Skip to main content

Kui suur peaks oelma?

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kui suur peaks oelma?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    Kaval
    Member

Selline küsimus, et olen 20 aastane, kaalun hetkel 81,5 kilo… käin vast 4-5 korda jõusaalis ja tahaks teada kui suur peax mu päevane kaloraax umbkaudu olema, kui soovin lihasmassi suurendada… valku söön piisavalt, kuid nende süsikad ja rasvad… et kui suur peax olema mu päevane kaloraax siis…. mitte et ma kohe metsikult ja maximaalselt tahan kasvatada seda lihast koos suurema hulga rasvaga… aga palju peax olema enam vähem? kes ise on sellises kaalus umbes kui suur teil on?

Suured tänud…

M.M.
    Member

Selline küsimus, et olen 20 aastane, kaalun hetkel 81,5 kilo… käin vast 4-5 korda jõusaalis ja tahaks teada kui suur peax mu päevane kaloraax umbkaudu olema, kui soovin lihasmassi suurendada… valku söön piisavalt, kuid nende süsikad ja rasvad… et kui suur peax olema mu päevane kaloraax siis…. mitte et ma kohe metsikult ja maximaalselt tahan kasvatada seda lihast koos suurema hulga rasvaga… aga palju peax olema enam vähem? kes ise on sellises kaalus umbes kui suur teil on?

Suured tänud…

Miinimum 40 kcal ühe kehakilogrammi kohta, seega 3300 kcal aga see on ka üsna individuaalne. Kõik oleneb sinu füüsilisest tegevusest päeva jooksul jne. Valku umbes 160 grammi, rasva miinimum 80 grammi

Kaval
    Member

sorry jah ise kah vaatasin nüüd pealkirja:D

aga muidu nagu aktiivsus väga suur pole päeva jooksul… et kooli ja koju muud erilist ei midagi ja siis jõusaali trenn, sinna kah autoga või bussiga… et jah… umbes et 3300 olex umbes üldiselt? saan aru jah et väga individuaalne muidu see…

jrx
    Member

kui suur MILLE JAOKS?

Selle jaoks et võistelda Eesti MV’l kulturismis?

Selle jaoks et naisi sebida?

Selle jaoks, et naabri Mart ei ähvardaks peksa anda?

Kõik sõltub eesmärkidest.

Kaval
    Member

lihtsalt enda jaox ja enda meele heax ning enda välimuse parandamisex…

-aron-
    Member

Lugemisex 2 väga head artiklit:

Kuidas kasvatada kvaliteetset lihast I

Kuidas kasvatada kvaliteetset lihast II

Ise tegin endale nende artiklite põhjal toitumiskava ning 3 nädalaga tõusis kaal 4kg ja rasvaprotsent 0.7 %-i võrra.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.