Kui palju võtsin nüüd juurde?
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Kui palju võtsin nüüd juurde?
- This topic has 64 replies, 21 voices, and was last updated 13 years, 7 months tagasi by
JungaTroll.
-
AutorPostitused
-
aprill 8, 2012 at 2:49 p.l. #146951
gmaster
MemberKüsid siit palju juurde võtsid? No ma ütlen et 10kg, siis on sul kergendus kui kaalule astud ja number väiksem on
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui sõid siis sõid, mis siin enam põdeda ja stressitaset kõrgele ajada. Mine trenni või jalutama.
aprill 8, 2012 at 3:05 p.l. #146935Archangel
MemberIlge mure küll. Nagu paari päeva nõksa tavapärasest kõrgem kaloraaž midagi oluliselt muudaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vormi tehakse kuude ja aastatega. Teinekord kaloraaži lubamine üle piiri on pigem vaimule ja kehale ergutus mida peakski sellisena võtma. Lasta kuude kaupa järjest madala piiratud kaloraaži peal võib ikka juhtmed päris korralikult krussi keerata.
IMO ei ole selleks vajadust, kui lähiajal lavale asja just pole.
Mu enda stabiil-kaalu kaloraaž on 3000kcal ning päevade lõikes kõigub mu kaloraaž 2500-3500kcal. Mõni päev paugutan korralikult üle, siis jälle lasen ilusti defitsiiti mitu päeva järjest.
Elus on muudki, kui aju vägistavalt ranget dieeditamist. Seni kuni suund on õige, siis need harvad kõikumised ei muuda suurt midagi. Vbl tulemuse saavutamine lükkub siit sealt päevakene kaugemale – aga kui TEEKOND sellest nauditavamaks muutub siis IMO – 100% väärt.
Ja nagu Gmaster ütles, kui mõni päev tuleb tavapärasest rohkem kaloreid siis on alati võimalik ka end Tavapärasest rohkem liigutada. Lihtne. Tee mõni tunnine jalutuskäik paaril päeval ning ongi asi tasakaalus jälle.
aprill 8, 2012 at 3:09 p.l. #146919nightq
MemberNoh, üks kilo rasva on umbes 7700 kcal. Seda annab ikka endale sisse süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 8, 2012 at 3:33 p.l. #146883ville1
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tõenäoliselt lisaks et see 7700 puhtalt sisse süüa kulub veel seedimisele ja eluksvajalikele funktsioonidele +umbes 2000 kcal või rohkemgi nii et jah kahe päevaga ca 10 000 kcal sisse kuugata pole vist eriti kerge!
aprill 8, 2012 at 3:36 p.l. #146865Archangel
Membertõenäoliselt lisaks et see 7700 puhtalt sisse süüa kulub veel seedimisele ja eluksvajalikele funktsioonidele +umbes 2000 kcal või rohkemgi nii et jah kahe päevaga ca 10 000 kcal sisse kuugata pole vist eriti kerge!
Rasva seedimisele, omastamisele ja muule sellisele kulub väga vähe energiat tegelikult.
Aga, kui soov üldiselt 1kg peki arvelt juurde võtta, siis üldjuhul laias valikus toidu puhul võib ca. 15-20% umbes jah kaloraažist kohe maha võtta seedimise ja muu sellise peale.
aprill 8, 2012 at 3:44 p.l. #146846ville1
MemberRasva seedimisele, omastamisele ja muule sellisele kulub väga vähe energiat tegelikult.
Aga, kui soov üldiselt 1kg peki arvelt juurde võtta, siis üldjuhul laias valikus toidu puhul võib ca. 15-20% umbes jah kaloraažist kohe maha võtta seedimise ja muu sellise peale.
Ma mõtlesingi pigem seda et see 7700 otse nahavahele süüa polegi nii lihtne paari päevaga nagu mõned inimesed paanitsevad pärast grillipidu vms sellist et nüüd om kõik vaev asjata! Tähtis on ikka keskmine kaloraaz kuu lõikes isegi. Soov kaalu kaotada peab jääma kuu keskmine kaloraaz alla selle mida kuus keskmiselt kulutada. Juurde võtta jällegi veidi rohkem tarbida kui kulutada. Paar sihukest grilli õhtut või kartulisalati õhtut ei tohiks midagi oluliselt muuta va seda et tõstab veidikene keskmist tarbitud kaloraazi kui see nt 30 päeva peale ära jagada! Selle vastu piisab tõesti paarist tunniajalisest jalutuskäigust või sörgist!
aprill 8, 2012 at 3:58 p.l. #146810gmaster
MemberNüüd oleks hea teada, palju see “kaaluvahe” on. Ja kas see number ka homme-ülehomme sama on.
Niiet kaalule!
aprill 8, 2012 at 4:37 p.l. #146783renku
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olin 2010.a enne sügisesi võistlusi 3 kuud 8200 kcal peal- Päris julm oli
aprill 8, 2012 at 4:41 p.l. #146765htilga
MemberOlin 2010.a enne sügisesi võistlusi 3 kuud 8200 kcal peal- Päris julm oli

Mis sul tavakaloraaž siis on?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 9, 2012 at 4:29 p.l. #145190maise
MemberNii, olen 18-aastane tüdruk ning olen 160 cm pikk ning kaalun 65 kg. Panen siia kirja oma tavapärase päevamenüü ning soovin ekspertide nõu, kas selline on kaalulangetuseks OK.
