kuidas end käsile võtta?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » kuidas end käsile võtta?
- This topic has 21 replies, 15 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
matjusm.
-
AutorPostitused
-
august 25, 2009 at 9:27 e.l. #18122
pille991
Memberiga kord kui näen endast tehtavaid pilte, saan shoki. Ja täna jälle. Ma tean milline ma olen, tean et peaksin dieeti pidama, trenni tegema, et vormi saada, aga EI SUUDA. Ma ei suuda jooksma minna, ei suuda külmikust eemale hoida. Äkki peaksin endast kõige jubedama pildi külmikule kleepima?
Minust niipalju, et pikkus 160, kaal 63. Numbrid ei tundugi kõige hullemad, aga kehast on hästi ülekaal näha. Ma ei taha enam selline olla. Tahaks jälle ilus olla. Aga ei tea kuidas… Puudub motivatsioon…
Kuidas teie end olete motiveerinud? Kust alustada?
august 25, 2009 at 9:34 e.l. #215358BRIKI
MemberNo mind motiveeris dieedi ajal näiteks iga hommikune kaalumine. Öeldakse, et nii tihti ei tohiks kaaluda, kuid mul tekkis siis juba hasart, et palju nüüd huvitav maha läinud jne.
august 25, 2009 at 10:19 e.l. #215368MõmmiLiis
Memberiga kord kui näen endast tehtavaid pilte, saan shoki. Ja täna jälle. Ma tean milline ma olen, tean et peaksin dieeti pidama, trenni tegema, et vormi saada, aga EI SUUDA. Ma ei suuda jooksma minna, ei suuda külmikust eemale hoida. Äkki peaksin endast kõige jubedama pildi külmikule kleepima?Minust niipalju, et pikkus 160, kaal 63. Numbrid ei tundugi kõige hullemad, aga kehast on hästi ülekaal näha. Ma ei taha enam selline olla. Tahaks jälle ilus olla. Aga ei tea kuidas… Puudub motivatsioon…
Kõige paremini pidavat motivaatorina toimima armumine
“>august 25, 2009 at 10:26 e.l. #215371pille991
MemberKõige paremini pidavat motivaatorina toimima armumine
“>armumine jah, olen juba 6 aastat armastanud:D ei mõju:D
august 25, 2009 at 10:32 e.l. #215372marjasha
Memberiga kord kui näen endast tehtavaid pilte, saan shoki. Ja täna jälle. Ma tean milline ma olen, tean et peaksin dieeti pidama, trenni tegema, et vormi saada, aga EI SUUDA. Ma ei suuda jooksma minna, ei suuda külmikust eemale hoida. Äkki peaksin endast kõige jubedama pildi külmikule kleepima?Minust niipalju, et pikkus 160, kaal 63. Numbrid ei tundugi kõige hullemad, aga kehast on hästi ülekaal näha. Ma ei taha enam selline olla. Tahaks jälle ilus olla. Aga ei tea kuidas… Puudub motivatsioon…
Võiksid leida endale nö võitluskaaslase- saate koos trenni teha, toitumist jälgida ja üksteisele toeks olla. Aga kõige tähtsam- ole enesekindel, pane oma eesmärgid paika, usu endasse ja iga kord, kui tuleb isu millegi ebavajaliku järgi, siis mõtle, et see tegelikult ei tee Sind õnnelikuks, saad vaid korra rahuldust tunda ja peale seda on hoopis suured süümekad. Leia endale trenn, mida tõeliselt naudid, siis ei tundu enda vormi nimel pingutamine kohutava enesepiinamisena. Samuti sea toitumine paika- siin palju teemasid ja artikleid õige toitumise kohta ning asjatundjaid, kellelt nõu küsida. Edu Sulle, kui tahtejõudu on, siis saad aja jooksul kindlasti häid tulemusi
“>august 25, 2009 at 11:15 e.l. #215377Wire
MemberArvan, et kui sul mingi toitumiskava või süsteem oleks, siis sa ei kipuks sinna külmkapi järele koguaeg. Pidev näksimine ja magusa jm isu tähendab, et toitumine pole tasakaalus. Ja kui tellid siit toitumiskava näiteks või koostad selle mõne spetsialistiga, siis see kava ei tähenda näljutamist. Ise tellisin kunagi siit kava ja hakkasin sööma rohkem, kui enne sõin, ja rasv hakkas kaduma. Tuleb osata süüa õigeid asju ja õigel ajal, siis on kõik OK.
august 25, 2009 at 11:53 e.l. #215384krut949
Membervaatan pilti, mille tegin siis, kui esimest korda kaalust 10 kg maha võtsin. panin jalga selle 10kg kõrgema kaalu püksid ning nägin, kui palju tööd ära olin teinud. samuti vaatan enda pilte, kus mul korralikult suur kõhuke ees.
näksimise vastu aitab õige ja tasakaalustatud toitumine… ise pole omanud mausasööste umbes viimased 7 kuud
august 25, 2009 at 11:57 e.l. #215385pille991
MemberArvan, et kui sul mingi toitumiskava või süsteem oleks, siis sa ei kipuks sinna külmkapi järele koguaeg. Pidev näksimine ja magusa jm isu tähendab, et toitumine pole tasakaalus. Ja kui tellid siit toitumiskava näiteks või koostad selle mõne spetsialistiga, siis see kava ei tähenda näljutamist. Ise tellisin kunagi siit kava ja hakkasin sööma rohkem, kui enne sõin, ja rasv hakkas kaduma. Tuleb osata süüa õigeid asju ja õigel ajal, siis on kõik OK.siin on nii raske kujundus, et ma ei leidnud kava. Saad äkki lingi anda, kust seda tellida saab? ja palju see maksab?
august 25, 2009 at 12:34 p.l. #215394ingrid81
Membersiin on nii raske kujundus, et ma ei leidnud kava. Saad äkki lingi anda, kust seda tellida saab? ja palju see maksab?august 25, 2009 at 12:37 p.l. #215396Aile
1. Sa ei usu sismas oma v6imesse muutuda.
2. Protsess ise tundub sulle nagu hype tundmatusse…peataolekut.
Tahtmist tundub ju olevat
“>Parim asi on dieedi- ja treeningp2evik. Kirjutad yles k6ik oma p2eva jooksul tehtud ampsud. Planeeri eelmine p2ev oma j2rgmise p2eva toitumine. Kirjelda oma enesetunnet. 2ra liialda ega kiirusta!
Sinna l2hevad ka hommikused kaalumised.
Kogu sinu fyysiline aktiivsus (osta sammulugeja…v6i mingi muu vidin, mis monitooriks su fyysilist koormust).
Mingite suuremate verstapostide jaoks tee endast pilte. Enne ja p2rast m6jub motiveerivalt.
august 25, 2009 at 1:22 p.l. #215402pille991
Membersee link viis mind pealehele. sealt ma ei leidnud…
august 25, 2009 at 1:31 p.l. #215404krut949
Membersee link viis mind pealehele. sealt ma ei leidnud…august 25, 2009 at 2:10 p.l. #215410pille991
Membermillise treeneri ma valima peaksin?
august 25, 2009 at 2:39 p.l. #215416ingrid81
Memberaugust 25, 2009 at 3:11 p.l. #215422Wire
Membermillise treeneri ma valima peaksin?Seda pead juba ise otsustama. Kõik on asjatundjad. V-o kummagi naistreenerist?!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.