Kuidas kaalust alla võtta?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kuidas kaalust alla võtta?
- This topic has 56 replies, 30 voices, and was last updated 17 years, 1 month tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
november 17, 2006 at 4:24 p.l. #95454
lili
MemberKui menüüs on ära märgitud 100 g lahjat maitsestamatta kohupiima, siis igaloogika järgi võib sinna ju näiteks, värskeid Mustsõstraid sisse panna ? Või siis mingi lusikatäis moosi, kuna paljalt see näost sisse ajada on….nojah teate isegi.Ning kas tatrale millele peale olen maitsestamatta jogurtit pannud, kas sinna võib näiteks puhast pipart peale panna ? Seda tean et sool on Väga paha paha. Kuid puhas pipar peaks ju ok olema ? Nagu maitseks, et toit inimlikuma maitsega oleks ?
Ma küsiksin M.Kalmuse käest kuid ma ei taha teda enam tülitada, piisavalt talle pinda käinud juba.
Värsked mustsõstrad võivad olla, moosi asemel mett ehk. Pipar ei sega.
Võid M. Kalmuselt küsida ka julgesti….
november 17, 2006 at 4:28 p.l. #95455Czar
MemberProovi kaalujälgijaid. Mul tuttav sööb selle järgi ja nädalas läheb 0,5-1kg maha … sööd punktide järgi ja nälgima ei pea. Mingi 500 läheb sul raamatute ja värgi peale.
november 17, 2006 at 5:37 p.l. #95460gmaster
Memberkas see oleks hea moodus, et kaks korda nädalas jõusaalis, toitumine paika, enne jõusaali väike pallimäng, siis jõudu ja ergomeetrit ja pärast natuke palli veel? Iga kord oleks kaasas nt pudel 1000mg karnitiini.veits liiga palju
jaota rohkemate päevade peale ära
pealegi ära unusta, et 0,5l vedelikust ei piisa
november 21, 2006 at 2:02 p.l. #95882Maicle
MemberJumala sokkis olen, kaalusin 94 kg Olen 1 nädal seda kalmuse kava täitnud ja täna vahtis kaalult 90 vastu
november 21, 2006 at 6:44 p.l. #95917Sirkku
MemberJumala sokkis olen, kaalusin 94 kg Olen 1 nädal seda kalmuse kava täitnud ja täna vahtis kaalult 90 vastu
november 21, 2006 at 7:09 p.l. #95925SHOXi
Membervot polegi nii raske, tahtejõudu ja natuke peale hakkamist.
november 21, 2006 at 7:43 p.l. #95935olli
Söönud pole ma mingi 4 h hetkel (kohe hakkan sööma) aga jõin 0,5 l vett ära just.
Olenemata olukorrast (kõht täis/tühi rasked/kerged riided) Pole ma VÄGA pikka aega näinud kaalult nr 90 vastu vahtimast.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edasine progress on paneb su tahtejõu proovile… iga nädal läheb muutus järjest väiksemaks ja samas on vaja järjest suuremat tahtejõudu. Ära alla anna!
Kui alustasin siis ei suutnud ühtegi mõned päevad edasi siis oli 1-2 siis edasi oli 5,8,12,20,25,35,50 aga siis tuli 1 nädal vahet ja langes uuesti 20 peale, Easy come easy go.See esmane jõu kasv tuleb ilmselt suuresti aju kohanemisest pingutusega. Tuleb tõesti kiiresti ja kaob ka kiiresti. Järjepidevus on jällegi võtmesõna. Kuskil oli hea artikkel sellest, kuidas aju “igaks juhuks” pidrudab maksimaalset sooritust ning mõnda aega harjumise tulemusena alles näitab, milleks su lihased suutelised on.
Olli
pikka aega 89 ja 91kg vahel kõlkunud, tahaks lõpuks 100ni jõuda
märts 15, 2007 at 11:05 e.l. #109623kuuliks
Memberja kes selle Treeningkava + Toitumiskava koostab?Mis see endas sisaldab?Kui pikaajaliseline toitumiskava see on?Kas toitumiskava ja treeningava on kirjalik või suuline(öeldakse mida ei tohi mida tohib jne)?Kas kellegil on olnud ka kokkupuuteid rasvapõletajatega?Kas on aidanud?
Millist osta,kui treenida regulaarselt(ergom,stepper,jalgratas)?
Need kavad on koostatud treenerite poolt!Kui tõsine soov alla saada ja sa seda järgid,siis on tulemusi ka näha,ma suhtkindel,aga eks see oleneb kõik juba sinust endast.
mai 18, 2007 at 5:20 p.l. #115750sass14
MemberKeegi ei tea kus üaides rasvaprotsenti mõõta saab tahaks toitumiskava osta aga ei tea oma rasva protsenti.
detsember 17, 2008 at 9:40 p.l. #175554reidimuzi
Memberterrrre , Mull sihhukkenne murre
ett ma olenn 15 a , jja kaalun 62 , 2
/ midda ma peakksinn tegema ett saadaa kaalustt allla ?? asi selles et trennis ma veel ei käii .. kuid veebruarist hhakkan kuna siiis üks koht vabanebb , see on tantsimine muiduu ( hip-hop ) jja muiduu ma ei ttea .. tahannn kaalust tõesti alla saada .. aga ma ei tea kuidas , olen hakkanud tegema õhtuti 10 kõhulihastt , ja ma ei tea ei tule pr rohkem midagi meeldde .. mida peaks tegema et saaks alla ..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> oleks tänulikk kuii keegii saakss mind aidatta
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 18, 2008 at 6:39 e.l. #175562Alfonze
MemberImetlemine on alles kauge nähtus.Oskab keegi öelda, kui jälgin täpselt M. Kalmuse näpunäiteid, et kui kaua läheb aega et näiteks 20 kg alla võtta (1 a ? 2 a ?)
Eks oleneb jah kavast, aga aastaga pole ka mingi utoopia 40-50kg alla võtta seejuures meeletult lihast kaotamata, minu tulemus hetkel 11 kuud ja 45kg maha. Edu katsetamisel:-)
detsember 21, 2008 at 6:52 p.l. #175889heihopsti
MemberMida peaks sööma ennem hommikust jooksmist?
Ja mitu tundi peale jooksmist peaks olema vahet järgmise söögi korrani?
detsember 21, 2008 at 8:19 p.l. #175897daman
Member15 min. enne jooksu söö näiteks väike banaan või pool suuremat, joo vett. Kui isu üldse pole, joo lihtsalt vett.
Peale jooksu võid kasvõi kohe korraliku hommikusöögi süüa.
detsember 21, 2008 at 11:02 p.l. #175906s4nder
MemberSiin lehel olevas artiklis väideti just, et enne hommikust jooksmist ei tohiks midagi süüa, sel juhul on treening ja rasvapõletus efektiivseimad. Praegu ma ei suutnud seda artiklit paraku üles leida.
detsember 22, 2008 at 7:00 e.l. #175912daman
MemberEks neid artikelid ole igasuguseid. Hetkel rääkisin oma kogemusest, banaan imendub kiiresti ning annab energiat, mida jooksu ajal vaja. Kui trenn tuleb lühike (30-40min), siis saab ehk ilma söögita, aga pikemalt joostes kindlasti süüa vaja.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.