HOMMIK:
1 tl kalamaksaõli
100 g largo ploomimahla
2 viilu sire mitmeviljasaia
80 g alpenrose kodujuustu
1 keedetud kanamuna (60 g)
Tume šokolaad 12g
VAHEPALA:
400g Tere Virsiku-aprikoosi light jogurtit
Pirn (150g)
LÕUNA:
200g Felixi kanasuppi
10g 20%-list hapukoort
Pirn (228 g)
Mesi 15g
VAHEPALA:
200 g piima
15 g dieetkokteilipulbrit (Biolab)
ÕHTU:
200g alpenrose kodujuust
üks 90-grammine banaan
Kaaluabis lõi sellise päeva toitumus kohta ca 1750 kcal. (Oman köögikaalu ning kaalun kõik toiduained ka korralikult ära)
Mainin ka ära, et teen 5 korda nädalas trenni pluss 5 korda nädalas kõnnin hommikuti 25 minutit kiirkõndi.
Aitäh abi eest!
aprill 9, 2012 at 5:46 p.l. #145167FouEva
MemberOssa raks kui palju magusat Sa päevs ikka sööd, nüüd oleneb mis kiirusega Sa seda kaalulangetamist tahad teha. Praegu ütleks et see on üpris aeglane, mina asendaks magusained millegi muuga. Hommikul väike magus on ok(näiteks see tume šokolaad, ja peale trenni koheselt võib kah 1 puuvilja endale lubada. Poe jugurti asendaks kah ära õige jogurtiga ehk siis mitte maitsestatud jogurt ja teeks ise kuidagi söödavaks ta. Näiteks lisad mandleid, ja vb mingit moosi/mett. Ja kas see Felixi kanasupp on kõige õigem valik, ma võin ainult eeldada kuidas ja mida ta sisaldab, ma tahan siis öelda et katsivaarita ise midagi. Dieetkokteilpulbrist ma kah nüüd aru ei saa…
Mida Sa võiks teha on, et arvuta ära palju protsentuaalselt valke, süsivesikuid ja rasvu saad. Tundub et Sinu menüü koosneb enamusest süsivesikutest, pead lisama valke ja rasvu juurde. Aga jah arvuta ära palju Sul valke, süsivesikuid ja rasvu tuleb selle menüüga. Tahaks kohe ise kah teada praegu.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 9, 2012 at 6:47 p.l. #145098maise
MemberOssa raks kui palju magusat Sa päevs ikka sööd, nüüd oleneb mis kiirusega Sa seda kaalulangetamist tahad teha. Praegu ütleks et see on üpris aeglane, mina asendaks magusained millegi muuga. Hommikul väike magus on ok(näiteks see tume šokolaad, ja peale trenni koheselt võib kah 1 puuvilja endale lubada. Poe jugurti asendaks kah ära õige jogurtiga ehk siis mitte maitsestatud jogurt ja teeks ise kuidagi söödavaks ta. Näiteks lisad mandleid, ja vb mingit moosi/mett. Ja kas see Felixi kanasupp on kõige õigem valik, ma võin ainult eeldada kuidas ja mida ta sisaldab, ma tahan siis öelda et katsivaarita ise midagi. Dieetkokteilpulbrist ma kah nüüd aru ei saa…
Mida Sa võiks teha on, et arvuta ära palju protsentuaalselt valke, süsivesikuid ja rasvu saad. Tundub et Sinu menüü koosneb enamusest süsivesikutest, pead lisama valke ja rasvu juurde. Aga jah arvuta ära palju Sul valke, süsivesikuid ja rasvu tuleb selle menüüga. Tahaks kohe ise kah teada praegu.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaaluabis näitab mul süsivesikuid 56% valke 30% ja rasvu 14 %
Olen sellise toimimisega päris kenasti alla võtnud, mitte kiirelt, aga see pole ka minu eesmärk, kuna olen omal nahal tundnud, et kiire laalulangus võib võrduda ka kiire kaalu tagasitulekuga. Sooviks siin lihtsalt teada, kui tervislik see on, aga tuleb välja, et ei olegi kuigi tervislik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 9, 2012 at 7:00 p.l. #145067nightq
MemberRasvu on ikka väga vähe, nende osakaal võiks vähemalt 20% olla, soovitavalt rohkemgi
aprill 9, 2012 at 7:42 p.l. #144914markomj
MemberBiolab pakub just sojatooteid. See ei ole just kōigeparem valik.
aprill 9, 2012 at 7:46 p.l. #144911FouEva
MemberKaaluabis näitab mul süsivesikuid 56% valke 30% ja rasvu 14 %
Olen sellise toimimisega päris kenasti alla võtnud, mitte kiirelt, aga see pole ka minu eesmärk, kuna olen omal nahal tundnud, et kiire laalulangus võib võrduda ka kiire kaalu tagasitulekuga. Sooviks siin lihtsalt teada, kui tervislik see on, aga tuleb välja, et ei olegi kuigi tervislik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rasvu on jah kuidagi vähe ikkagi, neid võid saada näiteks siis lõhest/forellist. Või siis osta endale linaseemneõli ja hakka seda tarvitama, kuskil 4-5 eurot maksab 0,5 liitrine pudel. Või siis tarbi pähkleid, pane näiteks jogurti sisse mandleid. Ja üksi asi veel, mis mul ennem jäi välja toomata. Et Sa kuidagi sööd suht külmi toite ainult, ma ei tea kuidas Sinuga lood on aga kas soe toit ei anna täis kõhu tunnet paremini?
Ei ole ta midagi Sul nii väga hull menüü, kui ta täidab Sinu eesmärgi ära siis kõik bueno ju. Ma lihtsalt tõin Sulle paar asja välja, mida võiks asendada/välja jätta, nii et kui tekkib huvi fitness järgmisele tasemele viia siis Sa tead enamvähem mida kuda teha.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.