Skip to main content

Kui palju proteiini 0,5l veele???

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Kui palju proteiini 0,5l veele???

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • Autor
    Postitused
    classified
    Member

Mitu supilusikat või teelusikat tuleks siis panna 0,5l veele?! :ph34r:

Keio
    Member

ma panen 30gr 300ml veele

classified
    Member

ma panen 30gr 300ml veele

Huvitav palju see lusikates oleks siis? :ph34r:

ROtter
    Member

Niisiis, tellisin 100% Whey Gold Standardi ja mingit mõõdupuud kaasas ei ole! Paki peal on ka kirjas Ameerika ühikutes. Mitu supilusikat või teelusikat tuleks siis panna 0,5l veele?! :ph34r:

Mõõdupuid ei antagi kaasa, vaid mõõdukulbid. Ok tähenärimine jah :cool: Aga sobra seal pulbri sees või vala ümber kuhugi, mõnikord on see kulp kuskil pulbri sees või isegi põhjas.

V.K
    Member

hmm kas 10ml vett on võrdne 10g? :ph34r:

Mr.Y
    Member

Jah!

Xero
    Member

Whey 8100’ga sai kaasa sellise kollase mõõtekulbi, all on kirjas 55 ml, kas see on võrdväärne siis 55 g valgupulbriga, kui seda mõõtekulpi kasutan selleks?

classified
    Member

Mõõdupuid ei antagi kaasa, vaid mõõdukulbid. Ok tähenärimine jah :ph34r: Aga sobra seal pulbri sees või vala ümber kuhugi, mõnikord on see kulp kuskil pulbri sees või isegi põhjas.

Ja leidsingi selle nö mõõdukulbi purgi seest. :lol:

Huvitav see käib siis mingi poole liitri kohta? :cool:

Keio
    Member

Huvitav palju see lusikates oleks siis? :ph34r:

1 spl = 10 gr

Creek
    Member

Huvitav see käib siis mingi poole liitri kohta? :ph34r:

Noh, pole küll toidulisandite kogemust endal, kuid minu teada ei ole tähtis mitu liitrit vett on vaid mitu grammi sa pulbrit lisad. Kui lisad poolele liitrile veele 30g proteiini või siis 300ml veele 30g sama proteiini, pole mingit vahet kuna proteiini on mõlemas 30g.

classified
    Member

Noh, pole küll toidulisandite kogemust endal, kuid minu teada ei ole tähtis mitu liitrit vett on vaid mitu grammi sa pulbrit lisad. Kui lisad poolele liitrile veele 30g proteiini või siis 300ml veele 30g sama proteiini, pole mingit vahet kuna proteiini on mõlemas 30g.

No nii küll jah, aga võibolla ei oleks kanget segu väga kasulik juua. Selles mõttes, et miks keegi ei sega seda siis klaasile veele? Palju vähem vaja juua. :ph34r:

inside14
    Member

Kui segada suurele veehulgale siis lahustuvus on parem aga imendumine kauem, kui aga väiksele siis vastupidi lahustuvus halvem aga imendumine kiirem kuid selle teadmisega võiks panna siis keskmiselt.Ise segan sheiki umbes 400ml kuni 500ml veega.

Kui segada suurele veehulgale siis lahustuvus on parem aga imendumine kauem, kui aga väiksele siis vastupidi lahustuvus halvem aga imendumine kiirem kuid selle teadmisega võiks panna siis keskmiselt.Ise segan sheiki umbes 400ml kuni 500ml veega.

Minu teada ikka imendumine on parem, kui lahus on lahjem, ehk siis suurema veekogusega.

inside14
    Member

ET siis suurem veekogus, et lahustuks paremini ja imenduks ka paremini.Isiklikult meeldib kui sheiki on vähem juua peale trenni aga palju see veekogus üldse imendumises rolli mängib või on see minimaalne vahe?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.