Kudi blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Kudi blogi
- This topic has 93 replies, 15 voices, and was last updated 11 years, 12 months tagasi by
marti384.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 11, 2014 at 2:05 p.l. #357146
kudi
MemberMida tõesti nii jubedat võib juhtuda kui ma isegi sööks ühe kommi ?
jaanuar 11, 2014 at 3:42 p.l. #357147a n d y
MemberRasvapõletuse perioodil alkohol täiesti 0, patustamine 0 (isegi ühte krõpsu, kommi jms ei luba endale) ehk siis piinlik grammide jälgimine 4 kuud järjest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Ära ütle, et sina ka ei lase inimesel natukene kõrvale kalduda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii äärmuslik ju- ma tõmbaks kohe kuuli kõrvade vahele kui alkot ja kommi neli kuud ei saaks tarbida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 11, 2014 at 3:43 p.l. #357148urtz
MemberÄra ütle, et sina ka ei lase inimesel natukene kõrvale kalduda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii äärmuslik ju- ma tõmbaks kohe kuuli kõrvade vahele kui alkot ja kommi neli kuud ei saaks tarbida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sp enamus kavasid ei suudetagi jälgida.
jaanuar 11, 2014 at 4:12 p.l. #357151kudi
MemberIlma kommita suudaksin vabalt 4 kuud olla, aga alkoholiga oleks raskem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 11, 2014 at 7:16 p.l. #355657Sarge
MemberÄra ütle, et sina ka ei lase inimesel natukene kõrvale kalduda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See käis kõik minu kohta. Nii ma saan olla kindel, et olen endast 100% andnud ja ei saa ennast milleski süüdistada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Esimene kuu ja veel erandkordades peab vahepeal patustama, aga mitte mõttetute asjadega nagu krõps, komm vms. Saab ka teistmoodi – näiteks Chick Snack, kurgid, lillkapsas vms dipikastmega, mis on valmistatud maitsestamata jogurtist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Viimane dieet sai ikka paki pelmeene ka söödud, kui hakkasin auku kukkuma. Kohe keha puhkas ja sain uut eluenergiat, et dieediga jätkata. Aga kõik muidugi omal kohal ja peab aru saama, kas vaim on see, mis nõuab või keha.Küsimus oli, et kuidas teil lood on alkoholiga ja minul ongi dieedi ajal lood sellised. Aga off-seasoni ajal ikka lasen mõni nädalavahetus rihma lõdvaks ja ei muretse mitte millegi pärast. Samuti maitsevad mulle väga McDonaldsi burgerid ja neid ka söön päris tihti – nädalas mõned ikka lähevad sisse. Päris hea makrotoitainete vahekorraga ka veel.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sp enamus kavasid ei suudetagi jälgida.
Kavadesse olen alati juurde lisanud, et ühe päeva võib patustada ja midagi ei juhtu.
Ilma kommita suudaksin vabalt 4 kuud olla, aga alkoholiga oleks raskem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõtle läbi oma eesmärk ja kui väga sa seda tahad. Mis selles alkoholis nii head on siis? Järgmine päev on rõve pohmakas ja on päev raisus.
jaanuar 11, 2014 at 7:32 p.l. #355658kudi
MemberKavadesse olen alati juurde lisanud, et ühe päeva võib patustada ja midagi ei juhtu.
Mõtle läbi oma eesmärk ja kui väga sa seda tahad. Mis selles alkoholis nii head on siis? Järgmine päev on rõve pohmakas ja on päev raisus.
1 päeva mis aja peale sa patustada siis lubad ?
Alkoholist siis niipalju, et peale rasket töönädalat on hea lasta rihm natuke lõdvaks ja lõõgastuda, teha sõpradega mõned õlled, paar pitsi viina või mõningad rummi kokteilid. Ma saan aru, et alkohol ei ole kaalu langetamisele hea jnejne, aga kui sa oled harjunud nädalas korra ikka jooma siis ei ole sellest lahti saamine ka nii lihtne. On küll inimesi kes suudavad selliseid asju päeva pealt teha, kuid mina selline ei ole. Sellepärast end kaalulangetamiseks harjutasingi kuu aega. Lubasin omale ka vahepeal head ja paremat ning ei olnud pärast seda enda peale ka kuri selle pärast. Suitsetamisest loobumisega on ju samamoodi. Mõni inimene saab lihtsalt hetke pealt lõpetada, kuid teisel võib jälle kuluda selleks mitu kuud lihtsalt aegajalt vähem suitsetama hakkamisega. Nii on lood mul ka alkoholiga. Kui 4x kuus asemel esmalt tarbiks 2x kuus oleks juba hea.
