Skip to main content

Kuidas

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Üheskohast lugesin, et jõu arendamiseks sobib ntx 10 kordust teha ehk sain niimoodi aru ,et tõstan ühe korra, langetan ja tõstan jälle

aga siit amazonist võib välja lugeda, et tehakse niimoodi ,et ühes jorus ehk lihas on koguaeg pinge all aga nii ei saa juu lihaskiude kahjustada korralikult. oh

Axer
    Member

Sa tahad ikka et lihasrakud võimalikult palju tööd teeksid mitte kahjustuksid……..

Anonüümne
    Guest

Ma ei saa aru mida te kommenteerite, kui ei saa küsijast aru: S ?

XXX ma ei tea kumb see tehnika õige on aga eksperimenteeri kuni leiad mooduse, mille käigus sa tunned, et sa teed oma kordused tõelise(võimsa) pingutusega..

Tegelikult tuleks harjutuste sooritamist ja õiget hingamist kogenud treeneri käeall õppida.

Ise ma kasutan suuri raskusi(enda jaoks suuri) ja kasutan n.ö sellist meetodit nagu tõstan,lagentan,lasen vabaks,tõstan(Peale sellist suurte raskustega/väikeste kordustega treeningut tunnen, et lihas on saanud korraliku trenni !

See lihase ise pinge all hoidmine on minumeelest mõtetu, tuleb keskenduda raskuse tõstmisele, mitte lihase pingul hoidmisele..

Äkki keegi suuremate teadmistega sellesvallas, kommenteeriks seda teemat?

Axer ma arvan, et ta lihaskiudude kahjustumise all mõtles mikrovigastusi, mis tekivad treeningu ajal(nende paranedes kasvabki lihas suuremaks).

hatebreed
    Member

Ühes seerias ongi korduste tegemisel pinge koguaeg sees-mingeid pause seal vahel küll ei ole. Seeriate vahelised pausid on juba iseasi.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.