Skip to main content

Kui palju Kalmus või Kiivikas rinnalt suruvad?

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Kui palju Kalmus või Kiivikas rinnalt suruvad?

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    muhkel
    Member

Tahaks päris teada kulturistide taset…

pumpiniron
    Member

eks nad sinna 200 alla – peale veidi suruvad, aga kulturist võib 100 ka suruda , kui tal lihas selline nagu peab on, aga jõuga kaasneb ka lihas ja vastupidi nii et …

Tean, et Kalmus on surunud võistlustel 210 ja 220 jäi napilt tegemata. Trennis , mustalt on surunud 230.

Anonüümne
    Guest

teid huvitab palju surun -3nädalat tagasi 192,5 põrkas,aga eks trenni ole ka ikka tehtud IRW

Anonüümne
    Guest

egas kulturistidel pole eesmärgiks maailma rekordid.

Ott Kiivikas
    Member

Mõni mees teab isegi paremini kui ma ise kui palju ma surun, kuigi pildijärgi vaadates polnud veel sündinudki kui ma kangi tõstma hakkasin. Kõige rohkem ma arvan surub hoopis Conan Hävitaja kui ma õieti mäletan 190×10, see vägitükk eldaks 240 ringi surumist, kahjuks sellise nimega meest ei ole kohanud ühesgi jõutõstmise ja surumise protokollis, loodame selliseid tavaharjutajaid ka võistlustel näha.

hatebreed
    Member

Kulturisti prioriteet-lihas.

Jõutõstja eesmärk-jõud.

Igal ühel omad eesmärgid. Muidugi on rinnalt surumine mingi määraja kuid kõik oleneb sellest mida keegi enda jaoks harjutab või tähtsaks peab!

Arnold
    Member

Jõudu peetakse kuluturisti treenigu kõrvalproduktiks, peaeesmärk on saavutada välimus.

hatebreed
    Member

seda minagi

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.