Skip to main content

Kui raskejõustiklane harrastab kergejõustikku …

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Kui raskejõustiklane harrastab kergejõustikku …

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • Autor
    Postitused
    Mart Muru
    Member

Igaüks teeb seda, mis talle meeldib! <_<“>

jrx
    Member

IGaüks jäägu ikka oma ala juurde – minu arvamus. <_<“>

Mis on harrastussportlase “oma ala”? Kas ei ole mitte eesmärgiks maksimaalne nauding + tervise ja muud kasud? Mitmekesisus aitab vältida tüdimust.

daman
    Member

Rasked mehed rasket ala tegemas: näiteks 8. augustil tegi Hendrik Agur läbi pühajärve triatloni 1,9km ujumist, 90km ratast raskel rajal ja 21km jooksu veel raskemal rajal. Mis teeb asja eriti tähelepanuväärseks, mees on 125 kilone.

Nii et need kes 110kg pealt 1500m ei suuda STAADIONIL läbida, peaks küll natuke mures olema.

Raivo Piiber
    Member

Rasked mehed rasket ala tegemas: näiteks 8. augustil tegi Hendrik Agur läbi pühajärve triatloni 1,9km ujumist, 90km ratast raskel rajal ja 21km jooksu veel raskemal rajal. Mis teeb asja eriti tähelepanuväärseks, mees on 125 kilone.

Nii et need kes 110kg pealt 1500m ei suuda STAADIONIL läbida, peaks küll natuke mures olema.

Oleneb treenitusest – kui puhtalt jõusaali pealt lähed tegema 10 ala, siis ei saa rääkida (minu puhul) vastupidavusest. Ma ei ole enda pärast sugugi mitte mures, kuid 1 päevaga teha 10 ala, mis sest, et staadionil – tee proovi! Ka treenitule on see paras katsumus … Ja ka vanus seab siin omad piirid … Lisaks veel ka traumeeritud põlve – ja hüppeliigesed, mis kogu seda kompotti kaunistavad <_<“>

daman
    Member

Oleneb treenitusest – kui puhtalt jõusaali pealt lähed tegema 10 ala, siis ei saa rääkida (minu puhul) vastupidavusest. Ma ei ole enda pärast sugugi mitte mures, kuid 1 päevaga teha 10 ala, mis sest, et staadionil – tee proovi! Ka treenitule on see paras katsumus … Ja ka vanus seab siin omad piirid … Lisaks veel ka traumeeritud põlve – ja hüppeliigesed, mis kogu seda kompotti kaunistavad <_<“>

Ma ei üritanud su saavutust maha teha, ma olen ise kümnevõistlust teinud ikka korduvalt, on küll raske ala ja eriti pagana raske on järgmise hommiku tõkkejooks. Ega seda ilmaasjata kuninglikuks alaks ei nimetata.

Ma lihtsalt üritasin näidata, et ka rasked mehed teevad raskeid alasid, kusjuures ma olin ikka päris üllatunud et Hendrik ajalimiiti mahtus. Tõsine respekt mehele.

-AJ-Styles
    Member

<_<“>

Peab vaeva nägema:D jään 13 sekiga alla:D 10 sekini peaks piiri siis vast ajama:D

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.