Skip to main content

kui oluline on vee hulk valgu sheikimisel??

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » kui oluline on vee hulk valgu sheikimisel??

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 29 total)
  • Autor
    Postitused
    E46
    Member

kas keegi oskab öelda,kas on mingit vahet ka kas ma panen 125-250ml nagu pakendil öeldud või siis 400ml jne.?? Ise olen saalis näind,et mõni mõõdab hirmus täpselt palju ta seda vett sinna paneb aga samas pärast läheb joob ikka kaks topsi vett veel peale… seega on sel mingi oluline tähtsus? :???:”>

Banana
    Member

Panen ise samuti 400 ml, ent pakil soovitatakse 150-200 ml. :???:”>

Loogiline ikka oleks, et mida rohkem vett, seda parem.

Deegan
    Member

IRW @ Banana

Loll oled :S

EI viitsi vaieldagi :???:”>

Mine arene kuskil või siis mine http://www.jippii.ee

Oleg109
    Member

Ja paha ma olen kukk ve???täis ain oled sa banana!!!!!

Ära pane lolli tarkust siin!!!!Kujutad veits ette vist omale!!!Loe rohkem siis tule tarka panema!!!!40g protekat ei sisalta 100%valku seal on ka teisi aineid ka!!!

Ja õgekiri ei puutu ültse asjasse!!!!

Edu sulle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Banana
    Member

Mingit maksimaalset kogust ei ole, ent soovitatav on mitte üle 40g korraga tarvitada.

Aga mis mul sellest? Sööge või 200g valku korraga, ise teate. :???:”>

Deegan
    Member

Valku võetakse 1,5-2g keha kaalu kohta.

Kui kaalun 100kg siis võtan 2*100g valku, mis teebgi 200g idioot :???:”>

Banana
    Member

Ja paha ma olen kukk ve???täis ain oled sa banana!!!!!

Ära pane lolli tarkust siin!!!!Kujutad veits ette vist omale!!!Loe rohkem siis tule tarka panema!!!!40g protekat ei sisalta 100%valku seal on ka teisi aineid ka!!!

Ja õgekiri ei puutu ültse asjasse!!!!

Edu sulle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IRW, no see ajab tõsiselt naerma. Kui sa mõtled Proteka all kindlat toidulisandit, OK. Kuid proteiin tähendab rahvakeeli ka vadakuvalku ning korraga tarvitab seda 75g vaid alaarenenud inimene.

Jahuge edasi, mul ükskõik tglt. :???:”>

Deegan
    Member

PROTEIIN

Proteiin koosneb aminohapetest. Aminohapped on põhilisteks ehituskivideks lihastes.

Seetõttu on proteiin lihaste kasvatamise ja seega ka jõu seisukohast tähtsaimaks

aineks. Ilma proteiinita ei saa lihasmassi suurendada nagu ei saa ehitada maja ilma

ehituskivideta. Lihasmassi suurendamiseks võiks ööpäevas tarbida 2-4 g proteiini iga

keha lihasmassi kilogrammi kohta. Näiteks madala rasvaprotsendiga 90 kg kaaluv isik

võiks ööpäevas tarbida 180 – 360 g proteiini. Proteiinisheigid sisaldavad kõrgeima

kvaliteediga proteiini ja on seetõttu taastumise seisukohast ülimalt olulised. On olemas mitmeid proteiiniliike. Vadaku, soja, munavalge ja kaseiini proteiin.

Vadakuvalk – on ideaalne trennijärgseks taastumiseks, sest imendub ülimalt kiiresti –

umbes 30 minutiga. Vahetult pärast trenni on organismi proteiinivajadus kõrgeim.

Seetõttu võiks trennijärgne proteiinisheik sisaldada valdavalt just vadakuvalku.

Munavalgeproteiin – imendub keskmiselt 1,5 – 3 tunniga. Seetõttu sobib

munavalgeproteiin igal ajal igas kohas kasutamiseks, et transportida lihastesse vajaliku hulga kõrgekvaliteedilisi aminohappeid.

