Kui vanalt peaks kasutama toidulisandeid?
- This topic has 21 replies, 16 voices, and was last updated 19 years, 5 months tagasi by
Iron.
-
AutorPostitused
-
mai 12, 2006 at 3:45 p.l. #7649
Renxu
MemberMa ise 16 aastane ja 184 cm pikk ,aga kaalun 63 kg ja see on kuidagi vähe.
Söön täiesti korralikult ,aga juurde ei võta. Ei meeldi olla pikka ja peenike seepärast ma mõtlesin ,et kas mul tasuks hakata sööma kreatiini või mingit muud toidulisandit. Valkudest ma tean ja ma proovin neid ikka süüa päevas korralikult kuigi alati ei tule välja ,sest ma ei vali veel ise oma toitu.
mai 12, 2006 at 3:49 p.l. #83113Titaan
MemberProteiinil pole ju vanuse piirangut
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa võid seda süüa ega ei see ei tohiks sulle halba ka teha ,pigem kui kaua sa trenni teinud oled?
mai 12, 2006 at 4:13 p.l. #83120matu124
Membermingit kindlat vanusepiirangut pole, vabalt vöid tellida kreatiini monohüdraadi ja panema hakata.
mai 12, 2006 at 4:20 p.l. #83125Renxu
MemberProteiinil pole ju vanuse piirangut
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Sa võid seda süüa ega ei see ei tohiks sulle halba ka teha ,pigem kui kaua sa trenni teinud oled?
mingi 1,5 aastat küll pausidega aga ikkagi.. nagu kogemus on olemas
mai 12, 2006 at 5:39 p.l. #83132bohemianrhapsody
Membermingi 1,5 aastat küll pausidega aga ikkagi.. nagu kogemus on olemasPalju sa siis sööd valku, süsivesikuid ja rasvu? Kaloraazh umbes?
mai 12, 2006 at 5:51 p.l. #83134halfbeer
MemberKui kaalu juurde ei tule, siis järelikult kulutad rohkem kui sööd. Seega söö veel rohkem.
mai 13, 2006 at 2:13 p.l. #83210Kristjan-Johannes Konsap
MemberToidulisandeid võib sinu vanuses küll kasutada. Mina ostsin esimese paki valku juba siis, kui olin ühe kuu trenni teinud, olin siis 15. Kreatiini proovisin mõned kuud tagasi.
Söö palju, ilmselt sul on kiire ainevahetus ka. Sööd ikka kolme tunni tagant, mitu korda päevas?
mai 13, 2006 at 2:18 p.l. #83211theONE1
MemberToidulisandeid võib sinu vanuses küll kasutada. Mina ostsin esimese paki valku juba siis, kui olin ühe kuu trenni teinud, olin siis 15. Kreatiini proovisin mõned kuud tagasi.Söö palju, ilmselt sul on kiire ainevahetus ka. Sööd ikka kolme tunni tagant, mitu korda päevas?
Mitu korda on suhteline mõiste, soovitaks põhi toidukordade vahele teha nö. väiksemaid eineid, seega toidukordade arv päevas kuskil 5-6!
mai 14, 2006 at 12:44 p.l. #83277Kristjan-Johannes Konsap
MemberMitu korda on suhteline mõiste, soovitaks põhi toidukordade vahele teha nö. väiksemaid eineid, seega toidukordade arv päevas kuskil 5-6!Jah, just nii.
juuni 3, 2006 at 7:16 e.l. #85004Mr Tin
MemberOtt isiklikult on öelnud, et tugevaks saab see, kes treenib mõistlikult, isegi keskmiselt, aga sööb korralikult ja hästi. (Mitte see, kes trennib kõvasti ja toit ei ole kooskõlas). Toidulisandeid võib muidugi tarbida, aga vanus on selleks liiga väike. Ei tasu endale nii vara juba kreatiini sisse ajada. See kaob sul palju kiiremini, kui vett täis lihas, mille sa sellega ruttu juurde saad.
Ise olen 22, valku tarbin vahedega, trennipäevadel ja taastumispäevadel. Ja, see ei anna midagi, MITTE MIDAGI, kui ei ole toitu enne kõvasti sisse puginud. Aga noh, see on kahe otsaga asi. Väiksema kaaluga saab (saaks) tavaliselt oma valgu ka toidust kätte juba…
juuni 3, 2006 at 11:25 e.l. #85021mark85
Memberma arvan 1-2 aastat ilma toidulisanditeta trenni teha…
juuni 3, 2006 at 12:28 p.l. #85024Andreaz
Membermul poeg sööb sünnist saati. alguses beebi piimapulbreid. siis sai lõssipulbrit ja nüüd annan 2,5 aastasele igasuguseid vadakuvalgu jm maitsvaid moodsaid proteiinipulbrijooke ja ka kreatiini joogid maitsevad, samamoodi vitamiini joogid ja tabletid ka maitsevad lapsele…
juuni 3, 2006 at 7:23 p.l. #85043birra
Membermul poeg sööb sünnist saati. alguses beebi piimapulbreid. siis sai lõssipulbrit ja nüüd annan 2,5 aastasele igasuguseid vadakuvalgu jm maitsvaid moodsaid proteiinipulbrijooke ja ka kreatiini joogid maitsevad, samamoodi vitamiini joogid ja tabletid ka maitsevad lapsele…ja kümne aasta pärast annad talle Zyrtecit, et ta oma allergiaga normaalselt elada saaks
juuni 3, 2006 at 8:14 p.l. #85044Andreaz
Memberja kümne aasta pärast annad talle Zyrtecit, et ta oma allergiaga normaalselt elada saaksei tea sellist ravimit millest räägid aga õnneks pole siiani ühegi asja vastu allergiat avastanud ja sööme kõike.
aga millest selline jutt? ma rääkisin looduslikest toidulisanditest mitte keemiast(sünteetilised ained, preparaadid)
juuni 3, 2006 at 9:39 p.l. #85049jorsik
Membermul poeg sööb sünnist saati. alguses beebi piimapulbreid. siis sai lõssipulbrit ja nüüd annan 2,5 aastasele igasuguseid vadakuvalgu jm maitsvaid moodsaid proteiinipulbrijooke ja ka kreatiini joogid maitsevad, samamoodi vitamiini joogid ja tabletid ka maitsevad lapsele…2,5 aastasele lapsele annad kreatiini?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.