Skip to main content

Kui palju valku treenivale naisele?

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kui palju valku treenivale naisele?

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    trennineiu
    Member

Tekkis küsimus, kui palju valku grammides võin peale trenni süüa? Teen trenni 4 korda nädalas, u. 1,5 tundi korraga, kas siis Bodypumpi, spinni, mingit aeroobikat ja veidi jõusaali. Eesmärgiks hoida kaalu ( 178 cm, 59 kg) ning saavutada välimuses reljeefsust.

Olen harjunud sööma u. 1.5 tundi peale trenni u. 200 grammi rasvata kohupiima+ tops rasvata jogurtit, see teeb kokku u. 40 grammi valku ja natuke süsikaid ka.

Kas see on ok, või on see palju?

Tänud:)

Oleneb sellest, kui palju valku sa muudel aegadel toiduga saad… Arvesta, et päevas võiksid tarbida u 2gr kehakaalu kg kohta valku, seega siis 59*2=118gr. Jaga see arv oma päevaste toidukordade vahel ära ja saadki teada, palju igas toidukorras valku peaksid tarbima.

Süsikaid võiksid peale trenni julgelt tarbida. Ise söön peale trenni pooleteise-kahe tunni pärast pruuni riisi kanafilee või kalaga.

Rasvata kohupiim? Minu dieeti soovitati 3%-list maitsetut kohupiimapastat–väike rasvasisaldus hoiab pikema täiskõhutunde ja omastan kasulikke aineid paremini kui rasvata kohupiimast. Nii et proovi. Rasva ei ole vaja karta.

Päikest!

trennineiu
    Member

Oleneb sellest, kui palju valku sa muudel aegadel toiduga saad… Arvesta, et päevas võiksid tarbida u 2gr kehakaalu kg kohta valku, seega siis 59*2=118gr. Jaga see arv oma päevaste toidukordade vahel ära ja saadki teada, palju igas toidukorras valku peaksid tarbima.

Süsikaid võiksid peale trenni julgelt tarbida. Ise söön peale trenni pooleteise-kahe tunni pärast pruuni riisi kanafilee või kalaga.

Rasvata kohupiim? Minu dieeti soovitati 3%-list maitsetut kohupiimapastat–väike rasvasisaldus hoiab pikema täiskõhutunde ja omastan kasulikke aineid paremini kui rasvata kohupiimast. Nii et proovi. Rasva ei ole vaja karta.

Päikest!

Aitäh nõu eest, kui ma nüüd oma päevaseid koguseid arvutasin, siis võin nii süüa küll. Trenn mul jah, peamiselt õhtuti, lõpetan kuskil kaheksa paiku ja siis kodus söön.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.