Skip to main content

kuidas end käsile võtta?

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » kuidas end käsile võtta?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)
  • Autor
    Postitused
    pille991
    Member

iga kord kui näen endast tehtavaid pilte, saan shoki. Ja täna jälle. Ma tean milline ma olen, tean et peaksin dieeti pidama, trenni tegema, et vormi saada, aga EI SUUDA. Ma ei suuda jooksma minna, ei suuda külmikust eemale hoida. Äkki peaksin endast kõige jubedama pildi külmikule kleepima?

Minust niipalju, et pikkus 160, kaal 63. Numbrid ei tundugi kõige hullemad, aga kehast on hästi ülekaal näha. Ma ei taha enam selline olla. Tahaks jälle ilus olla. Aga ei tea kuidas… Puudub motivatsioon…

Kuidas teie end olete motiveerinud? Kust alustada?

BRIKI
    Member

No mind motiveeris dieedi ajal näiteks iga hommikune kaalumine. Öeldakse, et nii tihti ei tohiks kaaluda, kuid mul tekkis siis juba hasart, et palju nüüd huvitav maha läinud jne.

MõmmiLiis
    Member

iga kord kui näen endast tehtavaid pilte, saan shoki. Ja täna jälle. Ma tean milline ma olen, tean et peaksin dieeti pidama, trenni tegema, et vormi saada, aga EI SUUDA. Ma ei suuda jooksma minna, ei suuda külmikust eemale hoida. Äkki peaksin endast kõige jubedama pildi külmikule kleepima?

Minust niipalju, et pikkus 160, kaal 63. Numbrid ei tundugi kõige hullemad, aga kehast on hästi ülekaal näha. Ma ei taha enam selline olla. Tahaks jälle ilus olla. Aga ei tea kuidas… Puudub motivatsioon…

Kõige paremini pidavat motivaatorina toimima armumine <_<“>

pille991
    Member

Kõige paremini pidavat motivaatorina toimima armumine <_<“>

armumine jah, olen juba 6 aastat armastanud:D ei mõju:D

marjasha
    Member

Võiksid leida endale nö võitluskaaslase- saate koos trenni teha, toitumist jälgida ja üksteisele toeks olla. Aga kõige tähtsam- ole enesekindel, pane oma eesmärgid paika, usu endasse ja iga kord, kui tuleb isu millegi ebavajaliku järgi, siis mõtle, et see tegelikult ei tee Sind õnnelikuks, saad vaid korra rahuldust tunda ja peale seda on hoopis suured süümekad. Leia endale trenn, mida tõeliselt naudid, siis ei tundu enda vormi nimel pingutamine kohutava enesepiinamisena. Samuti sea toitumine paika- siin palju teemasid ja artikleid õige toitumise kohta ning asjatundjaid, kellelt nõu küsida. Edu Sulle, kui tahtejõudu on, siis saad aja jooksul kindlasti häid tulemusi <_<“>

Wire
    Member

Arvan, et kui sul mingi toitumiskava või süsteem oleks, siis sa ei kipuks sinna külmkapi järele koguaeg. Pidev näksimine ja magusa jm isu tähendab, et toitumine pole tasakaalus. Ja kui tellid siit toitumiskava näiteks või koostad selle mõne spetsialistiga, siis see kava ei tähenda näljutamist. Ise tellisin kunagi siit kava ja hakkasin sööma rohkem, kui enne sõin, ja rasv hakkas kaduma. Tuleb osata süüa õigeid asju ja õigel ajal, siis on kõik OK.

krut949
    Member

vaatan pilti, mille tegin siis, kui esimest korda kaalust 10 kg maha võtsin. panin jalga selle 10kg kõrgema kaalu püksid ning nägin, kui palju tööd ära olin teinud. samuti vaatan enda pilte, kus mul korralikult suur kõhuke ees.

näksimise vastu aitab õige ja tasakaalustatud toitumine… ise pole omanud mausasööste umbes viimased 7 kuud

pille991
    Member

Arvan, et kui sul mingi toitumiskava või süsteem oleks, siis sa ei kipuks sinna külmkapi järele koguaeg. Pidev näksimine ja magusa jm isu tähendab, et toitumine pole tasakaalus. Ja kui tellid siit toitumiskava näiteks või koostad selle mõne spetsialistiga, siis see kava ei tähenda näljutamist. Ise tellisin kunagi siit kava ja hakkasin sööma rohkem, kui enne sõin, ja rasv hakkas kaduma. Tuleb osata süüa õigeid asju ja õigel ajal, siis on kõik OK.

siin on nii raske kujundus, et ma ei leidnud kava. Saad äkki lingi anda, kust seda tellida saab? ja palju see maksab?

ingrid81
    Member

siin on nii raske kujundus, et ma ei leidnud kava. Saad äkki lingi anda, kust seda tellida saab? ja palju see maksab?

telli siit !!! minult kadus 20 kilo 6 kuuga <_<“>

Aile
    Member

1. Sa ei usu sismas oma v6imesse muutuda.

2. Protsess ise tundub sulle nagu hype tundmatusse…peataolekut.

Tahtmist tundub ju olevat <_<“>

Parim asi on dieedi- ja treeningp2evik. Kirjutad yles k6ik oma p2eva jooksul tehtud ampsud. Planeeri eelmine p2ev oma j2rgmise p2eva toitumine. Kirjelda oma enesetunnet. 2ra liialda ega kiirusta!

Sinna l2hevad ka hommikused kaalumised.

Kogu sinu fyysiline aktiivsus (osta sammulugeja…v6i mingi muu vidin, mis monitooriks su fyysilist koormust).

Mingite suuremate verstapostide jaoks tee endast pilte. Enne ja p2rast m6jub motiveerivalt.

pille991
    Member

see link viis mind pealehele. sealt ma ei leidnud…

krut949
    Member

see link viis mind pealehele. sealt ma ei leidnud…

http://shop.fitness.ee/advanced_search_res…b1267b5717e8e48

pille991
    Member

millise treeneri ma valima peaksin?

ingrid81
    Member
    Wire
    Member

millise treeneri ma valima peaksin?

Seda pead juba ise otsustama. Kõik on asjatundjad. V-o kummagi naistreenerist?!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.