kuidas lihastest lahti saada?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » kuidas lihastest lahti saada?
- This topic has 19 replies, 9 voices, and was last updated 16 years, 8 months tagasi by
PumaZ.
-
AutorPostitused
-
mai 26, 2009 at 9:56 e.l. #16934
Anonüümne
GuestTere
Kas keegi oskab kasulikke näpunäiteid anda, kuidas lihaseid ‘kaotada’? Nimelt on mul reketispordialast käed nii lihaselised, eriti kui need üles tõsta nagu ma oleks tõstja olnud. Eriti häiriv on veel see, et käed on õla juurest peenemad ja kui allapoole liigud, siis tuleb ‘pähkel’ ehk et lähevad keskelt suureks- see pole üldse naiselik ja eriti kuna ma enam ei tee sporti, siis võiksid need kuidagi ‘taanduda’!
Jalad on muidugi ka hirmus lihaselised, aga need kangitõstja käed häirivad mind kõige rohkem…
Aitäh kellelegi, kellel häid mõtteid on
mai 26, 2009 at 10:01 e.l. #198338rinaldo
MemberKui tahad tõesti lihasmassi vähenada, siis ära lihtsalt tee muud treeningut kui aeroobset. Samuti söö kesiselt valku sisaldavat toitu. Siiski tahaks näha pilti nendest tõstja kätest
mai 26, 2009 at 10:12 e.l. #198340stina1989
MemberKui tahad tõesti lihasmassi vähenada, siis ära lihtsalt tee muud treeningut kui aeroobset. Samuti söö kesiselt valku sisaldavat toitu. Siiski tahaks näha pilti nendest tõstja kätest
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> võibolla ma liialdasin veits, nähes nüüd Sinu pilti. Aga ma teengi ainult aeroobset- käin iga päev jooksmas. Lihtsalt need lihased ei taha kuhugi kaduda, kuigi ma ei treeni neid enam üldse. Ma joon küll päris palju piima, aga ma ei usu, et see mu lihaseid niivõrd ‘toidab’ et nad ikka sama suured on kui nendel päevil, mil kogu aeg rasket trenni sai tehtud..mai 26, 2009 at 10:15 e.l. #198342Annika Pärtel
MemberPea dieeti, nagu naised seda üldjuhul peavad (a´la suhteliselt vähe süüa ja pikemad toiduvahed). Kes tõesti nii lihaseliseks tahab, peab uskumatult palju ja aastaid vaeva nägema, sööma nagu loom, tarbima lisandeid jne. Jäta see kõik ära mida seni teinud oled, ja ongi käes.
PS- vähemat pooled oma lihastest võid siis mulle anda
mai 26, 2009 at 10:20 e.l. #198343stina1989
MemberPea dieeti, nagu naised seda üldjuhul peavad. Kes tõesti nii lihaseliseks tahab, peab uskumatult palju ja aastaid vaeva nägema, sööma nagu loom, tarbima lisandeid jne. Jäta see kõik ära mida seni teinud oled, ja ongi käes.PS- vähemat pooled oma lihastest võid siis mulle anda

Huvitav soovitus jätta kõik ära mida seni teinud olen
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Dieedi koha pealt, ega ma ei söögi saiakesi jne muud rämpstoitu. Mõtlesin, et huvitav, kas on mingi harjutus, mis lihaseid taandarendab?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 26, 2009 at 10:25 e.l. #198346rinaldo
MemberHuvitav soovitus jätta kõik ära mida seni teinud olen
Dieedi koha pealt, ega ma ei söögi saiakesi jne muud rämpstoitu. Mõtlesin, et huvitav, kas on mingi harjutus, mis lihaseid taandarendab?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võid proovida pikamaajooksu.
mai 26, 2009 at 10:29 e.l. #198347stina1989
MemberVõid proovida pikamaajooksu.Ma teen 4 km ringi hommikuti (pikemaks pole väga aega, enne kooli minekut). Aitäh vastamast muide!
mai 26, 2009 at 10:34 e.l. #198348Aile
MemberK6ik, mida ei arendata, taandareneb…iseenesest.
