Skip to main content

Kuidas kaaluda toitu?

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kuidas kaaluda toitu?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tere

Olen alles algaja selles vallas, kuid tahan kaalust alla võtta ja kõhukest lamedamaks treenida. Sellest ka minu küsimus – kas tatart, riisi jms tuleks kaaluda keedetult või kuivainena? Sest 42g tatart kaalub keedetuna 176g. Kas arvutan kaloreid kuivaine või keedetud toidu kohta?

lkv
    Member

Tere

Olen alles algaja selles vallas, kuid tahan kaalust alla võtta ja kõhukest lamedamaks treenida. Sellest ka minu küsimus – kas tatart, riisi jms tuleks kaaluda keedetult või kuivainena? Sest 42g tatart kaalub keedetuna 176g. Kas arvutan kaloreid kuivaine või keedetud toidu kohta?

Kuivainena :o

htilga
    Member

Kuivainena on tõesti lihtsam :o

Keedetuna peaksid arvestama veel lisatud vee kogust ja aega, mille järgi arvutada ärakeedetud vee hulk jms.

kalmer87
    Member

Osades toitumisalase teabe andmebaasides on ka mõnede toitude puhul võimalik valida, kas keedetud või toores. :o

Okk
    Member

Keedetuna peaksid arvestama veel lisatud vee kogust ja aega, mille järgi arvutada ärakeedetud vee hulk jms.

Milleks see küll vajalik võiks olla? :o

Milleks see küll vajalik võiks olla? :o

Näiteks juhul, kui sa poest ostad juba keedetud tatart ega tea, kui palju seal kuivainet oli.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.