Skip to main content

Kuidas lõuatõmbeid arendada ?

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kuidas lõuatõmbeid arendada ?

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Asi selline, et pole kunagi jõudnud lõuga eriti tõmmata.

Millised harjutused just neid lõuatõmbelihaseid arendavad ?

Aitäh vastuste eest!

taks
    Member

lõuatõmbeid teegi koguaeg!!! küll nad tulema hakkavad aegamööda <_<“>

joey
    Member

seo endale midagi kere külge (rasket) ja tõmba 2-3 korda (maximum) ja jõudu peaks tulema mehiselt

St
    Member

plokiga tõmbed kukla taha või ette <_<“>

Mina kaldun ka sama arvama kuna algajal on üpris raske korralikult lõuga tõmmata ja suurema jõu saamiseks on need väga head harjutused ja soovituslikud just oma tehnilise soorituslikuse poolest.

nohik
    Member

Mis tähendab plokiga? Et üleval peatan hetkeks kinni?

St
    Member

Eei see oleks liiga ränk. Plokiga tähendab vastava trenasööriga: Sina võid samuti kuklataha tõmmata või siis lõua juurde, kuklataha tõmbamine teeb kere laiemaks aga lõua juurde tõmbamine paksemaks.

nohik
    Member

Tänan.

Kas ette-tõmbamisel on oluline et kas peopesad on keha poole või kehast eemale?

Raul1
    Member

ma soovitan tõmmata lõuga tugevalt vähemalt iga 2 nädala tagant. Ise tõmban iga nägal. Üks nädal teen tugevalt, ehk alustan lõuatõmbega (6-8 seeriat), teine nädal alustan kangi tõmbega eest , vahepeal on muid harjutusi ja trenni lõpetan lõuatõmbega( 4 seeriat) ( kergem). Ise ma plokil ei treeni enam, kuna mulle ei meeldi plokil tõmmata. Selle plokiga jändamine lõuatõmbe jõule ja massile suurt midagi ei anna, lihtsalt mingit reljeefsust annab aint, vähemalt mul sihuke tunne. Kui paned sangpommi endale külge ja tõmbad 6…10 kordusega seeriaid ,siis tunned kuidas mõjub. Vahel lased ilma pommita 15 kordusega seeriaid ka muidugi. Loomulikult kui alguses ei jõua tõmmata lõuga, siis plokk on hea asi, et vajalikud kordused ära teha. Käte laiusega on nii, et mida laiemalt kinni võtad, seda laiemalt mõjutab lailihast. Põhiliselt tõmba ette poole, sest siis on amplituud pikem. Vahel võid vahelduseks kukla taha ka tõmmata. edu

Kurupt
    Member

blablablablabla! tegele l6uat6mbamisega 1x n2dalas pool tundi ja tulemused on kiired tulema..v6id ka teha yle p2eviti v6i n2iteks kahe p2evaste vahedega…soovitaks proovida k6iki varjante et teada saada milline neist sul k6ige paremini t88tab.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.