Kui toitumine ei ole korras , kas siis lihased ikka kasvavad suuremaks ja tugevamaks :D ?
Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Kui toitumine ei ole korras , kas siis lihased ikka kasvavad suuremaks ja tugevamaks :D ?
- This topic has 19 replies, 14 voices, and was last updated 16 years, 7 months tagasi by
pkwild618.
-
AutorPostitused
-
juuni 17, 2009 at 6:34 p.l. #17264
Tarantula
MemberTahtsin küsida , et sõber hakkas jõusaaliga tegelema aga ta ei viidsi toitumisega tegeleda .seda ma ise ka ei tea aga kui toitumine ei ole paigas kas siis lihas ikka kasvab ja mingi aja pärast on ikka suured lihased ? Endal mul on toitumine suht koht korras , vaja veidi sättida aga ehk oskate vastata ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 17, 2009 at 6:37 p.l. #202851NO PAIN NO GAIN
MemberTahtsin küsida , et sõber hakkas jõusaaliga tegelema aga ta ei viidsi toitumisega tegeleda .seda ma ise ka ei tea aga kui toitumine ei ole paigas kas siis lihas ikka kasvab ja mingi aja pärast on ikka suured lihased ? Endal mul on toitumine suht koht korras , vaja veidi sättida aga ehk oskate vastata ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lihased muutuvad tugevamaks ja toonus s2ilib, aga kasvavad nad minimaalse kiirusega ja p2rast enam yldse ei kasva .
juuni 17, 2009 at 7:04 p.l. #202861xintoc
MemberTuleks treeningkava ja toitumiskava perfektsuseni lihvida, muidu ajakulu suurem. Ja kui toitumine on paigast ära, on võimalus, et kahjustad enda tervist.
juuni 17, 2009 at 7:21 p.l. #202867rinaldo
MemberMida suurem lihasmass, seda rohkem toitaineid vajatakse. Tee oma järeldus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 17, 2009 at 7:26 p.l. #202870Madis232
Memberju sõbral isu ka ikka kasvab.. peaasi et päevane kaloraaz, kulutamisest kasvõi veidikenegi üle käib, heade geenide pärast ei peagi tead mis valgukogust julmalt järgima.
juuni 17, 2009 at 8:56 p.l. #202903wenom
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui tahad suureks ja tugevaks saada siis see on minu arust elementaarne, et peab sööma palju, tihti, tugevalt ja mitmekülgselt loobuda ei tohi millestki.
tugevalt pead trenni tegema. kangi silitamisest on vähe tolku, raskus peale ja lihtsalt teed unustad ära, et on raske või, et ei jõua.
ja väga oluline on puhkus. ega trennis sul lihas ei kasva, lihas kasvab puhates, öösel magades…….
juuni 19, 2009 at 3:35 p.l. #203246Tigerkutsu
Memberega trennis sul lihas ei kasva, lihas kasvab puhates, öösel magades…..Ma ükskord ärkasin öösel üles ja ei saanudki enam tükk aega und, niisuguse mühinaga lihased kasvasid.
juuni 19, 2009 at 4:20 p.l. #203256moosese10k2sku
MemberMa ükskord ärkasin öösel üles ja ei saanudki enam tükk aega und, niisuguse mühinaga lihased kasvasid.Nagu õhku pumpaks sisse jah?

Tegelikult kasvavad küll ja jõudu tuleb ka juurde.
Toitumine ei peagi korras olema lihtsalt võib lähtuda sellest, et rämpstoitu ei söö ja söögikorrad oleksid mitmekülgsed.
Kõik ei taha saada Bonsunaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 19, 2009 at 4:23 p.l. #203257daemonium
MemberNagu õhku pumpaks sisse jah?
Toitumine ei peagi korras olema lihtsalt võib lähtuda sellest, et rämpstoitu ei söö ja söögikorrad oleksid mitmekülgsed.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja millest need lihased siis kasvavad,kui toitumine ei peagi korras olema,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 19, 2009 at 5:20 p.l. #203266moosese10k2sku
MemberValkudest.
Ega see, et sul toitumine plaanijärgi pole ei tähenda, et sa üldse ei söö midagi.
Süües kasvavad kõik aga söömine ei pea mingi superplaani järgi olema.
Endal pole toitumiskava ja söön nagu söön aga ei kurda lihaste kasvu puudmises või jõu suurenemises.
Muidu sügisel on plaanis söömiskava ka muretseda.
juuni 19, 2009 at 5:33 p.l. #203271ROtter
MemberValkudest.Ega see, et sul toitumine plaanijärgi pole ei tähenda, et sa üldse ei söö midagi.
Endal pole toitumiskava ja söön nagu söön aga ei kurda lihaste kasvu puudmises või jõu suurenemises.
juuni 19, 2009 at 6:23 p.l. #203279Annika Pärtel
MemberValkudest.Ega see, et sul toitumine plaanijärgi pole ei tähenda, et sa üldse ei söö midagi.
juuni 19, 2009 at 9:20 p.l. #203307moosese10k2sku
MemberNagu õhku pumpaks sisse jah?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selles postituses olin ma mõelnud seda, et tuleks süüa nii rohelist, liha, piima kui ka teravilja.
Mingit erilist plaani ei ole ju vaja. Siin ei olegi mingit suuremat jamamist kui jätta ostmata pakk krõpsu ja koju ema tehtud sööki süüa.
juuni 19, 2009 at 9:23 p.l. #203308Annika Pärtel
MemberSelles postituses olin ma mõelnud seda, et tuleks süüa nii rohelist, liha, piima kui ka teravilja.Mingit erilist plaani ei ole ju vaja. Siin ei olegi mingit suuremat jamamist kui jätta ostmata pakk krõpsu ja koju ema tehtud sööki süüa.
Lihal ja lihal on kah vahe…
juuni 19, 2009 at 9:25 p.l. #203309moosese10k2sku
Memberhea küll ma ei hakka vaidlema staasika inimesega
tarantel su sõber jääb tössikeseks kui ta söömisega tegeleda ei viitsi.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.