Kuhu oleks veel MMA klubi vaja?
Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » Kuhu oleks veel MMA klubi vaja?
- This topic has 45 replies, 24 voices, and was last updated 17 years, 4 months tagasi by
jrx.
-
AutorPostitused
-
mai 3, 2008 at 8:45 p.l. #152832
4Qlimax
MemberVõistlusspordi tasemel on väga hea team kahjuks hetkel ainult Tartus. Tallinnas käib hetkel reformeerimine. Pärnu trennides ei ole ma ise osalenud aga seal toimub ka midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võistlusspordi tasemel? Kas see tähendab seda, et mina kes ma ei ole varem MMA-ga kokku puutunud, küll kickboxiga, siis ei saa treeningutest osa võtta?
mai 3, 2008 at 9:57 p.l. #152849Vägivaldur
MemberVõistlusspordi tasemel? Kas see tähendab seda, et mina kes ma ei ole varem MMA-ga kokku puutunud, küll kickboxiga, siis ei saa treeningutest osa võtta?Püsti- ja maasmaadluse baas on ikka soovitav enne läbida kui võistlejatega koos treenima hakkad. Baasi saad läbida samas klubis muidugi.
september 29, 2008 at 7:32 p.l. #167365Jumal666
MemberHela tõsimeelsed treenijad.Tekkis mõte uurida, et kuidas on lood üldse MMA huviga erinevates linnades. St olen erinevaid signaale saanud kuhu võiks tulla treenereid välja õpetama, et ka Eesti väiksemates linnades oleks võimalik seda võimast sporti harrastada.
Linna nime kirjutades võiks paari sõnaga põhjendada ka.
Arutelu on avatud, niiet filosofeerida võib ka.
MEE
Rakvere v6ix kindlasti.Siis ma hakkax kohe k2ima,MMA yx mu lemmikuid ja youtubes vahin ja telekast seda UFC-d pingsalt. Ja siis m6tlesin ,et mis ma pean nyyd kuskile v2lismaale minema sellex ,et sellega tegelda.Aga tuli v2lja hoopis ,et tallinnas, tartus ja p2rnus on.V2ga 5+ olex kui rakveresse ka tulex siis ei peax 2ra kolima!!!!!!Ja ma arvan ,et rakveres ma ei ole ainuke huviline kes sellega tegeleda tahax!!!!raudselt tasub 2ra!!!!!
september 29, 2008 at 7:39 p.l. #167366Jumal666
MemberRakvere v6ix kindlasti.Siis ma hakkax kohe k2ima,MMA yx mu lemmikuid ja youtubes vahin ja telekast seda UFC-d pingsalt. Ja siis m6tlesin ,et mis ma pean nyyd kuskile v2lismaale minema sellex ,et sellega tegelda.Aga tuli v2lja hoopis ,et tallinnas, tartus ja p2rnus on.V2ga 5+ olex kui rakveresse ka tulex siis ei peax 2ra kolima!!!!!!Ja ma arvan ,et rakveres ma ei ole ainuke huviline kes sellega tegeleda tahax!!!!raudselt tasub 2ra!!!!!
september 29, 2008 at 8:54 p.l. #167374jrx
MemberTule seminarile kindlasti!!!
september 30, 2008 at 1:32 p.l. #1674094Qlimax
MemberMa võin seda öelda, et Tartus käiks kõvasti rohkem inimesi, aga paljud loobuvad juba baaskursustest, sest Falco võitlushall on selline peldik, pesemisvõimalused on nullilähedased (kui pool tundi ootad, siis saad ennast pesta), koristaja võiks seal ka olla, garderoobis ja dushi all käin mina ainult plätudega.
september 30, 2008 at 2:41 p.l. #167414ristokru
MemberOlen teadlik, et tallinnas juba tegelikult üks trenn on, aga leian et võiks veel lisaks olla kesklinna või pirita poole. Oleks kindlasti huvitatud.
september 30, 2008 at 4:16 p.l. #167420Vägivaldur
Member+1 Viimsi või pirita kanti võiks küll midagi tulla!!! Siinkandis pole nagu midagi mida teha!Kas sa põhimõtteliselt ei välju Viimsi-Pirita piiridest? Mustamäe pole ju nii kaugel.
september 30, 2008 at 4:39 p.l. #167422Tuki
Member+1 Viimsi või pirita kanti võiks küll midagi tulla!!! Siinkandis pole nagu midagi mida teha!mina käin ca 45km tagant trennis
september 30, 2008 at 5:47 p.l. #167426Arkta
MemberKas sa põhimõtteliselt ei välju Viimsi-Pirita piiridest? Mustamäe pole ju nii kaugel.Põhimõtteliselt on mustamäe siiski väga kaugel, kui sa viimsis elad ja pead bussiga mustamäele trenni sõitma. Edasi tagasi minek läheb kokku minul isiklikult umbes 3 tundi. Paraku pole viimsi kandis ka häid alternatiive, seega arvatavasti oleks ikka tahtjaid. Eks see ole tegelikult suhteliselt mõttetu vaidlus, kas on kaugel või mitte
september 30, 2008 at 6:37 p.l. #167428VirtualCD
MemberHaapsalus võiks olla, ise olen asjast väga huvitatud.
Praegu siin ainult poks ja taekwondo.
september 30, 2008 at 6:46 p.l. #167429Deegan
MemberRakvere raudselt, tegijaid ja huvilisi rohkem kui vaja!
september 30, 2008 at 7:26 p.l. #167433jrx
MemberRakvere raudselt, tegijaid ja huvilisi rohkem kui vaja!No hoolitse siis selle eest et nad kõik seminaril kohal oleksid:)
september 30, 2008 at 7:30 p.l. #167434Vägivaldur
MemberKui keegi ei saa aru, et mis seminar, siis: http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=18728
oktoober 1, 2008 at 6:01 p.l. #167506swoosh17
Memberhuvitav et minuni see info pole jõudnud,et Rakveres juba käivad treeningud…mul tuttavaid päris palju kes võivad sellest huvitatud olla ja mina ise ka:)
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.