kui vanalt viimane aeg alustada
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » kui vanalt viimane aeg alustada
- This topic has 20 replies, 17 voices, and was last updated 15 years, 6 months tagasi by
Arnold.
-
AutorPostitused
-
august 2, 2010 at 4:38 p.l. #272346
Taago
MemberOlin ka ise mõned aastad pausi pidanud. Taastumine on kiire, näen seda peeglist ja piltidelt. Olen rahul. Vanust on 26. Ei saa olla hakata hilja tegelema millegagi. Mille jaoks hilja? Coleman või Kai Greene pole jumalad. Nad on inimesed ja naturaalne liha seisab samuti skeleti küljes kinni. See, et nooremalt alustad, paneb kindlasti kõva põhja, aga samuti ju ka Kai Greene pole niisuguses eas, et ta nüüd on piir. Aga Champion on ta juba olnud. Ei ole hilja midagi 27 alustada.
Ise olen arvamusel, et kui on tahtmine niimuuseas tegeleda, siis pole kindlasti hilja! Aga kui tahtmist ja aega on rohkem (ja resursse), siis sea endale kõrged eesmärgid ja käitu vastavalt. Miski pole võimatu. Nagu igas valls, kui tahetakse VÄGA edukas olla: sea KÕRGED eesmärgid, püsi fookuses, ära kaota rada, jätka rajal käimist. Kõige tähtsam on, et püsid fookuses. Õah, olen trennist väsinud, vaja puhkust..edu Sulle nõuküsija, raud pihku vms!
august 2, 2010 at 7:05 p.l. #272354Rain 6 kanget
MemberSõltub kõik sellest, mis loodus on kaasa andnud. Võistlemiseks ei pea ootama 2..3 aastat, vaid võib ka varem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõik oleneb sellest, millal ise endaga piisavalt rahul oled, et võistlema minna
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 2, 2010 at 7:26 p.l. #272357Hirmus Ants
MemberKas profikulturist teenibki kulturismiga elatist?Eestis päris kindlasti puhtalt sellega, et kulturisivõistlustel osaled ja seal auhindu võidad, ära elada pole võimalik. Arvan, et isegi kui lisaks oled tegija kulturismitreener, ei saa ilma muude sissetulekuteta hakkama.
august 2, 2010 at 10:01 p.l. #272385pkwild618
MemberIse olen arvamusel, et kui on tahtmine niimuuseas tegeleda, siis pole kindlasti hilja! Aga kui tahtmist ja aega on rohkem (ja resursse), siis sea endale kõrged eesmärgid ja käitu vastavalt. Miski pole võimatu. Nagu igas valls, kui tahetakse VÄGA edukas olla: sea KÕRGED eesmärgidEdukus ei seisne alati selles, et sa mõtled kohe teise asjana kaugele. Kaugele mõtled esimese asjana ja siis lähed teise mõtte juurde.
Võtame inimese näitel, kes tahab saada miljonäriks arvutite abil:
Esimeseks eesmärgiks on tal lõpetada põhikool.
Teiseks saada kooli, mis annaks talle keskhariduse kõrvalt ka põhja alla arvutitele.
Kolmandaks lõpetada ülikooli esimene aste arvutite alal.
Neljandaks lõpetada ülikooli teine aste arvutite alal.
Ja nii edasi… Aga kui sa mõtled kohe, et tahaks miljonäriks, aga ei tea kust pihta hakata, siis ei tule tavaliselt midagi välja. Tuleb vaikselt minna ja arendada oma käiku, et jõuda sihini…
Aga põhieesmärk peab jah siiski olema kõrge. Aga edu ei seisne siiski alati ka selles. On inimesi, kes ei mõtle algselt üldse kaugele, vaid hakkavad vaikselt tegelema. Tegelevad ja jälgivad lihtsalt oma arengut. Ükshetk märkavad, et nende tase on juba nii kõrge, et nad saaks selle abil endale nime teha. Ka hobid võivad teinekord kaugele areneda. Peaasi, et sa ei võta seda pika ja igava teekonnana, vaid mõnuga. Muidu kaob tahtmine kähku ära.
august 3, 2010 at 3:43 e.l. #272395AlanBStard
ModeratorMul on täpselt sama küsimus. Olen alates 2007. a. käinud ebaregulaarselt jõusaalis. Ette on tulnud pikki pause, mis on tingitud mu elustiilist. Saan varsti 34.a. Arvan, et mul on eeldusi saada ilus lihaseline keha, oleks vaid aega korralikult trenni teha ja toituda.Nüüd siis korraga pressraud ja naisuurimus nurka ja Venemaale kulturistiks ?
august 3, 2010 at 5:30 e.l. #272396Arnold
Member“Parim aeg treeningute alustamiseks oli 7 aastaselt, järgmine parima aeg alustamiseks on täna!”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.