Kui tahad kasvada, siis tee kolm trenni nädalas…
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Kui tahad kasvada, siis tee kolm trenni nädalas…
- This topic has 46 replies, 35 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
Sakurai.
-
AutorPostitused
-
detsember 27, 2009 at 6:48 p.l. #245713
airmax27
MemberAprilli kuu Muscle&Fitness`is artikkel, kus soovitab mitte kunagi rinda ja õlga pärast teisi lihasgruppe treenida.Samuti ei tohiks jalgu pärast teisi lihasgruppe treenida.Samas selga soovitatakse teha peale rinda või õlgu. Kõhtu, sääri, trapetsit,biitsepsit, triitsepsit ja käsivarsi peaks alati tegama peale suuri lihasgruppe.
Nii et kolme päeva kava puhul peaks esimene päev algama rinnalihasega, teine trennipäev algama õlaga ja kolmas siis jalgadega.
detsember 27, 2009 at 6:51 p.l. #245715Arx07
MemberAprilli kuu Muscle&Fitness`is artikkel, kus soovitab mitte kunagi rinda ja õlga pärast teisi lihasgruppe treenida.Samuti ei tohiks jalgu pärast teisi lihasgruppe treenida.Samas selga soovitatakse teha peale rinda või õlgu. Kõhtu, sääri, trapetsit,biitsepsit, triitsepsit ja käsivarsi peaks alati tegama peale suuri lihasgruppe.Nii et kolme päeva kava puhul peaks esimene päev algama rinnalihasega, teine trennipäev algama õlaga ja kolmas siis jalgadega.
Oskab keegi kommenteerida seda, et õlg enne selga teha? Ma siin tegin endale jaanuari trenni graafiku, kus mul just selg enne õlga…
detsember 27, 2009 at 9:20 p.l. #245742Erkko
MemberOskab keegi kommenteerida seda, et õlg enne selga teha? Ma siin tegin endale jaanuari trenni graafiku, kus mul just selg enne õlga…Mind on õpetatud, et enne ikka suuremad lihasgrupid ja siis väiksemad.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 27, 2009 at 9:25 p.l. #245747Anonüümne
GuestNii et kolme päeva kava puhul peaks esimene päev algama rinnalihasega, teine trennipäev algama õlaga ja kolmas siis jalgadega.Aga selg? Pole just pädev antud teemas, kuid kuskilt on meelde jäänud, et seljalihased (lailihas jms) pidavat ka suuremad lihased olema. Endal näiteks on Oti kava ja päevad algavad rinnalt surumisega, kükiga ja lõuatõmmetega.
detsember 29, 2009 at 5:57 e.l. #246009tereummikust
MemberAga selg? Pole just pädev antud teemas, kuid kuskilt on meelde jäänud, et seljalihased (lailihas jms) pidavat ka suuremad lihased olema. Endal näiteks on Oti kava ja päevad algavad rinnalt surumisega, kükiga ja lõuatõmmetega.Lõuatõmbed ongi eelkõige ülaseljale, lailihasele..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 29, 2009 at 6:10 e.l. #246011Arx07
MemberMa jaanuari teen seljapäeval esimese asjana õlgasid, vaatan kuda kulgeb siis…
Päev.1 – õlg, selg, trapets
Päev.2 – jalad
Päev.3 – rind, triits, biits
Peaks klappima M&F soovitustega kak ras
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 29, 2009 at 6:30 e.l. #246013Samakamees
MemberMa jaanuari teen seljapäeval esimese asjana õlgasid, vaatan kuda kulgeb siis…Päev.1 – õlg, selg, trapets
Päev.2 – jalad
Päev.3 – rind, triits, biits
Peaks klappima M&F soovitustega kak ras
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See jaotus on juba suht asjalik
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma tahaks näha tüüpe, kes peale kükki jne hakkavad veel õlga lappama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Asi jääb kuidagi kahtlaseks…detsember 29, 2009 at 7:14 e.l. #246018Goleteral
MemberSee jaotus on juba suht asjalik
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma tahaks näha tüüpe, kes peale kükki jne hakkavad veel õlga lappama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Asi jääb kuidagi kahtlaseks…Ma teen. Ainult ühe harjutuse ja selle kah istudes(Mitte sellepärast et jalad väsinud vaid et võimalikult palju jalgu tõstest välja võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) – väga hull pole, parem igatahes kui rinna päeval üritada..detsember 29, 2009 at 10:00 e.l. #246041smack
MemberIse olen täheldanud, et parim massikasvataja on:
E-Ülakeha
T-Alakeha
K-Vaba
N-Ülakeha
R-Alakeha
Kusagil kuu olen teinud, siis läheb masendavaks.
Parem variant oleks:
E-Ülakeha
T-Alakeha
K-Vaba
N-Ülakeha
R-Vaba
L-Alakeha
detsember 29, 2009 at 10:21 e.l. #246047Arx07
MemberIse olen täheldanud, et parim massikasvataja on:E-Ülakeha
T-Alakeha
K-Vaba
N-Ülakeha
R-Alakeha
Kusagil kuu olen teinud, siis läheb masendavaks.
