kuidas kasvada/taastuda parimalt?
- This topic has 8 replies, 4 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
Amarillo.
-
AutorPostitused
-
september 25, 2009 at 11:11 e.l. #18623
mees232
MemberTerv!
Kuidas oleks parim ja effektiivseim taastuda treeninguist ja kasvada,milliseid teooriad pean jälgima(uni,toit,treeningute vahe jne)?
Tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 25, 2009 at 11:20 e.l. #222011argoll
MemberKui sa teed trenni harrastussportlase stiilis, siis söö nagu loom ja ära üle 4x nädalas trenni tee.Kasvamiseks peab ka aega jääma.Muidugi on kõik väga individuaalne.Tulemusi oota ikka peale aasta möödumist …
Kõike ilusat,
Argo
september 25, 2009 at 11:25 e.l. #222012soomusk
MemberTerv!Kuidas oleks parim ja effektiivseim taastuda treeninguist ja kasvada,milliseid teooriad pean jälgima(uni,toit,treeningute vahe jne)?
Tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa foorumis vanemaid teemasid ja artikleid üldse ei viitsi lugeda?
september 25, 2009 at 11:26 e.l. #222014mees232
Memberkui esimest korda alustasin mõni aasta tagasi siis tulid head tulemused juba poole aastaga,see oli esimesel arenguaastal,siis tegin jälle palju fyysilist tööd ja nyyd uuesti jälle pihta!
september 25, 2009 at 11:31 e.l. #222019argoll
Memberkui esimest korda alustasin mõni aasta tagasi siis tulid head tulemused juba poole aastaga,see oli esimesel arenguaastal,siis tegin jälle palju fyysilist tööd ja nyyd uuesti jälle pihta!Edu saavutad sa AINULT järjepideva tööga.Defineeri “head tulemused”?Õpi oma keha tundma, loe artikkleid ja rassi saalis.
See ongi edu võti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Argo
september 25, 2009 at 11:44 e.l. #222024mees232
MemberEdu saavutad sa AINULT järjepideva tööga.Defineeri “head tulemused”?Õpi oma keha tundma, loe artikkleid ja rassi saalis.See ongi edu võti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Argo
Jah sul täiesti õigus järjepidev töö,alustan suht nullist kuna ei old mahti koguaeg 3x nädalas trenni teha,kuigi fyysilist koormust sai kyll ja kyll aga ikka.Heade tulemustele all mõtlen et kogu keha oli suurem,lihas toonuses ja oli näha et ikka jõusaal taga kehaehituselt.Jalgadele tuli kuskil 4-5cm juure,käele 2-3cm,õlad suurenesid,vöökoht saledam jne.Loodan ka seekord et saan samasuguse protsessi käiku,kuigi mul on nyyd toitumine kordi parem kuna siis olin noorem ja eriti ei jaganud toitumisest.Aastaga vast 5kg lihast alusades suht uuesti on saavutatav?
september 25, 2009 at 12:10 p.l. #222030Amarillo
Memberkõige efektiivsem oleks süüa õigeid lisandeid, süüa nagu loom, magada 8-10h päevas, aga oleneb kõik tasemest, ma olen 5x nädalas treeninud viimased 3-4 kuud ja olen kasvanud mühinal, kõik on individuaalne
september 27, 2009 at 12:54 p.l. #222414mees232
Memberkõige efektiivsem oleks süüa õigeid lisandeid, süüa nagu loom, magada 8-10h päevas, aga oleneb kõik tasemest, ma olen 5x nädalas treeninud viimased 3-4 kuud ja olen kasvanud mühinal, kõik on individuaalnetehes 5x nädalas trenni ja ylejäänd aeg õgin tasakaalustatud,kvaliteetset sööki.Muud fyysilist koormust ei ole,lesin palju,siis peaks taastumine olema hea??
september 27, 2009 at 1:06 p.l. #222416Amarillo
Membertehes 5x nädalas trenni ja ylejäänd aeg õgin tasakaalustatud,kvaliteetset sööki.Muud fyysilist koormust ei ole,lesin palju,siis peaks taastumine olema hea??oleneb inimesest ja treenitusest, asi idividuaalne, 3x nädalas jõutrenni on paras
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.