Kaseiin – kaseein seevastu imendub märksa aeglasemalt. Vähemalt 2 – 7 tundi.

Seetõttu sobib kaseiiniproteiin ideaalselt enne magamaminekut kasutamiseks –

korralikuks taastumiseks vajab keha vähemalt 8 tundi und, kuid 8 tundi ilma proteiinita võib arengule laastavalt mõjuda.

Sojavalk – on taimetoitlaste parim sõber, sest see on ainus proteiin, mis on toodetud

taimedest. Sojavalk on hea üleüldiseks kasutamiseks, kuid kui eemärgiks on lihaskasv ei pruugi sojavalk osutuda parimaks valikuks. Samuti on sojavalk tõestanud enda

kasulikkust ja tervist toetavat võimet naistele.

Kombineeritud valgutooted – kombineeritud valgutooted on mugavad universaalseks

kasutamiseks. Kombineeritud toodet võib tarbida igal ajal näiteks vahetult peale trenni või enne magamaminekut, sest kombineeritud proteiinid imenduvad erineva kiirusega tagades kiire taastumise, kuid samas pikajalise toime.

Banana
    Member

Valku võetakse 1,5-2g keha kaalu kohta.

Kui kaalun 100kg siis võtan 2*100g valku, mis teebgi 200g idioot :???:”>

Issand jumal. Jutt on KORRAGA tarvitamisest. Päevas tarvitan isegi umbes 200-250g valku. Teinekord loe hoolikamalt, mille üle vaidlus käib.

Deegan
    Member

100kg äss tarvitabgi korraga 200g protekat dibiil

Oleg109
    Member

KLD BANANA MEIE RÄÄGIME KA ÜHE KORRAGA SISSE VÕETATVAST KOGUSEKS JA SEE ON 1,5-2G KEHAKAALU KOHTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MA EI NÄE MÕTET SUL SIIN ÜLTSE KOBISEDA!!!!OLEKS SIIS MIDAGI TARKA KA!KUI EI MEELDI ET MEIL TÕSI ON SIIS KAO!!!!!!!!!!!!!!

Banana
    Member

100kg äss tarvitabgi korraga 200g protekat dibiil

Kui sellel ässal on näiteks 5 toidukorda, tarvitaks ta ööpäevas 1 KG VALKU. See ei mahuks su teksti 180-360 g piiresse kohe kuidagi. :???:”>

Deegan
    Member

Eks sa siis söö siis oma valku päevas üks tee lusikatäis edasi, kui oma tulemustega rahul oled :???:”>

Banana
    Member

KLD BANANA MEIE RÄÄGIME KA ÜHE KORRAGA SISSE VÕETATVAST KOGUSEKS JA SEE ON 1,5-2G KEHAKAALU KOHTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MA EI NÄE MÕTET SUL SIIN ÜLTSE KOBISEDA!!!!OLEKS SIIS MIDAGI TARKA KA!KUI EI MEELDI ET MEIL TÕSI ON SIIS KAO!!!!!!!!!!!!!!

Tra te räägite üksteisest ikka NII MÖÖDA. Loe Deegani kopeeritud tekst läbi, kus on samuti räägitud ÖÖPÄEVAS TARVITATAVAST KOGUSEST.

Tõenäoliselt olete mõlemad millestki valesti aru saanud, ent Deegan on nii labane mees, et ei viitsinud enda postitatud juttu läbi lugedagi. :???:”>

Deegan
    Member

Võiks tarbida 360g protekat. Ega see siis maksimum pole.

Ja ega iga toidukorraga sa 200g valku sisse ei aja..

Õhta enne magama minekut teed juues ja kerge suutäiega vaevalt sa 200g valku saad :???:”>

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 29 total)
  • The topic ‘kui oluline on vee hulk valgu sheikimisel??’ is closed to new replies.