Kudas soovitada naisele??
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Kudas soovitada naisele??
- This topic has 62 replies, 35 voices, and was last updated 17 years, 5 months tagasi by
cosmonaut.
-
AutorPostitused
-
veebruar 23, 2008 at 11:34 p.l. #142265
punu
MemberNojah, tegelikult on üks lihtne reegel, mida ma ei suuda kuidagi ära õppida:
Arguing over the Internet is like running in the special olympics- even if you win, you are still retarded

Punu läheb nüüd ja teeb endale selgeks, et võõraste interneti-inimeste arvamuse muutmise üritus on sama mõttetu kui mehe (või naise) muutmise üritus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 24, 2008 at 5:13 e.l. #142270daemonium
MemberJa kui mulle tõesti midagi ei meeldi, võtan uue ja parema …Vat see on tubli.
Kohe näha,et räägib oma meest palavalt armastav naine,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 24, 2008 at 6:55 e.l. #142274hehee
MemberJa kui mees sellises olukorras teataks, et kuule, mine trenni, sa oled täiega paks lehm, siis see oleks ikka alatuse tipp.Ja selline on ju ainuvõimalik viis asjast teatada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 24, 2008 at 7:38 e.l. #142276Aile
MemberEks need inimese harjumused (s88mine ja sportimiskogemused) ole ikka juba enne kooselu teada ja v6tame me inimest nagu tervikut ning ideaalseid ei ole olemas.
Oma mehe jaoks v6iks ikka olla k6ige ilusam, k6ige targem, k6ige parem jne

