Skip to main content

Kuidas jaotaksid treeningud Sina

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Kuidas jaotaksid treeningud Sina

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Koliksin rühmatreeningust end vaikselt jõusaali ka, aga pump’i ja pilatest päris ära ei jätaks. Pumpi sellepärast, et see on hea vastupidavustreening ja pilates taas selline teraapiline ettevõtmine, lisaks on treeneriks maa peale sattunud ingel

jrx
    Member

Ma pigem ei jaotaks vaid teeks ühe korraliku jõusaalitrenni. Ja teeks seda nii, et päev pärast seda on stretching-jooga ja siis on 1 puhkepäev veel.

See 2×30 minutit kardiot (eriti kui see on rahulikul pulsil) on sul seal hetkel lihtsalt mõttetu.

maximus89
    Member

Minuteada bodypump sisaldab endas kardiot ja jõutreeningut.Miks nii palju erinevaid trenne? Ma usun, et 4x nädalas bodypump või 4x nädalas jõusaal ja aeroobne oleks piisav füüsiline koormus.Ja siis sinna vahele see jooga.Kui on tõesti soov 9? korda nädalas treenida, siis tuleks keskenduda erinevatele energiasüsteemidele nii, et igaüks neist oleks taastunud järgmiseks treeninguks.Sellise praeguse kavaga pole oht mitte lihased üle koormata vaid kesknärvisüsteem.

Tippsportlastel, kellel on 7+ treeningut nädalas on treeningud jaotatud nii, et kesknärvisüsteemile kurnavad treeningud vahelduvad lõõgastavamate treeningutega.

Ma ise pole küll mingi tippsportlane, aga mina teen 6x nädalas, ning vaheldumisi intervalltreeningud, pikemad aeroobsed treeningud ning jõutreeningud.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.