Kui teil on igav?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Kui teil on igav?
- This topic has 8 replies, 6 voices, and was last updated 14 years, 6 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
juuli 30, 2011 at 7:05 e.l. #13768
Arnold
MemberOlete trennimees ja teil on vaba aega, võite proovida sama, millest teile koha räägin. Minu peas on istunud juba väga kaua aega üks salamõte. Nimelt, mõte sellest, et huvitav, kas oleksin võimeline tegema kükki, 10 x 10 ? t ja mitte üks kord ühes jalatrennis, vaid näiteks kolm korda päevas ehk 3 x (10 x 10). Mõeldud, tehtud, ma võtsin selle ürituse ette neljapäeval 21. juulil sellel käesoleval 2011. aastal. Kuna mu jala jõutase, alaselja, aga ka vasaku põlve vigastuse tõttu hetkel väga hea ei ole, oli selge, et see raskus ei saa midagi eriliselt suurt olla.
juuli 30, 2011 at 4:17 p.l. #309093Patella
MemberKui juba teisel kordusel jalad üles ütlevad, peab ema appi tulema….
“>august 1, 2011 at 11:17 e.l. #309247peeter123
Member60kg x 137
august 1, 2011 at 11:28 e.l. #309249Janar Rückenberg
Member60 kg – 151 x:
Tema kasuks räägib muidugi mõnevõrra väiksem kehakaal. Aga see ilmselt ei kahanda minu soorituse väärtust.
august 1, 2011 at 11:30 e.l. #309250Archangel
MemberJalgade treenimise puhul on paljud treenerid ja eksperdid nõus, et vaimselt anname ammu enne alla, kui jõuame suutlikkuseni. Jalad on lihtsalt niivõrd suur lihasgrupp ja nende koormamine väsitab keha metsikult. Seega oleme juba poole harjutse peal kohati omadega vaimselt ja füüsiliselt läbi – kuigi reaalset jõudu on enamikel veel piisavalt alles.
august 1, 2011 at 12:41 p.l. #309256AlanBStard
ModeratorJalgade treenimise puhul on paljud treenerid ja eksperdid nõus, et vaimselt anname ammu enne alla, kui jõuame suutlikkuseni. Jalad on lihtsalt niivõrd suur lihasgrupp ja nende koormamine väsitab keha metsikult. Seega oleme juba poole harjutse peal kohati omadega vaimselt ja füüsiliselt läbi – kuigi reaalset jõudu on enamikel veel piisavalt alles.Osaliselt on see kaitsemehhanism. Inimesel on piisavalt jõudu enda väga tõsiseks vigastamiseks, kui ta kogu jõu mängu paneb.
Osaliselt muidugi õpitud allaandmine ja muud asjad.
august 1, 2011 at 1:04 p.l. #309258Archangel
MemberOsaliselt on see kaitsemehhanism. Inimesel on piisavalt jõudu enda väga tõsiseks vigastamiseks, kui ta kogu jõu mängu paneb.Osaliselt muidugi õpitud allaandmine ja muud asjad.
Jah. Nagu Kalmus rääkis, kuidas oma vigastused sai. Vaimus oli jõudu rohkem, kui lihases. Ning tugevast vaimujõust tulevad signaalid olid niivõrd tugevad, et lihas lendas lihtsalt puruks üritades ette antud ülesannet täita.
Mis kokkuvõttes tähendab, et oskus üle piiri minna pole ka alati hea. Lihasest tuleb osata viimast välja pigistada, kuid mitte anda talle ülesannet, mis on lihtsalt füsioloogiliselt talle võimatu.
Kerge see pole. Ning nende nüanssidega maadlevad vist paljud tipptaseme sportlased. Kuidas saada maksimaalsed tulemused ilma ennast vigastamata.
august 1, 2011 at 3:20 p.l. #309268samuil
MemberJalgade treenimise puhul on paljud treenerid ja eksperdid nõus, et vaimselt anname ammu enne alla, kui jõuame suutlikkuseni. Jalad on lihtsalt niivõrd suur lihasgrupp ja nende koormamine väsitab keha metsikult. Seega oleme juba poole harjutse peal kohati omadega vaimselt ja füüsiliselt läbi – kuigi reaalset jõudu on enamikel veel piisavalt alles.Lõpetasin just 9 nädalase kükiprogrammi. Kükkisin 2 korda nädalas (teisipäev ja reede) 50% raskusega raskusest millega kükin puhtalt 10 kordust. Minu puhul oli see 60kg. Kükitakse aja peale – teispäeval 2minutit ja 20 sekundit, reedel lisatakse 20 sekundit ja nii 8 minutini välja. Peale kükki minutilise vahega trenal 2X30 jalgade tõsted ette ja 3 X 8 jala tagaosa trenal.
Võin öelda, et kõige “vastikum” oli mulle 2.20 ja 2.40 siis hakkas organism harjuma ja tekkis mingi vilumus. Füüsilist väsimust nagu nii eriti ei tunnegi kui pead võitlema hingamisega(mis elab oma elu) ja just vaimuga mis tahab allaanda. Kui leida õige sagedus(minul oli 19-20 kordust minutis) ja ennast vaimselt ette valmistada ei ole hullu. Vaimselt olen kindlasti hulga tugevamaks saanud ja loodan ka et füüsiliselt. Nüüd naudin kahte puhkenädalat jalgade treeningust ja siis mõõdan kas oli tolku ka midagi või ei
“>august 1, 2011 at 9:14 p.l. #309293AlanBStard
ModeratorOhh krt, mul ei pea närvisüsteem väiksele 4 min küki-HIITilegi hästi vastu

Tahab ikka üsna head vaimset vormi.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.