kui palju enne trenni süüa
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » kui palju enne trenni süüa
- This topic has 8 replies, 6 voices, and was last updated 18 years, 3 months tagasi by
VoodooMagic.
-
AutorPostitused
-
oktoober 31, 2007 at 1:15 p.l. #12321
2fast
Memberkas piisab kui söön 250g kohupiima rosinatega ja 2 banaani ning 2 muna.on see vähe või palju?
oktoober 31, 2007 at 1:29 p.l. #129671hehee
Memberkas piisab kui söön 250g kohupiima rosinatega ja 2 banaani ning 2 muna.on see vähe või palju?Seda peaksid Sa ise tundma
oktoober 31, 2007 at 1:40 p.l. #129672Capricorn
MemberOleneb kui kaua enne trenni?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 1-1,5 tundi enne trenni pole minu arust üldse hea süüa, aga eks igaüks võib ise järgi proovida kuidas talle meeldib.oktoober 31, 2007 at 2:02 p.l. #129675M.M.
Memberkas piisab kui söön 250g kohupiima rosinatega ja 2 banaani ning 2 muna.on see vähe või palju?Sellist kompotti pole vaja süüa
Enne trenni söö parem peamiselt valk + rasv ja pärast trenni valk + süsivesik(magus). Nii oleks juba ok. See väide, et kui enne trenni süsivesikuid ei söö siis pole energiat ja jõudu on jabur. Kõik oleneb üldisest päevasest süsivesiku kogusest.
oktoober 31, 2007 at 3:41 p.l. #129679Biitseps
MemberOleneb kui kaua enne trenni?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 1-1,5 tundi enne trenni pole minu arust üldse hea süüa, aga eks igaüks võib ise järgi proovida kuidas talle meeldib.Kui 1,5 tundi ennem trenni mitte süüa, siis trenni minna ,seal läheb oma 2 tundi ,siis kohe ka süüa ei taha mingi 30 min. pärast ,siis tuleb ju päris pikk paus ilma söögita , oma 4 tundi , ma suren nälga selle ajaga
oktoober 31, 2007 at 4:17 p.l. #129681ROtter
MemberKui 1,5 tundi ennem trenni mitte süüa, siis trenni minna ,seal läheb oma 2 tundi ,siis kohe ka süüa ei taha mingi 30 min. pärast ,siis tuleb ju päris pikk paus ilma söögita , oma 4 tundi , ma suren nälga selle ajaga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui sa sööd nii nagu M.M. soovitas enne trenni valk + rasv, siis võid ka 5 tundi söömata olla.
oktoober 31, 2007 at 4:53 p.l. #129683Biitseps
MemberKui sa sööd nii nagu M.M. soovitas enne trenni valk + rasv, siis võid ka 5 tundi söömata olla.Jätan meelde
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 31, 2007 at 6:30 p.l. #129697Capricorn
MemberKui 1,5 tundi ennem trenni mitte süüa, siis trenni minna ,seal läheb oma 2 tundi ,siis kohe ka süüa ei taha mingi 30 min. pärast ,siis tuleb ju päris pikk paus ilma söögita , oma 4 tundi , ma suren nälga selle ajaga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma teen koguaeg nii, et 1-1,5 tundi peale söömist (harilikult peale päeva esimest söömist) lähen trenni, varem ei ole kohe üldse tahtmist minna. Trenn umbes 1,5 tundi, pärast veel riiete vahetamine+pesemine, aga kohe peale trenni võtan valgu+süsikate+kreatiini joogi. Sel juhul tuleb tühja kõhuga olla max. 3 tundi, mis on täiesti tavaline vahemik (mu toitumiskavas ongi 3 tundi kahe söömise vahe). Pärast koju minnes juba söön nö. tavatoitu, harilikult u. 1,5 tunni pärast või no tegelikult tunde järgi, siis kui tunnen, et oleks vaja.
Aga tõesti, oleneb mida sööd. Kui süüa, nagu eespool mainitud valk + rasv, siis võibolla võiks isegi söömise ja trenni vaheline aeg lühem olla, sest puuduvad süsivesikud, mis kergelt loiuks teevad. Just seetõttu ma ei saagi peale söömist enne 1-1,5 tundi trenni minna, et kuna tavaliselt lähen trenni peale päeva esimest söömist ning mu esimene toidukord sisaldab suhteliselt palju süsivesikuid.
oktoober 31, 2007 at 6:59 p.l. #129701VoodooMagic
Memberkui lähen trenni kaalu vähendamis eesmärgil, kust organism energiat ammutab, keharasvast/söögist?
Kuidas peaks treeningut ja toitumist sättima, et keharasvast energia võetaks?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.