Ja nii see areng ka toimibjaanuar 11, 2014 at 7:41 p.l. #355659Sarge
MemberKavadesse olen alati juurde lisanud, et ühe päeva võib patustada ja midagi ei juhtu.
Mõtle läbi oma eesmärk ja kui väga sa seda tahad. Mis selles alkoholis nii head on siis? Järgmine päev on rõve pohmakas ja on päev raisus.
1 päeva mis aja peale sa patustada siis lubad ?
Alkoholist siis niipalju, et peale rasket töönädalat on hea lasta rihm natuke lõdvaks ja lõõgastuda, teha sõpradega mõned õlled, paar pitsi viina või mõningad rummi kokteilid. Ma saan aru, et alkohol ei ole kaalu langetamisele hea jnejne, aga kui sa oled harjunud nädalas korra ikka jooma siis ei ole sellest lahti saamine ka nii lihtne. On küll inimesi kes suudavad selliseid asju päeva pealt teha, kuid mina selline ei ole. Sellepärast end kaalulangetamiseks harjutasingi kuu aega. Lubasin omale ka vahepeal head ja paremat ning ei olnud pärast seda enda peale ka kuri selle pärast. Suitsetamisest loobumisega on ju samamoodi. Mõni inimene saab lihtsalt hetke pealt lõpetada, kuid teisel võib jälle kuluda selleks mitu kuud lihtsalt aegajalt vähem suitsetama hakkamisega. Nii on lood mul ka alkoholiga. Kui 4x kuus asemel esmalt tarbiks 2x kuus oleks juba hea.
Ja nii see areng ka toimib
Kord nädalas ühe toidukorra asemel vabalt võid süüa, mida hing ihaldab.
Ise jätsin suitsetamise paugu pealt maha. ^^
jaanuar 11, 2014 at 7:43 p.l. #357153kudi
MemberKord nädalas ühe toidukorra asemel vabalt võid süüa, mida hing ihaldab.
Ise jätsin suitsetamise paugu pealt maha. ^^
Väga tubli! Mina seda ei suudaks kahjuks.
jaanuar 11, 2014 at 7:48 p.l. #357154kudi
MemberJärgmisest nädalast siis on plaan kindlasti jõusaali ka jõuda. Hetkel küll on alaselja/tagumiku juures vasakule jalale toetudes väga imelik valu. Kuid loodan, et see kaob ära. Ei teagi millest see tuli. Muidu väga hullu on ei olnud, aga täna kui bowlingus käisin siis hakkas kummardades ikka kõvasti valutama.
jaanuar 11, 2014 at 11:47 p.l. #357165kudi
MemberHead inimesed, palun aidake mind veidi. Mul kavas on kirjas trennipäeval enne trenni proteiini ja valgu kokteil kus valgud ja süsivesikud enam vähem pooleks koostises ja segada piimaga.
Äkki oskate soovitada mõnda sellist pulbrit mulle ? Uurisin siin foorumis ka ringi ja vaatasin mujaltki, kuid ei tea ju milline see kõige parem on. Soovitatavalt võiks olla ka odavamas hinnaklassis (ma ei ole väga rikas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)jaanuar 12, 2014 at 12:08 e.l. #357166IN4R3K
MemberSinu eesmärkide juures ei ole see pulbri tarvitamine eriti õigustatud, pigem söö mingi kohupiim peale trenni ära, ei ole korraga nii suurt väljaminekut samuti.
jaanuar 12, 2014 at 12:08 e.l. #357167kudi
MemberMarek Kalmus koostas selle kava
jaanuar 12, 2014 at 12:10 e.l. #357168kudi
MemberJa peale trenni on mul ju õhtusöök (kala/kana koos kartuliga)
jaanuar 12, 2014 at 12:16 e.l. #357169IN4R3K
MemberKui peale trenni on kohe söögikord, kus kana/kala sees siis söögi seda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 12, 2014 at 12:18 e.l. #357170kudi
MemberAsi selles ongi, et kavas kirjas, 30min ENNE trenni pean seda kokteili jooma. Tavapäeval on mul sellel ajal keefir sepikuga.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.