Kui tihti ja palju tarbida valku?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Kui tihti ja palju tarbida valku?
- This topic has 13 replies, 7 voices, and was last updated 19 years tagasi by
Flex250.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 16, 2007 at 5:19 p.l. #9453
Indrek59
MemberVõtsin siit portaalist kolme päeva treeningkava. Eesmärk on mõned sentimeetrid lihast juurde kasvatada paari kuuga. Treeningpäeval tarbin 2g/kg valku, kuid kui palju ma peaks tarbima valku teistel päevadel, kui ma ei käi jõusaalis. Olgu öeldud, et teistel päevadel teen muud sporti. Et kas ma pean ka teistel päevadel sama palju valku tarbima, või võib vähendada seda. Või siis ehk keegi oskab seletada, et kuidas toituda, et lihas kasvaks, kui ma käin kolm korda nädalas jõusaalis.
Ette tänades
Indrek
jaanuar 16, 2007 at 5:31 p.l. #102355madis220
MemberVõtsin siit portaalist kolme päeva treeningkava. Eesmärk on mõned sentimeetrid lihast juurde kasvatada paari kuuga. Treeningpäeval tarbin 2g/kg valku, kuid kui palju ma peaks tarbima valku teistel päevadel, kui ma ei käi jõusaalis. Olgu öeldud, et teistel päevadel teen muud sporti. Et kas ma pean ka teistel päevadel sama palju valku tarbima, või võib vähendada seda. Või siis ehk keegi oskab seletada, et kuidas toituda, et lihas kasvaks, kui ma käin kolm korda nädalas jõusaalis.Ette tänades
Indrek
Kui oled algaja siis tee endale kõige pealt põhi alla enne kui akkad proteiini tarbima
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga see oleneb kõik mis proteiini või ainet sa täpsemalt tarbid see peaks olema pakendi peal kirjas ju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 16, 2007 at 5:36 p.l. #102358madis220
MemberJa mis sa arvad , et see proteiin paneb sull lihase ime väel kasvama ve?Proteiin aitab sull raskest treeningust taastuda.
Kreatiiin on mõeldud Lühi soorituste suurendamiseks ja aitab natuke lihase kasvule kaasa aga algajal ei tasu kohe tarvitama akkata
jaanuar 16, 2007 at 5:38 p.l. #102359PT London
MemberKui oled algaja siis tee endale kõige pealt põhi alla enne kui akkad proteiini tarbimaAh et kohe nii ongi v
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> M6ni algaja v6ib su jutust vaga valesti aru saada, aga arvan et teadjamad teavad mida silmas pidasid! Paranda palun oma viga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 16, 2007 at 5:40 p.l. #102360madis220
MemberAh et kohe nii ongi v
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> M6ni algaja v6ib su jutust vaga valesti aru saada, aga arvan et teadjamad teavad mida silmas pidasid! Paranda palun oma viga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sai jah natuke valesti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sull pole mõtet lihtsalt kasutada seda ,kui sa väikeste raskustega mässad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 16, 2007 at 5:41 p.l. #102362Indrek59
MemberMa ole käinud jõusaalis juba üle kahe kuu. Mingisugune põhi peaks all olema. Nüüd on eesmärk natuke lihast kasvatada mõned sentimeetrid. Mind huvitabki see, et palju ma pean trbima valku siis, kui ma sel päeval jõusaalis ei käi. Valku pole veel ostnud ja ma selle koha pealt suht dumba:D ehk on mõnd head valgupulbrit ka soovitada? Oma aruga arvan, et ostan protein no1.
vot nii:D
jaanuar 16, 2007 at 5:46 p.l. #102364Indrek59
MemberJah ma tean, et valk aitab lihasel taastuda. seepärast ma tahangi valku tarbida!! ning kuidas kellelegile, mõnele võib mingi raskus kerge olla, teisele raske- inimesed on erinevad.
jaanuar 16, 2007 at 5:50 p.l. #102365inside14
MemberIgapäev söö valku(toidust)sama palju, toidulisandit kasuta peale trenni.Palju su kehakaal on? siis saab teada palju sa umbes vajad valku päevas.
jaanuar 16, 2007 at 5:55 p.l. #102369Indrek59
MemberKaalun 80kg. Ma ise arvasin ka nii, et trenni päeval tarbi lisaks valku ja kui jõukas ei käi, siis ammutan valku toidust. Aga jah, kui palju puhkepäeval tarbida?
