Skip to main content

Kuhu oleks veel MMA klubi vaja?

Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » Kuhu oleks veel MMA klubi vaja?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 46 total)
  • Autor
    Postitused
    MEE
    Member

Hela tõsimeelsed treenijad.

Tekkis mõte uurida, et kuidas on lood üldse MMA huviga erinevates linnades. St olen erinevaid signaale saanud kuhu võiks tulla treenereid välja õpetama, et ka Eesti väiksemates linnades oleks võimalik seda võimast sporti harrastada.

Linna nime kirjutades võiks paari sõnaga põhjendada ka.

Arutelu on avatud, niiet filosofeerida võib ka.

MEE

matti
    Member

Kunda

MEE
    Member

Kunda

miks just Kunda ja kas on ka põhjendatud huvi v Sinu enda arvamus lihtsalt. I mean kas on ka nö fanbase olemas, kes oleks valmis seda kadalippu läbima?

rantel
    Member

Või siis pigem Rakvere, kuna vähe suurem linn ja ma tean et paljud on huvitatud, nimesid kahjuks ei oska öelda.

Kuna praegu on hetkel olemas judo, kickbox, maadlus ja ongi vist kõik.

Usun et uus ala annaks kindlasti palju juurde ja tahtjaid oleks ka, kindlasti oleks vaja enne reklaam teha.

MEE
    Member

sain just kirja, et oodatakse meid pikisilmi ka Saaremaale.. asi on selles, et hakkame hetkel kaardistama seda kuhu edasi liikuda, st nõudlus on suur, peab hakkama valikuid tegema ning uusi treenereid koolitama hakkama.

MEE

rantel
    Member

Kas praegu seda ala saab harrastada ainult suurtemates linnades, Tallinn, Tartu, Pärnu!!!

MEE
    Member

Kas praegu seda ala saab harrastada ainult suurtemates linnades, Tallinn, Tartu, Pärnu!!!

Võistlusspordi tasemel on väga hea team kahjuks hetkel ainult Tartus. Tallinnas käib hetkel reformeerimine. Pärnu trennides ei ole ma ise osalenud aga seal toimub ka midagi

TANK
    Member

Narva on ka ju päris suur linn. Pakun, et seal huvilistest puudust ei tule.

jrx
    Member

Okei ma aegajalt vaatan siia foorumisse ja nüüd tunnen, et vist peaks selgitama ja sõna võtma.

1) Rakveres asi toimub. On entusiastide grupp, kes tegutseb.

2) See EI hakka välja nägema nii, et meie läheme ja avame uue trenni kuskil olgu seal nii palju huvilisi kui tahes. See eeldab seda, et kohapeal on üks-kaks sellist entusiasti, kes on kohapeal võimelised enda peale võtma administratiivse töö ning kellel on huvi saada meilt koolitust. Siis käime meie kohapeal seminare tegemas ja nemad käivad meil külas tunde saamas ja nii hakkab asi arenema. Seega Narvas võib ju huvilisi olla (nali või mitte) aga lihtsalt “lambist” ei lähe me Narva trenni tegema.

hunter
    Member

Pärnus > Sauga Alevikus .

Põhjus : Koht on väike, trenni saaks ca 15 – 20 poissi kindlasti . Vald omab ka väga normaalset trennisaali ja jõusaali.

Trenni tuleks ka Pärnu linnast poisse kindlasti.

0ttt
    Member

Pärnu.

Tuki
    Member

mis see uutele treeneritele maksma läheks?

sweals
    Member

mis see uutele treeneritele maksma läheks?

treeneriks olemise maksu pole. nii kuidas ise end majandada suudad, nii palju maksabki (v siis jääb kahjumisse). asi ei saa alata rahast.

krizmart
    Member

Võrru.Võrus pole ei poksi ega muud trenni.Mingi maadlus ja judo ainult.Olen kindel et huvilisi leidub.

jrx
    Member

Võru on Tartule päris mõnusalt ligidal ka. Ole mees ja pane asi käima:) Toetame igati.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 46 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.