtusöök
liha 200g veidi salatit ja puuvilju
või kohupiim kiselli ja puuviljadega
küsimus selline kas see viimane eine kell 22.00 on vajalik ja kasulik kui eesmärgiks on reljeef? või tuleb sellega kaalu juurde ? mida peaksin muutma? olen endomorfi kehatüübiga ja saalis käin 4 korda nädalas , pärast trenni teen aeroobse.
Aitäh
Peale trenni on süsivesikud vajalikud taastumiseks. Õhtusöögiks 22.00 ei ole lihatoidud kõige parem valik, kuna liha seedub kaua ja öösel on ainevahetus niigi aeglustunud, kohupiim on parem. Kas sellega tuleb kaalu juurde? – kõik sõltub saadud ja kulutatud kalorite suhtest.
mai 27, 2007 at 2:53 p.l. #116329starter
MemberPeale trenni on süsivesikud vajalikud taastumiseks. Õhtusöögiks 22.00 ei ole lihatoidud kõige parem valik, kuna liha seedub kaua ja öösel on ainevahetus niigi aeglustunud, kohupiim on parem. Kas sellega tuleb kaalu juurde? – kõik sõltub saadud ja kulutatud kalorite suhtest.mu kaal seisab kohapeal ilma muutusteta. sellepärast küsisingi mis mul õhtul parem süüa oleks ? äkki oleks mõtekas üldse ära jätta see söök või arvad et pakk kohupiima mingi puuviljaga oleks ikka parem?
mai 27, 2007 at 4:18 p.l. #116339hehee
Memberäkki oleks mõtekas üldse ära jätta see söök või arvad et pakk kohupiima mingi puuviljaga oleks ikka parem?Peale trenni tuleb süüa.
mai 28, 2007 at 3:18 e.l. #116376ROtter
Membermu kaal seisab kohapeal ilma muutusteta. sellepärast küsisingi mis mul õhtul parem süüa oleks ? äkki oleks mõtekas üldse ära jätta see söök või arvad et pakk kohupiima mingi puuviljaga oleks ikka parem?Muutused toitumises ei anna püsivat tulemust kehakaalule üleöö. Jäta õhtul menüüst lihatoidud ära, söö kohupiima ja puuvilju.
mai 28, 2007 at 6:42 p.l. #116437starter
Memberaitäh, võtan soovitusi kuulda
AutorPostitusedViewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)- You must be logged in to reply to this topic.