jaanuar 16, 2007 at 5:58 p.l. #102370PT London
MemberKaalun 80kg. Ma ise arvasin ka nii, et trenni päeval tarbi lisaks valku ja kui jõukas ei käi, siis ammutan valku toidust. Aga jah, kui palju puhkepäeval tarbida?No mida sa n…id oma ajusid, kas siis t6esti 300eeki toitumiskava eest on raske valja maksta, olen kindel et sul on kogu see teema jummala vale!
jaanuar 21, 2007 at 9:22 p.l. #103447rait000
Memberüldiselt peaks võtma puhkepäeval poole vähem valku kui trennipäeval.mina näiteks võtan trennipäeval 4 tl 50 protsendilist valku ja puhkepäeval 2 tl..
jaanuar 21, 2007 at 9:43 p.l. #103454Flex250
MemberVõtsin siit portaalist kolme päeva treeningkava. Eesmärk on mõned sentimeetrid lihast juurde kasvatada paari kuuga. Treeningpäeval tarbin 2g/kg valku, kuid kui palju ma peaks tarbima valku teistel päevadel, kui ma ei käi jõusaalis. Olgu öeldud, et teistel päevadel teen muud sporti. Et kas ma pean ka teistel päevadel sama palju valku tarbima, või võib vähendada seda. Või siis ehk keegi oskab seletada, et kuidas toituda, et lihas kasvaks, kui ma käin kolm korda nädalas jõusaalis.Ette tänades
Indrek
puhkeolekut lihas taastub ja kasvab seega loomulikult ikka samapalju valku kui trennipäeval.
valku söö iga 2-3 tunnitagant 30-50 grammi korraga- vahetpole kas toidust või pulbrist, pulbristpiisab kui vaid peale trenni korragi panna või kui pole aega süüa
2,5g keha kg kohta ööpäevas valku.n. kui oled 100 kilo mees siis söö vähemalt 250g valku ööpäevas
jaanuar 21, 2007 at 10:44 p.l. #103460Capricorn
MemberEesmärk on mõned sentimeetrid lihast juurde kasvatada paari kuuga.Oleneb palju sa mõnede sentimeetrite all silmas pead ja millist lihast (eeldan, et õlavarre ümbermõõtu kuna tavaliselt võetakse see nö. mõõdupuuks), aga ega need sentimeetrid nii väga kergelt ei tule, et kahe kuuga “mõned” sentimeetrid. Ütlesid, et oled käinud jõusaalis veidi üle 2 kuu. Ma olen ka umbes 2 kuud trenni teinud (välja arvatud aastaid tagasi tehtu), päris alguses vist ei mõõtnud ümbermõõtusid, aga viimase 1 kuu jooksul on parem õlavars (nö. “biitseps”) kasvanud 1 cm (vasak 1,5 cm) ja käsivars 1 cm. Seega julgen arvata, et 2 kuuga 2 cm oleks max. Kui aga juba oled mõnda aega treeninud, siis kasvamine aeglustub, algus on kõige kiirem.
jaanuar 21, 2007 at 11:27 p.l. #103462Flex250
MemberOleneb palju sa mõnede sentimeetrite all silmas pead ja millist lihast (eeldan, et õlavarre ümbermõõtu kuna tavaliselt võetakse see nö. mõõdupuuks), aga ega need sentimeetrid nii väga kergelt ei tule, et kahe kuuga “mõned” sentimeetrid. Ütlesid, et oled käinud jõusaalis veidi üle 2 kuu. Ma olen ka umbes 2 kuud trenni teinud (välja arvatud aastaid tagasi tehtu), päris alguses vist ei mõõtnud ümbermõõtusid, aga viimase 1 kuu jooksul on parem õlavars (nö. “biitseps”) kasvanud 1 cm (vasak 1,5 cm) ja käsivars 1 cm. Seega julgen arvata, et 2 kuuga 2 cm oleks max. Kui aga juba oled mõnda aega treeninud, siis kasvamine aeglustub, algus on kõige kiirem.ma 10 a treenind. paari esimese aastaga just esimene aasta oli kyll nii et pea iga kuu tuli biicale 1 cm juurde. 10cm aastas kuskil. nyyd on hea kui sent aastas juurde tuleb.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.