Kuidas jõutõstjad suureks saavad…
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Kuidas jõutõstjad suureks saavad…
- This topic has 51 replies, 26 voices, and was last updated 16 years, 10 months tagasi by
Mikk07.
-
AutorPostitused
-
veebruar 22, 2009 at 5:52 p.l. #164656
Janar Rückenberg
MemberVaadake jah korralikult, artikli inglise keelne pealkiri ja autor lõpus täiesti olemas:
„Powerlifters take on getting big“ Justin Hurley
veebruar 22, 2009 at 9:58 p.l. #164236maximus89
MemberÜks hea kava veel:
1. päev
Tõukamine, üksikud
Jõutõmme 4x
Rinnalt surumine/kangi tõmbed kõhuni superset 4x
2. päev
Rebimine, üksikud
Kükk 4x
Rinnalt surumine hantlitega pos. kaldega/lõuatõmbed superset 4x
Pisut modifitseeritud tõstjate kava.Algselt olid lõpus nende supersetide asemel tõstjatele vajalikud abistavad harjutused, need supersetid seal on minu enda looming.Tõstjad näiteks ei treeni üldse eraldi käsi, isegi rinda mitte.Ei ütleks, et ülakeha kuidagi maha jäänud oleks: http://crossfitbalboa.com/uploads/balboa/i…an-stoitsov.jpg
veebruar 23, 2009 at 10:01 e.l. #162755Jarmo Oberst
MemberMulle ka meeldis see artikkel väga “Kuidas jõutõstjad suureks saavad … ” Lugesin huviga ja tegin enda kavas suuri muudatusi. Nüüdseks on möödas umbes poolteist kuud ja tulemused on vägagi positiivsed, nii jõus kui ka massis!
veebruar 23, 2009 at 10:42 e.l. #162577wer-rax
MemberMulle ka meeldis see artikkel väga “Kuidas jõutõstjad suureks saavad … ” Lugesin huviga ja tegin enda kavas suuri muudatusi. Nüüdseks on möödas umbes poolteist kuud ja tulemused on vägagi positiivsed, nii jõus kui ka massis!Sama siin. Uue kava järgi treenides on tulnud mühinal nii jõudu kui massi.Massi isegi rohkem:)
veebruar 23, 2009 at 7:00 p.l. #162108wise
MemberHuvitav oleks teada, millised kavad peale muudatust on?
Minu kava oli 3 päevane püramiidkava. Tegin kardinaalsed muudatused just 5×5 peale ülemineku ning baasharjutuste sisse toomise osas. Tulemusi on veel vara öelda, eks näis. Mäletan, et eelmisel sügisel võtsin esmakordselt kavasse sisse jõutõmbe. Samal ajal muidugi lisasin õhtusesse menüüsse ka kohupiima ja lusikatäie mett. Ei tea kumb mõjus, aga võtsin 30 päevaga ca 7 kilo juurde. Tänaseks kaal püsima jäänud, kuigi kohupiim oli üsna pikalt menüüst eemaldatud. Hakka või uskuma seda jõutreenijate värki, eksole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 23, 2009 at 8:09 p.l. #162095Jõukahoolik
MemberEi ütleks, et ülakeha kuidagi maha jäänud oleks: http://crossfitbalboa.com/uploads/balboa/i…an-stoitsov.jpgJalad on nagu pakud all, käed ikka 3 korda väiksemad. Mitte, et see väga ebaloomulik välja näeks, vastupidi oleks asi palju hullem.
veebruar 25, 2009 at 2:11 p.l. #158218Risto17
MemberRinnalt surumine
Kitsalt rinnalt surumine
Kangi surumine valveseisakust
Rööbaspuul surumine
Kükk kangiga
Lõuatõmbamine lai haare
Lõuatõmbed kitsas haare
Kangi tõmbed kõhu alla
Küünarvarte kõverdused
Jõutõmme
Kas midagi sellist oleks siis mõtekas proovida(trenn 4 korda nädalas)? Kuidas kõige effektiivsem oleks, kas peale kahte päeva puhkus või trenn ülepäeva? kas oleks midagi juurde lisada . ette tänades. Siiamaani olen truu olnud kavale kus tehakse iga lihast üks kord nädalas. Kas säär oleks ka vaja kuhugile sisse paigutada?
veebruar 25, 2009 at 2:17 p.l. #158253matti
MemberMa ütlen ausalt ,kõige rohkem massi olen kasvatanud Westside kavaga ,lisaks selle veel jõhker edasminek jõus
veebruar 25, 2009 at 2:29 p.l. #158200maximus89
MemberMa ütlen ausalt ,kõige rohkem massi olen kasvatanud Westside kavaga ,lisaks selle veel jõhker edasminek jõus
veebruar 25, 2009 at 2:45 p.l. #158234matti
MemberKust sa tead, et plahvatuslik jõud arenes, kas hüppad kõrgemale/sprindi aeg paranes?Jah, kohalt kaugusele olen juurde saanud 17 cm
veebruar 25, 2009 at 2:57 p.l. #158231Sõlm
MemberKui pole tüliks, äkki postitad westside kava, mille järgi treenisid
veebruar 25, 2009 at 3:20 p.l. #158149rait83
Memberkuidas see kava ülesehitatud oli siis. Kui viitsid, kirjuta.
veebruar 25, 2009 at 3:26 p.l. #158136märts 1, 2009 at 7:42 p.l. #136421Rando112
MemberKas ma peaks pärast algajakava tegema veel baasharjutusi?Või jätkama ikka algaja omaga?
kükk, jõutõmme, rinnale võtmine, tõmbed kangiga ettekallutades, surumised, nii seistes kui lamades, lõuatõmbed, biitsepstõste kangiga, surumine rööbaspuudel, kõhuharjutused samuti lisaraskusega ja kehatüve harjutused?
Kuidas neid baasiharjutusi teha muidu?
märts 1, 2009 at 7:54 p.l. #136232Vägivaldur
MemberKas ma peaks pärast algajakava tegema veel baasharjutusi?Või jätkama ikka algaja omaga?kükk, jõutõmme, rinnale võtmine, tõmbed kangiga ettekallutades, surumised, nii seistes kui lamades, lõuatõmbed, biitsepstõste kangiga, surumine rööbaspuudel, kõhuharjutused samuti lisaraskusega ja kehatüve harjutused?
Kuidas neid baasiharjutusi teha muidu?
Hmm…milline algajate kava vastandub baasharjutustele? Enamus kavad ju sisaldavad mingeid baasharjutusi. Kui algajate kava on ammendanud, siis vali mõni uus kava ja anna minna.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.