kuidas lasvatada kiiret lihasmassi ja kas selle jaoks peab kasutama mingeid aineid?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » kuidas lasvatada kiiret lihasmassi ja kas selle jaoks peab kasutama mingeid aineid?
- This topic has 23 replies, 11 voices, and was last updated 16 years, 9 months tagasi by
Lev.
-
AutorPostitused
-
aprill 30, 2009 at 7:25 e.l. #14242
hfiger
MemberOleks siis selline küsimus. Äkki oskate öelda mingeid nippe kuidas lihasmassi suurendada võimalikult kiiresti, ja kas peaksin hakkama võtma mingisuguseid proteiine või teisi aineid? või äkki oskate öelda mingeid harjutusi mis treeniksid mind hästi? käin jõu saalis juba aasta aga pole nagu erilist midagi juurde tulnud, ei teagi nüüd kas treenin valesti või mis jama on.
aprill 30, 2009 at 7:31 e.l. #193694Jarmo Oberst
MemberOleks siis selline küsimus. Äkki oskate öelda mingeid nippe kuidas lihasmassi suurendada võimalikult kiiresti, ja kas peaksin hakkama võtma mingisuguseid proteiine või teisi aineid? või äkki oskate öelda mingeid harjutusi mis treeniksid mind hästi? käin jõu saalis juba aasta aga pole nagu erilist midagi juurde tulnud, ei teagi nüüd kas treenin valesti või mis jama on.Pead toitumis-ja treeningkava paika panema, siis tulevad ka tulemused.
aprill 30, 2009 at 7:32 e.l. #193695TLC
MemberVõixid lisada ka oma treeningkava ja toitumise…..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 30, 2009 at 7:33 e.l. #193696hfiger
Memberkusjuures ma söön omastarust nagu normaalselt aga kaalu ei tule ja jõudu ka mitte:D äkki oskad soovitada mingit sööki mis hästi massi lisaksid? aitäh
aprill 30, 2009 at 7:34 e.l. #193697hfiger
Membertreening kava on mul siit samast võetud, edasijõudnutele jaotatuna kolmeks, toitumis kava kahjuks puudub
aprill 30, 2009 at 7:34 e.l. #193698Bulletproof
Memberkusjuures ma söön omastarust nagu normaalselt aga kaalu ei tule ja jõudu ka mitte:D äkki oskad soovitada mingit sööki mis hästi massi lisaksid? aitähvaata online poes ringi, siin piisavalt toidulisandeid, mis mõeldud massi lisamiseks
aprill 30, 2009 at 7:36 e.l. #193699hfiger
Memberäkki oskate öelda õlgadele mingit väga head harjutust. see mu nõrgem kylg:S
aprill 30, 2009 at 7:37 e.l. #193700hfiger
Memberkeegi soovitada oskab mingit head massi lisajat? hind pole oluline
aprill 30, 2009 at 7:40 e.l. #193701Jarmo Oberst
Memberkeegi soovitada oskab mingit head massi lisajat? hind pole olulineKõige parem massilisaja ongi sinu jaoks toitumiskava, leiad selle varem antud lingist.
aprill 30, 2009 at 7:40 e.l. #193702TLC
MemberSerious Mass, üks sõber kasutab päris hea tundub olevat….Ta kasutab SM-ile lisaks ka veel Nitrixi….
Ise olen kasutanud Anabolic Halo, ei soovita, hind krõbe ja tulemused polnud ka just kõige muljet avaldavamad.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 30, 2009 at 7:41 e.l. #193703hfiger
Memberno igatahes aitäh:D tellin ära ja hakkan tulemusi ootama:) no mitte päris ootama, vaid trenni tehes ootama:D
aprill 30, 2009 at 7:41 e.l. #193704MEE
Memberkeegi soovitada oskab mingit head massi lisajat? hind pole olulinekui sind huvitab mass siis söö näiteks halvaa ja mee segu, kartulit, pastat, pizzat pähkleid. Eriti kiirelt tuleb pizza ja hamburgeritega.
Selle juures on paar AGA. 1) ebatervislik 2) massi saad – rasva näol. See aga teeb Sulle karuteene, kuna hiljem pead ränka vaeva nägema, et see kõik maha saada. Tahad lihast – hakka trenni tegema ja kõvasti ning seejuuures söö palju sisse mahub. Nii saad nii rasva kui lihast.
aprill 30, 2009 at 7:59 e.l. #193707hfiger
Memberoskate öelda kus ma selle leiaks? mingi lingi anda v midagi? ja kas see on yltse hea asi? muscletechi nanox9
aprill 30, 2009 at 8:05 e.l. #193710masterofceremony
MemberKiiresti on võimalik suurendada vaid pekikihti ja siis selle all kasvab natuke ka lihas. Mis kasu on sellest, et kui kasvatad endale peki selga, aga lihas välja ei paista?aga lihast kasvatada nii, et peki kiht ei suurene on kõike muud kui kiire.
Edit: Kasvamine on peamiselt kinni toitumisest
aprill 30, 2009 at 8:35 e.l. #193715hfiger
Memberkas see jutt mis selle nitrixi kohta on vastab tõele? ja kauaks sellest jätkub? on see hea?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.