Parem variant oleks:
E-Ülakeha
T-Alakeha
K-Vaba
N-Ülakeha
R-Vaba
L-Alakeha
Sel juhul vist iga kuu mõtekas vahetada ülakeha harjutuste järjekorda, et üks kuu selg enne siis rind ja siis õlg jne… muidu mingi lihasgrupp jääb varju..
detsember 29, 2009 at 11:35 e.l. #246083kunnar
MemberMa teen. Ainult ühe harjutuse ja selle kah istudes(Mitte sellepärast et jalad väsinud vaid et võimalikult palju jalgu tõstest välja võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) – väga hull pole, parem igatahes kui rinna päeval üritada..Mina ka teen, ainult et püsti
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olenevalt päevast teen veel lamades surumisi, jõutõmmet, lõuatõmbeid ja rinnale rebimisi peale kükke. Räägitakse, et ei taastu ära.detsember 29, 2009 at 12:27 p.l. #246100airmax27
MemberMul olemas kolm kava, üks kolme ja kaks nelja päeva oma.
Kolme päeva kava siis seline:
E Rind, Selg, Biitseps + Kõht
K Õlg, Trapets, Triitseps + Kõht
R Jalad, Randmed + Kõht
Nelja päeva kava 1
E Rind, Käed +Kõht
T Selg, Randmed +Kõht
N Õlg, Trapets +Kõht
R Jalad +Kõht
Nelja päeva kava 2
E Rind, Selg +Kõht
T Õlg, Trapets +Kõht
N Käed, Randmed +Kõht
R Jalad +Kõht
Olen neid kõiki proovind aga nelja päeva kava 1 puhul saab kõiki suuri lihaseid esimesena teha ja kui kurnavaks läheb neli päeva nädalas, saab ka üle päeva teha. ( E,K,R,P,T,N,jne )
detsember 29, 2009 at 1:05 p.l. #246110Xero
MemberSul läks ehk midagi sassi, kuna artiklis olevat kirjutatud nii, et jalgu ei tohi peale teisi lihasgruppe treenida, kuid viimases reas on sul viimasena ikka jalad ?
Ehk siis jaotus peaks välja nägema nii:
Jalad; rind ja õlad; selg
Endalgi tehtud nii, ainult et triitseps on rinna-õla päeval ja biitseps seljapäeval. Ja peale seda, kui läksin üle kolmepäeva kavale, on näitajad kasvanud. Eriti jalg. Nii ümbermõõduliselt kui ka raskustes. Nii, et arvan, et kolmepäeva on hea kava ja töötab.
Aprilli kuu Muscle&Fitness`is artikkel, kus soovitab mitte kunagi rinda ja õlga pärast teisi lihasgruppe treenida.Samuti ei tohiks jalgu pärast teisi lihasgruppe treenida.Samas selga soovitatakse teha peale rinda või õlgu. Kõhtu, sääri, trapetsit,biitsepsit, triitsepsit ja käsivarsi peaks alati tegama peale suuri lihasgruppe.Nii et kolme päeva kava puhul peaks esimene päev algama rinnalihasega, teine trennipäev algama õlaga ja kolmas siis jalgadega.
detsember 29, 2009 at 1:22 p.l. #246115airmax27
MemberSul läks ehk midagi sassi, kuna artiklis olevat kirjutatud nii, et jalgu ei tohi peale teisi lihasgruppe treenida, kuid viimases reas on sul viimasena ikka jalad ?Ehk siis jaotus peaks välja nägema nii:
Jalad; rind ja õlad; selg
Endalgi tehtud nii, ainult et triitseps on rinna-õla päeval ja biitseps seljapäeval. Ja peale seda, kui läksin üle kolmepäeva kavale, on näitajad kasvanud. Eriti jalg. Nii ümbermõõduliselt kui ka raskustes. Nii, et arvan, et kolmepäeva on hea kava ja töötab.
Tgelikult ei läinud sassi. Artiklis mõeldi nii, et rind, õlad, jalad peaks alati esimesena tegema, selga soovitati teha näiteks peale rinda aga kuna ka selg on suur lihas ja hea oleks ju tegelikult seda esimesena teha siis saaks nii ainult nelja päeva kava puhul.
detsember 29, 2009 at 2:38 p.l. #246132Arx07
MemberTgelikult ei läinud sassi. Artiklis mõeldi nii, et rind, õlad, jalad peaks alati esimesena tegema, selga soovitati teha näiteks peale rinda aga kuna ka selg on suur lihas ja hea oleks ju tegelikult seda esimesena teha siis saaks nii ainult nelja päeva kava puhul.Peale rinda on küll minu arust selga veits raske juba teha. Mingi aeg oli mul taoline kava. Aga peale õlga selga teha – see paistab 2-3 jaanuar, proovin ära esimest korda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja tegelikult ma ei mõista, seda miks õlga ei veiks teisejärgulisena teha, minu arust küll õlad ära ei väsi isegi peale tugevat rinnalihaste trenni või no asi äkki individuaalne kah…
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.