Skip to main content

kuhu olex voimalik!!

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » kuhu olex voimalik!!

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Autor
    Postitused
    susim
    Member

tulen eestisse okt ja tahax teada kuhu olex voimalik jousaali saada nadalax ajax…

olen kuulnud et ei tehta nii lyhiajalisi kaarte!!!

kuidas olex planet spordiga???

MEE
    Member

vaevalt… räägi Kiivikaga äkki too oskab sind aidata.

Ott Kiivikas
    Member

On olemas 10x kaardid, kuid need tulevad suht kallid eks kui tuled anna natuke enne teada. Usun et oled nõus mõne klubi eest lavale minema, siis saab ehk rääkida ka tasut treenimisest.

susim
    Member

olen eestis 21 okt ja trenniga alustaxin ma 22 okt….

nu voix siis kyll mone klubi eest lavale minna!!!

M.M.
    Member

Mis see kaks päeva enne võistlusi trenni teha sulle annab ja pealegi ei tehtagi. Eks sa ise tead, kuidas harjunud oled.

punamtsike
    Member

aga mitu päeva enne võistlust siis puhkust võetakse? mis siis lihas väiksemaks ei lähe või. näit kui saab tsükkel läbi a’la rind – selg – jalg – käed siis saab see lihas mis esimesena tehtud ehk rind juba 3 päeva puhkust ja kui nüüd veel lisaks ei tea mitu päeva puhata siis hakkab vaikselt juba ära kukkuma juu? kuidas õige käitumine oleks vahetult enen võistlusi? päris huvitav oleks endal ka teada. igatahes selge on see et umbes mingi valusa väsind lihasega pole laval midagi teha. vist?.

M.M.
    Member

Kes kuidas aga 2-3 päeva enne võistlusi tavaliselt enam jõusaali trenni ei tehta, selle asemel harjutatakse kohustuslike poose ja vabakava, mille peale kulub juba palju energiat ja kõik lihased saavad ju pingutades koormatud. Minul puhul on see nii.

susim
    Member

ma ajasin oma kuupaevad segamini siin!!!arvasin et est voistlused toimuvad 27,kuid jah hoopis 24!!! seega proovin siis varem tulla kui voimalik et saaxin rahus veel viimased paevad enne voistlusi teha aeroobset ja oma vabakava!!!tean et jalgu ei tohi treenida enne voistlusi nadal….

kuid et ei tohi yldse trennida nadal enne on minujaox uus!!!

Ott Kiivikas
    Member

Mel jutt käib siiski 2 – 3 päevast enne võistlusi, mitte nädalast.

punamtsike
    Member

kas härra M.M on eriüksuslane? või siis kirglik jahimees? einoh ülikõva peaks mainima.

susim
    Member

2-3 paeva enne voistlusi siis ei treenita,ok kuid olex siiski soov teha aeroobset ja kui voimalik siis vaba kava.sest pole tingimusi kellegi kodus teha oma vaba kava….

ja olex ikke soov tulla planet sporti,sest olin seal viimati.jai hea mulje kohast…

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.