Skip to main content

kui palju maksab üks kreatiini kuur???

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » kui palju maksab üks kreatiini kuur???

• This topic has 19 replies, 8 voices, and was last updated 23 years tagasi by Anonüümne.
Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)
  • Autor
    Postitused
    muc
    Member

oli see nali sinu arust nüüd naljakas?

sa ise ka üldse aru saad, millest räägid?

tegelikult Mr bohemianrhapsody`le käis vist hoopis see pinda, kuidas kommenteerisin, kuidas oti juttu lugedes vennal enda jutt hoopis muutus. soovitus sulle: jää endaks, mitte ära ürita pugema hakata, kui mingi kuulus, sinust kõvem vend midagi sinu jutule vastuolulist ütleb.

*peace out*

max
    Member

Kulge mehed võtke asja rahulikumalt, Muc on osava suuvärgiga ja te olete kadedad,no nahuj nuZna,kes ikka nalja teeb….Minu arust käib sport ja nali käsi käes ei maksa ju koguaeg “KASS” õlal käia ja teisi kommenteerida, et mis see või teine ütles….PS saagem ka naljast aru…………

Anonüümne
    Guest

“uvitav….järjest vähem küsitakse trenni jms värgi kohta, järjest rohkem aga kreatiini ja staffi kohta….lihtsalt tekkis selline uvitav mõte…”

Näed sa siin mõnda soovitust vms? Olen ma midagi siin valesti öelnud? Ei. Ma ei hakka tõestama, et ma pole kaamel.

Ja muideks ma pole kreatiini kuuri hinna kohta midagi väitnud ning minu arvamus ei saa kellegi omaga vastuolus olla.

Lõpp sellel jutul ning ma vabandan, kui ma kedagi solvasin: mina ei lase endale niisama lihtsalt silte külge riputada, olgu mul õigus või mitte.

muc
    Member

olen samal arvamusel Max`iga, nalja peab ju ka saama vahest, muidu muutub see trennijutt ju liiga igavaks ja üksluiseks, vaheldus ei tee ju kunagi paha, samamoodi on trennigagi.

PS tänud vend Max`ile suport`i eest, hoia kõva:)

Anonüümne
    Guest

Olen võibolla pikkade juhtmetega, kuid mina küll naljast aru ei saanud :-)

Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.