kui palju on liiga palju
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » kui palju on liiga palju
- This topic has 31 replies, 14 voices, and was last updated 19 years, 9 months tagasi by
gmaster.
-
AutorPostitused
-
aprill 1, 2006 at 8:26 e.l. #7241
Angel-liis
Memberolen 20.a..varem tegelenud 4 aastat ratsaspordiga ..ikka nii suht tihti ..nüüd hakkasin trennis käima kuid tuttavad pahandavad et pingutan üle…sest käin päevas vahest rohkem kui kahes trennis…sealhulgas bodypump,spinn,shaping……..kuid kui energiat on,siis miks ma ei või seda kulutada…ja siis selline küsimus,et pärast trenni infrapuna saun??..kui on tehtud kaks trenni siis äkki sauna ei või minnagi?..ja siis kui keegi teab äkki mingit sellist saiti kus oleks välja toodud keskmised kalorikulud erinevate trennide ja tegevustega…a-la magamine jne…oleksin väga tänulik.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 1, 2006 at 9:08 e.l. #78257gmaster
Memberma saan ka aru, miks nad pahandavad, sest sa võid enesele teadmata end üle pingutada, see mitme trenni asi võib kokku joosta, muidugi oleneb, kui kõvasti trennid, kuid inimene vajab taastumisaega ja selle puudumine võib lõppeda ületreeninguga või endale liiga tegemisega ja südameveaga..
aprill 1, 2006 at 9:10 e.l. #78258R.Tamm
MemberPäevas nii palju küll ei soovitaks. Loomulikult, kui sellistele päevadele järgneb mitu päeva puhkust füüsilisest, siis on mõeldav, kuid vastasel juhul ootab Sind sarnaselt jätkates varem või hiljem ületreening.
aprill 1, 2006 at 9:23 e.l. #78263Angel-liis
Memberno mul nii et mul kolm päeva trennis ja siis ühe päeva puhkan täielikult..
aprill 1, 2006 at 9:29 e.l. #78266Angel-liis
Memberaga jah..silmad on viimasel ajal imelikud,,nagu laksu all oleks ja siis mulle öeldi,et see võib pingutusest olla.Aga mitte kohe ei tahaks ühestki trennist loobuda,,kõik meeldivad…mh..peab mingi kompromissi vist leidma..aga kui päevas kolm trenni teha siis alla 3000kcal süüa ei tohi või mis see miinimum on?Ja siis kas mul oleks soovitav näiteks süüa kreatiini..see ei anna süsivesikuid,ega rasvu ja samas lihas tuleb siis nähtavale või tuleb seda massi hoopis hullult juurde,,päris kulturist küll kuu pärast välja ei taha näha.
aprill 1, 2006 at 9:41 e.l. #78272maximus89
MemberSaun peale intensiivset trenni on küll südamele liiast.Ja kreatiin seob sul vett lihastes ja see pigem annab massi, kui reljeefi.See on ikka kulturistidele mõeldud.Ja kui sa oled ratsaspordiga tegelenud, kas sa oled siis kindel, et su organism on nii tugev, et sa võid nii palju treenida?Mina küll ei rassiks nii palju ja keskenduks ühele asjale.
aprill 1, 2006 at 12:43 p.l. #78292jrx
MemberSee silmade asi… kas sa jood piisavalt? Veepuudusest võib selline asi olla…
See ületreeningu tont on natuke liiga kardetud siin foorumis minu arvates. Kui sündroomist teadlik olla ja asja mõistusega võtta, siis reeglid nagu, et “nii ja nii mitu päeva PEAB puhkama” muutuvad piiravateks-mõttetuteks. S.t. ületreeningu koha pealt olen Vend Vähiga ühes paadis.
Endal hakkab kujunema hoopis rezhiim, et 6 päeva trenni 1 päev puhkust
aprill 1, 2006 at 1:00 p.l. #78294Angel-liis
Membermul see puhkepäev tingitud tööst…vahepeal tuleb ka neli trennipäeva,,,aga see silmade vesisus ei usu et veest on,kuna vett joon ikka päris palju,,igas trennis läheb 0,5 l kindlalt ära…ja õhtuti ka joon vett…
aprill 1, 2006 at 1:47 p.l. #78302jrx
MemberMina näiteks tunnen end palju paremini sellest ajast kui hakkasin trennipäevadel jooma enne trenni päeva jooksul vähemalt liiter-poolteist vedelikku ja trenni ajal-vahetult pärast veel liiter-kaks (3h kestvus tavaliselt kokku)
aprill 1, 2006 at 2:24 p.l. #78309Angel-liis
Membermul ongi enam vähem sama moodi,,õhtuti joon tavaliselt kaks liiltrit kindlasti ja päeva jooksul veel mingi 2,5….ma muidugi ei tea kui kasulik see on,sest olen kuulnud,et kui liiga palju vett juua siis kurnab neerud ära…aga see kehtib vist ainult siis kui sunnid ennast jooma…
aprill 1, 2006 at 3:53 p.l. #78316aprill 1, 2006 at 3:57 p.l. #78317carter
Memberületreeningu oht sõltub mingil määral ka sellest, kui palju kellegi organism on harjunud taluma rasket füüsilist tööd.
ja nagu ma aru saan, siis nii sina jrx kui ka vend vähk olete käinud kuperjanovi pataljonis, seega eeldan, et teie keha on üsna sinapeal raske füüsilise koormusega, kuid seda ei saa öelda kõigi selle foorumi külastajate kohta.
nii arvan mina.
aprill 1, 2006 at 4:27 p.l. #78322Titaan
MemberTee tunde järgi.Kui uni hakkab peale peale pressima siis võta aegmaha ja puhka.Soovitaks peale trenni valgu ja süsivesiku rikast sööki süüa kui nii plaju trenni teed
aprill 1, 2006 at 7:46 p.l. #78350jrx
MemberVend Vähk nagu ma aru saan on kaadrikaitseväelane…
mina teenisin aega Pärnus ja olin reamees
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pean tunnistama, et mingisugune alus mu füüsilisele vormile sai tõesti pandud sõjaväes. Jõudu oli mul naturaalselt natuke ennegi, aga vastupidavust ikka üldse mitte (olen enamuse aja oma elust olnud väike paks poiss
) Peamine on ikka pidev ja aktiivne võitlusalatreening nüüdseks juba kolmandat aastat, nüüd alles hiljuti olen lisanud süsteemse võhma- ja jõutrenni.
Aga mitte seda ei tahtnud ma öelda vaid…
Ilmselt on ka küsijal hea põhi all kui ta jaksab niimoodi trenni teha. Ja kuidas muidu see põhi tuleb kui mitte mõistusega trenni tehes.
Üks kuum sõna “väljamaa” sporditreeningus on hetkel nn. SAID põhimõte e. Specific Adaptations to Imposed Demands. Eesti keeli siis võiks olla see KVEN e. Kohanemine Vastavalt Esitatud Nõudmistele.
Selle jutu kontekstis on sellel tähtsus selline, et:
Kui jääd ületreeningutonti kartma ja ei julge end viia nii kaugele, et võiksid seda piiri käega katsuda, siis ei jõua sa ka enda maksimaalsele vormile iial nii lähedale, et saaksid seda käega katsuda.
Nii arvan mina.
Kui eesmärgiks on tervisesport ja niisama meeldiv ajaviitmine ning enese piiride testimine naudingut ei paku, siis võib muidugi treenida lõdvemalt.
aprill 2, 2006 at 4:59 e.l. #78367Angel-liis
Memberaitäh fireblade,,ma olen selllist saiti igalt poolt otsinud..
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.