Skip to main content

Kui kaua pean treenima?

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Jõumehed » Kui kaua pean treenima?

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Autor
    Postitused
    Treenija123
    Member

Saan 3 kuu pärast 13. aastaseks ja olen poiss. Tahaks teada kuna ma saan sellised musklid, et ikka märkaks kui tõstan hommikul, lõunal ja õhtul 5kg-seid hantleid 50 korda iga kord?

Söömine: Hommikul peale ärkamist paar võileiba/hommikuhelbeid, päeval kell 17-19 igasuguseid erinevaid tervislikke toite: kartuleid/liha/nuudleid/makarone/vorsti/salatit joon piima/multinektarit jne… Mäkis käin mingi kord kuus või nii. Õhtul söön mõnikord väikese tüki kooki.

pkwild618
    Member

Aga mida sa päeval sööd? Kell 17-19 on juba õhtu. Teiseks tulemused varieeruvad. Igal inimesel individuaalselt. Mõnel võib see juhtuda mõne kuu jooksul, mõni võib teha mitu aastat trenni, et näha arvestatavaid tulemusi. Ja pealegi, kas sa mõtled õhku tõstmist? 5kg hantlite puhul õhku tõstmine sind just eriti musklimeheks ei tee

Treenija123
    Member

Aga mida sa päeval sööd? Kell 17-19 on juba õhtu. Teiseks tulemused varieeruvad. Igal inimesel individuaalselt. Mõnel võib see juhtuda mõne kuu jooksul, mõni võib teha mitu aastat trenni, et näha arvestatavaid tulemusi. Ja pealegi, kas sa mõtled õhku tõstmist? 5kg hantlite puhul õhku tõstmine sind just eriti musklimeheks ei tee
    daemonium
    Member

Saan 3 kuu pärast 13. aastaseks ja olen poiss. Tahaks teada kuna ma saan sellised musklid, et ikka märkaks kui tõstan hommikul, lõunal ja õhtul 5kg-seid hantleid 50 korda iga kord?

Sellise tegevusega mitte kunagi.

Söömine: Hommikul peale ärkamist paar võileiba/hommikuhelbeid, päeval kell 17-19 igasuguseid erinevaid tervislikke toite: kartuleid/nuudleid/makarone/vorsti

Su kaal oli päris väike,aga ikkagi – milleks ajada näost sisse valdavalt süsivesikuid?!

No ei ole mitte tervislik,

Treenija123
    Member

Sellise tegevusega mitte kunagi.

Su kaal oli päris väike,aga ikkagi – milleks ajada näost sisse valdavalt süsivesikuid?!

No ei ole mitte tervislik, Minu klassipilt, ma olen kõige ülevamal vasakult lugedes teine.

MoloM
    Member

Söömine: Hommikul peale ärkamist paar võileiba/hommikuhelbeid, päeval kell 17-19 igasuguseid erinevaid tervislikke toite: kartuleid/liha/nuudleid/makarone/vorsti/salatit joon piima/multinektarit jne… Mäkis käin mingi kord kuus või nii. Õhtul söön mõnikord väikese tüki kooki.

Praeguses vanuses ei saa sa kindlasti suuri lihaseid, eriti kui nii toitud ja treenid!

Edu sellegipoolest!

daemonium
    Member

Mismõttes mitte kunagi? Ja mu kaal ei ole üldsegi väike kui sa mind näeksid. Minu klassipilt, ma olen kõige ülevamal vasakult lugedes teine.

Sinu küsimus oli:

Tahaks teada kuna ma saan sellised musklid, et ikka märkaks kui tõstan hommikul, lõunal ja õhtul 5kg-seid hantleid 50 korda iga kord?

Vastus:kui sa tõstad hommikul,lõunal ja õhtul 5-kiloseid hantleid 50 korda iga kord,siis mitte kunagi.

Mis jäi arusaamatuks?

Ja kui sa arvad,et su kaal ei ole väike,siis seda enam ei ole vaja liialdada süsivesikutega – mida sina aga teed.

Treenija123
    Member

Sinu küsimus oli:

Vastus:kui sa tõstad hommikul,lõunal ja õhtul 5-kiloseid hantleid 50 korda iga kord,siis mitte kunagi.

Mis jäi arusaamatuks?

Ja kui sa arvad,et su kaal ei ole väike,siis seda enam ei ole vaja liialdada süsivesikutega – mida sina aga teed.

Mida ma siis peaksin sööma? Ja kui palju ma pean siis tõstma? 5x 20 päevas või midagi? Äkki saad aidata, palun?

Treenija123
    Member

Praeguses vanuses ei saa sa kindlasti suuri lihaseid, eriti kui nii toitud ja treenid!

Edu sellegipoolest!

Kuidas ma siis toituma ja treenima peaks?

daemonium
    Member

Mida ma siis peaksin sööma? Ja kui palju ma pean siis tõstma? 5x 20 päevas või midagi? Äkki saad aidata, palun? siin.

Aga sinu vanuses on parem,kui saaksid minna jõusaali,treeneri käe alla …

või kui vanemad on nõus,telli nii söömis- kui treeningkava veebitreeneri käest.

Spetsialist juba teab,mida sinu vanuses võib ja mida mitte.

jrx
    Member

Vabanda, aga siin lööb su noorus välja – see kõik ei ole nii LIHTNE – ei ole olemas sellist ühest vastust nagu:

“söö kolm kotletti päevas”

või

“sa pead treenima jalgrattasõitu 2 aastat, 3 kuud, 5 päeva ja 8 tundi – siis saad tugevaks”

või

“tõsta 7,5 kiloseid hantleid üle päeva 17 korda – siis kasvab muskel”

Aga just selliseid vastuseid sa oled küsinud – kas sul või su vanematel või sõpradel tuttavaid treenereid ei ole, kes viitsiks sinuga tunniks ajaks maha istuda ja seletada natuke neid asju?

Kermo
    Member

Noorelt võiks ikkagi rohkem aeroobsega tegeleda, jooksmine, rattasõit, ujumine jne… Küll vanemaks saades jõuad kangi ka tõsta. Muidugi tuleks veel kasuks kätekõverdused, rippes lõuatõmbed ja kõhulihaste treenimine.

Treenija123
    Member

Noorelt võiks ikkagi rohkem aeroobsega tegeleda, jooksmine, rattasõit, ujumine jne… Küll vanemaks saades jõuad kangi ka tõsta. Muidugi tuleks veel kasuks kätekõverdused, rippes lõuatõmbed ja kõhulihaste treenimine.

Jh, ma tahan tegelikult jõudu. Sõidan tavaliselt paar korda nädalas tund aega 25 km/h jalgrattaga kah, vastupidavuse jaoks.

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.