Ei pea olema pikamaajooks. Yksk6ik, milline muu spordiala… Kasv6i tantsuline aeroobika.
mai 26, 2009 at 10:53 e.l. #198349asdfghjkl
MemberJutt käib sellest, et õlavars pole pähkel, vaid kogu käe suhtes keskkoht, seal kus on küünarnukk, on jäme, see on kodarluulihas seal, jm randmepainutajad või kuidas neid nimetatakse. Biitsepts ja triitsepts on aga normis. Selline diagnoos on nagu ma aru saan. Ju siis reketi kasutamise motoorika neid nö küünarnuki kandis olevaid lihaseid treenib hästi, ja tulemuseks on ebaproportsionaalne käsi, kus õlavars (biits-triits) jääb maha küünarvarrest (küünarnuki piirkonnast). Kui see nii on, siis võiks jätta selle küünarnuki piirkonda mõjutava motoorika ära, reketit ei mängi näiteks, jookseks metsas aga küll. Lihas taandub küll, kui koormust ei saa mõnda aega.
mai 26, 2009 at 11:21 e.l. #198354jrx
MemberLihased on nunnud
mai 26, 2009 at 11:25 e.l. #198355stina1989
MemberLihased on nunnud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tänanmai 26, 2009 at 11:29 e.l. #198357stina1989
MemberJutt käib sellest, et õlavars pole pähkel, vaid kogu käe suhtes keskkoht, seal kus on küünarnukk, on jäme, see on kodarluulihas seal, jm randmepainutajad või kuidas neid nimetatakse. Biitsepts ja triitsepts on aga normis. Selline diagnoos on nagu ma aru saan. Ju siis reketi kasutamise motoorika neid nö küünarnuki kandis olevaid lihaseid treenib hästi, ja tulemuseks on ebaproportsionaalne käsi, kus õlavars (biits-triits) jääb maha küünarvarrest (küünarnuki piirkonnast). Kui see nii on, siis võiks jätta selle küünarnuki piirkonda mõjutava motoorika ära, reketit ei mängi näiteks, jookseks metsas aga küll. Lihas taandub küll, kui koormust ei saa mõnda aega.Jah, sellist diagnoosi mõtlesin (ülevalt kitsam, alt laiem käsi). Reketit ma pole ammu käes hoidnud (no nii 2 aastat pole tõsist trenni teinud enam), olengi jookmisega tegelenud, see jooksmas käimine on muidugi selline ‘hea tuju’ trenn muidugi, mitte midagi asjalikku või mida ausalt spordiks võiks nimetada. Ma millegipärast seda taandumist ei tähelda
mai 26, 2009 at 12:10 p.l. #198375asdfghjkl
MemberAjutiselt tõmbab vees lihas kokkupoole, püsivalt kabariidede saab naha all oleva pehme massi vähendamisega, näiteks dieedi abil, aga proportsioon jääb paigast ära ikkagi vist viimasel juhul.
Kui pole pikka aega kätele trenni teind, siis ilmselt need käed ei taandugi, ma arvan nii.
Mis aga puutub sellesse, kuidas keegi näeb ja arvab millegi kohta, siis see on subjektiivne, kuna iga inimese peas on erinev telekas, mis näitab erinevat pilti erinevatest asjadest, selline:
mai 26, 2009 at 1:25 p.l. #198395Annika Pärtel
MemberAjutiselt tõmbab vees lihas kokkupoole, püsivalt kabariidede saab naha all oleva pehme massi vähendamisega, näiteks dieedi abil, aga proportsioon jääb paigast ära ikkagi vist viimasel juhul.Kui pole pikka aega kätele trenni teind, siis ilmselt need käed ei taandugi, ma arvan nii.
Mis aga puutub sellesse, kuidas keegi näeb ja arvab millegi kohta, siis see on subjektiivne, kuna iga inimese peas on erinev telekas, mis näitab erinevat pilti erinevatest asjadest, selline:
Taandumiseks piisas mul näiteks 3,5 nädalat, kui sain ühe käe küünarnukini kipsi. Maha võtsin, siis oli kipsi kohal luu ja nahk, ülalpoole veel oli midagi säilinud kuigipalju. Taastus umbes sama ajaga.
Ehk siis ikka, ära midagi tee, söö vähe, lihasmass kaob ja rasva% suureneb, kuigi üldpilt muutub väiksemaks.
Ja dieedi koha pealt teemaalgatajale- kui sööksid saiakesi jm rämpstoitu, siis poleks sul ka seda hirmsat lihasmassi, millest nüüd vabaneda vaja.
mai 26, 2009 at 9:28 p.l. #198507PumaZ
MemberKui mul oli vaja madalammasse kaalu, siis paratamatult pidin ma eda kaotama lihase arvelt, kuna aega oli liiga vähe, käisin jooksmas.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.