Kuhu minna algajal Tartus ?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kuhu minna algajal Tartus ?
- This topic has 5 replies, 5 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
Anonüümne.
-
AutorPostitused
-
august 26, 2009 at 8:05 p.l. #18164
Anonüümne
GuestJõudu foorumlased,
Nimelt tekkis siis vajadus hakta külastama jõusaali, aga ei tea millist.
Nimelt ise elan Tartus ja otsin just nimelt sellist kohta, kus ma saan algul mingi treeneri vms, kes näitaks mulle kava vms. Kava nimelt, et mida ma jõusaalis tegema peaksin, et asi toimiks ka mitte, et ma tühja tambiks ^^
Olen kuulnud, et Tartu Eedenis on hea koht, aga äkki kellegil on veel kogemusi ?
Eesmärk oleks lihtsalt pisut lihast juurde treenida ja kilosid kaotada.
Parimat,
Priit
august 26, 2009 at 8:08 p.l. #215711emmimees
MemberKindlasti on Eedeni Fittest(Avancia) hea valik ..ka hinna poolest …ise peale Arcticuga lepingu lõppemist kolin ka ilmselt Fittesti üle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 26, 2009 at 9:46 p.l. #215747jorsik
MemberMV-s on pädevad treenerid, erinevaid kavasid ka seina peal.
august 27, 2009 at 7:39 e.l. #215770Kristjan-Johannes Konsap
MemberJõudu foorumlased,Nimelt tekkis siis vajadus hakta külastama jõusaali, aga ei tea millist.
Nimelt ise elan Tartus ja otsin just nimelt sellist kohta, kus ma saan algul mingi treeneri vms, kes näitaks mulle kava vms. Kava nimelt, et mida ma jõusaalis tegema peaksin, et asi toimiks ka mitte, et ma tühja tambiks ^^
Olen kuulnud, et Tartu Eedenis on hea koht, aga äkki kellegil on veel kogemusi ?
Eesmärk oleks lihtsalt pisut lihast juurde treenida ja kilosid kaotada.
Parimat,
Priit
Eedeni kaubanduskeskuses asub Fittest Tartu, mille suurim pluss on ilmselt hind. Jõusaal ei ole teab mis suur, aga Tartu saalid ongi väiksemad. Fittestis treenivad paljud Lõuna-Eesti võistlevad kulturistid ja kindlasti on Fittestis olemas ka personaaltreener, kes sind juhendada võib.
Sügisest alustab Fittestis ka noorte kulturistide rühm, mille raames saavad kuni 21 aastased treenida juhendaja käe all 200.- eest kuus.
august 27, 2009 at 8:47 e.l. #215792priit999
MemberEedeni kaubanduskeskuses asub Fittest Tartu, mille suurim pluss on ilmselt hind. Jõusaal ei ole teab mis suur, aga Tartu saalid ongi väiksemad. Fittestis treenivad paljud Lõuna-Eesti võistlevad kulturistid ja kindlasti on Fittestis olemas ka personaaltreener, kes sind juhendada võib.Sügisest alustab Fittestis ka noorte kulturistide rühm, mille raames saavad kuni 21 aastased treenida juhendaja käe all 200.- eest kuus.
See sõna kulturistide rühm kõlab, kuidagi kahemõtteliselt mulle, sest ma ei taha endast ehitada teab, mis kappi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Aga kindlasti järgmine nädal lähen käin kohal ära ning ilmselt saab koha pealt ka head infot, mis mulle sobiks kõige pareminig.
september 7, 2009 at 12:06 p.l. #217958Anonüümne
GuestMinu mees käib fittestis ja tema on küll rahul:) koduleheküljel on kirjas millal treener kohal on.
aga mingit vahet vist küll ei tohiks olla, et kas algaja või mitte. nagunii valid endale ju ise sobivad raskused
AutorPostitusedViewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)- You must be logged in to reply to this topic.