Kuidas alustada toitumisega!
- This topic has 51 replies, 19 voices, and was last updated 17 years, 9 months tagasi by
Krakon.
-
AutorPostitused
-
aprill 13, 2008 at 5:12 p.l. #150092
ristokru
MemberOoookei, kellel siis ikakgi õigus on, kas ma tohin alguses valguga ennast tagant aidata või mitte?Tänud muidugi kõigile abivalmitele.
Muidugi võib!!! Sellest hea kasu sulle aga proovi tavatoitumist ka paremaks saada!
aprill 13, 2008 at 5:45 p.l. #150102Amarillo
MemberOoookei, kellel siis ikakgi õigus on, kas ma tohin alguses valguga ennast tagant aidata või mitte?Tänud muidugi kõigile abivalmitele.
ei
aprill 13, 2008 at 6:52 p.l. #150115SHOXi
MemberOsta see hera80 ja dextro ära (< näiteks) ja hakka lugema -> artiklid -> toitumine ja muidugi ka treening. See, et sa seda tarbima ei hakka annab sulle parimal juhul seda, et saad toitumise korda. Aga siis peab sul endal tahtmist väga palju olema ja see juhtuks alles mitme mitme mitme kuu pärast ja alles siis hakkavad arvestatavad tulemused tulema. Kui ei võta, siis ei pruugi tulemusi eriti olla ja jätad juba kuu pärast pooleli. Jääb mulje, et see on imerohi? Ei sugugi mitte, see annab sulle peale trenni vajalikud toitained lihtsalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mina käisin jõusaalis vahelduva eduga. Nt kuu käisin, siis kuu ei käinud, siis käisin kaks kuud, siis ei käinud kaks kuud jne jne. Kui aga üks kevad ostsin muscle+ ja kasutasin seda kuu aeg, tulid tulemused ja motivatsioon ja hakkasin asja uurima.aprill 16, 2008 at 9:51 e.l. #150442Krakon
MemberAsjad tellitud. Loodan siis ühesõnaga vanemate kasutajate tarkusele.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Annan teile teada kuidas asi toimima on hakanud varsti.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 21, 2008 at 11:26 e.l. #151243Krakon
MemberOukei. Asjad sain täna kätte. (Soija90; Hera80; Sheiker).
Oli suur entusiasm ära proovida peale trenni. Tegin nägu soovitatud. 30g kumbagi ning valasin piima otsa.
Kui joomist alustasin tuli meelde, et unustasin ühe tähtsa asja, viinamarja suhkru. Ja mida suurem oli mu imestus kui nägin, et Hera80 mille olin tellinud on maitsetu :S (jah, suurest shoppamishullusest.
aprill 21, 2008 at 11:38 e.l. #151245Samakamees
MemberOukei. Asjad sain täna kätte. (Soija90; Hera80; Sheiker).Oli suur entusiasm ära proovida peale trenni. Tegin nägu soovitatud. 30g kumbagi ning valasin piima otsa.
Kui joomist alustasin tuli meelde, et unustasin ühe tähtsa asja, viinamarja suhkru. Ja mida suurem oli mu imestus kui nägin, et Hera80 mille olin tellinud on maitsetu :S (jah, suurest shoppamishullusest.
aprill 21, 2008 at 2:18 p.l. #151264Krakon
MemberIse jõin maitsestamata proteiini ka viinamarja suhkruga (vahest kakaoga) ja polnud häda midagi
Eks sai nüüd powermanis käidud ja viinamarja suhkurt 2 pakki ostetud, ülehomme siis proovin järele kuidas on.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.