Kui palju Biitsepsile ?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kui palju Biitsepsile ?
- This topic has 6 replies, 5 voices, and was last updated 9 years, 11 months tagasi by
Taatz.
-
AutorPostitused
-
märts 7, 2016 at 6:20 p.l. #26870
Anonüümne
GuestTere Olen selline alagaja suht Käin 3 x nädalas jõusaalis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> rohkem ei jaksa töökõrvalt kahjuks. mure et ei saa kuidagi biitsepsi valusaks ega eriti kasvama hehe Teen näiteks 4x barbell Curls 6 kuni 8 korda mingi 45 kg ja siis 4x hantlitega 8 korda mingi 18kg ja siis istudes kyynarnukk põlvel hantlitega ka mingi 4x 8 umbes 15 kuni 20 kg . vahel ka lõuatõmbeid aga no ei saa enam kuidagi biitsepsit valusaks ega taha ka eriti kasvada hehe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kas ma teen midagi valesti või liiga vähe kordi või liiga kergete raskustega ? hetkel biitseps mingi 39 cm ja ei tule kuidagi tulemust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> rasva protsent on mul suht olematu kui siis kõhul minimaalselt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … Aitäh !märts 8, 2016 at 7:16 e.l. #385782Rambo vend
MemberValusaks saadud lihas ja kasvamine pole väga otseselt seotud. Lihase kasvuks on vaja trenn, toit ja puhkus. Kui su lihas enne järgmist trenni ei jõua ära puhata, siis tegelikult väendad sa teda.
Käe visuaalse suuruse annab siisiki triitseps, ära seda unusta.
Kui käid 3x nädalasja oled algaja, siis võta mingi algajate fullbody kava, siis kasvab kõik, mitte ainult biitseps.
märts 8, 2016 at 11:58 e.l. #385793Invention
MemberKui tegu on algajaga, siis mind huvitaks täitsa, millise tehnikaga sa neid harjutusi teed? Vaadates raskusi on päris suur võimalus, et sa käid saalis ego treenimas, mitte lihaseid.
märts 8, 2016 at 1:04 p.l. #385794SKG
MemberTeed biitsepsile 3 eri harjutust samal paeval?
Kui sa just kaesurumisega vms ei tegele, siis miks peaks yks algaja yldse biitsepsile nii palju keskenduma ja selle omale eesmargiks votma?
märts 8, 2016 at 5:40 p.l. #385805Henrikix
MemberTere Olen selline alagaja suht
Teen näiteks 4x barbell Curls 6 kuni 8 korda mingi 45 kg ja siis 4x hantlitega 8 korda mingi 18kg ja siis istudes kyynarnukk põlvel hantlitega ka mingi 4x 8 umbes 15 kuni 20 kg
Liiga kergete rakustega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Ma pakuks pigem, et sa võta sealt 45kg-st rahulik vähemalt 20kg maha ja tee harjutust korrektse, rahuliku tehnikaga ilma õlgu jm kasutamata. Järgi seda paar kuud ja vaata, kuidas siis asi on..
märts 10, 2016 at 2:16 p.l. #385843Taatz
MemberHmm no et nii hullud lood kohe 😊 olgu ma katsun ohtul siis mingi video klippi teha harjutusest et kas siis on nii hull et kohe 20 kg alla pean raskusi võtma hehe
märts 10, 2016 at 2:17 p.l. #385844Taatz
MemberHmm no et nii hullud lood kohe 😊 olgu ma katsun ohtul siis mingi video klippi teha harjutusest et kas siis on nii hull et kohe 20 kg alla pean raskusi võtma hehe
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.