Ys skeem a la “paks lehm”…tundub mulle v2gagi sobimatu.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 24, 2008 at 7:47 e.l. #142277undisputed
MemberHellõu, ma ei saa aru kust otsast see õel on? See on ju teada, et välimus, eriti kaal on naise kõige õrnem koht. Ja mees räägib naise kaalust siis kui kana pissib. Naised ju põevad ja elavad pool elu dieedil ja muretsevad kogu aeg ja siis mees tuleb ütlema, et naine peaks ennast veel rohkem piitsutama??? Nagu mida?? Kui midagi ei meeldi, siis mingu minema. Pole ju probleemi võtta kohe järgmine mees, kes ei vinguks. See loomulikult tähendab väga rangelt seda, et ka naine ei vingu mehe kallal. Lihtne. Mees käib riides täpselt nii, nagu ise tahab, sõidab sellise autoga, nagu talle meeldib, tegeleb selliste hobidega, mis talle kõige rohkem rõõmu pakuvad, lõikab juukseid nii, nagu tahab ja ajab habet siis, kui tahab. Samamoodi nagu mees on võimeline prill-lauda üles tõstma, on naine ka võimeline seda ise alla panema, kui vaja. Kui mees on ülekaalus, siis ta on ülekaalus ja naine seda ei kommenteeri. Kui aga mees tahab sellega tegeleda ja ise soovi avaldab, siis naine toetab ja aitab teda. Kui mees tahab, joob igal õhtul õlut ja kui tahab, on hoopis täiskarsklane- oma valik. Ja kui mulle tõesti midagi ei meeldi, võtan uue ja parema, sest teist inimest muuta ei saa, kui ta ise muutuda ei taha. Mis mõtet on siis luua suhet inimesega, kelle harjumused, põhimõtted ja väärtushinnangud sulle ei meeldi- eesmärgiga hakata teda muutma selliseks, mis kõlbaks? Kui tegemist on mehega, kellega ma saan kõigest rääkida ja kellega on alati tore olla, siis ma lepin ka tema muude omadustega, isegi kui ma ise tema asemel nii ei teeks/oleks. Samas on mõlemal poolel loomulikult vaieldamatu sõnaõigus selle kohta, kuidas nad soovivad saada teise poolt koheldud ja kuidas kujundada koosveedetud aega. Kui mehele ei meeldi, et ma ei räägi talle, miks ma mossitan, või kui tema leiab ennast pidevalt meie ühiselt tekitatud nõusid pesemast, siis tal on täielik õigus vinguda. Aga kui mehele ei meeldi, et ma liiga aeglaselt sõidan, siis tal pole õigust vinguda, tal on endal ju ka load, sõitku ise.Kusjuures punu mehel on kõik kõige paremas korras, sest ta on nimelt maailma kõige parem mees. Näiteks ei tulnud tema suust poolt piuksugi, kui mina paar aastat tagasi kümme kilo juurde võtsin. Selline juurdevõtt ei juhtu ju kunagi niisama lambist. Kui kooli- ja tööpäevad on kella 08.00-22.00, siis ei ole lihtsalt aega trennis käia ja kui töö on veel ilgelt nõme ja lisaks veel unetus (1-3h öö kohta on kõva sõna eksju) siis on loogiline, et kaalu tuleb. Ja kui mees sellises olukorras teataks, et kuule, mine trenni, sa oled täiega paks lehm, siis see oleks ikka alatuse tipp. Ma ei saa aru, kuidas siin kõik inimesed (kaasa arvatud naised) saavad olla veendumusel, et mehed võivad oma naisi igasugu solvangutega ja nõudmistega kostitada ja naine peab kõik vaikides ära kannatama. Kuhu jääb võrdne partnerlus, see, et eelkõige ollakse teineteise parimad sõbrad jne?? Või te arvate, et naine võib siis mehe kallal samamoodi vinguda?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See on küll üks tore armas perekond. Mees: “Kallis, sa oled räigelt paksuks läinud, mine trenni!” Naine: “Ei no tore, ma olen paks küll, aga vähemasti mitte nii loll, et 25-aastaselt ikka veel alla keskmise palka saada!” Õhtu kulmineerub kindlasti romantilise veinijoomisega kamina ees, ma arvan, peale seda kui mõlema poole kõige õrnemad kohad on põhjalikult läbi klohmitud 
(Kuigi see ei käi vist selliste naiste kohta, kes auto saamise nimel on nõus alla võtma- normaalne naine ostab ise omale auto ja kõik muud vajalikud asjad. Kui mees soovib midagi naisele osta, siis see on kingitus ja mitte tasu millegi eest. Too konkreetne case on ilmselt kuskilt prostitutsiooni piirimailt, ma arvan.)
Naiste üldine probleem seisnebki selles, et viitsita teha endale selgeks tavalisi toitumise põhimõtteid. Valitakse lihtne tee, et käin 2-3 korda nädalas trennis mõned tunnid ja sellest peaks piisama.Või siis proovitakse mingeid imelisi dieete. Üks tuttav neiu just plaanib 3 nädalaga kaotada 14 kg. Kui ta mulle oma menüüst rääkis, siis pidin infarkti saama. Ütlesin, et vaata vaata, et kuda sul enesetunne juba 3 päeva pärast on. Nagu ma eeldasin tekkis tal juba peale 3 päeva täielik energia puudus ja muud hädada ja vingumine. Palju on ka selliseid õrnemast soost tuttavaid, kes jändavad selle kaaluga pidevalt ja käib üks vingumine, et kaal ei muutu jne. Kui räägid neile, et seda muudad sa õige toiduga, siis tuleb mingi mõmin jne. Pole aega ja sellised mõttetud vabandused. See on üldiselt paratamatu, et mehed mõõdavad silmadega ja teie naised seda muuda kudagi. Ja mehe tarkust te mingite kraadidega mõõda. Kui mõni naine hakkab seda sellega mõõtma, siis ta on ikka päris loll. Kui ma võtan endale ikka naise selle järgi, kes mind ikka ka füüsiliselt erutab, siis loodan seda ka 4 a pärast veel. Aga mitte, et ma võtan endale naise ja 4 aasta pärast on mul 25 kg naist rohkem. Pakun, et paljud paarid lähevadki lahku, kuna vastapool ei tundu enam erutav. Kuna seks mängib meie elus ikkagi nii suurt rolli, siis…………….. Aga noh, see on minu, kui mehe arvamus. Teile naistele jäägu oma

Ja unustasin lisada, et kaalu tõstmine või langetamine on maailma üks lihtsamaid asju
veebruar 24, 2008 at 8:45 e.l. #142280hehee
MemberAga noh, see on minu, kui mehe arvamus. Teile naistele jäägu oma

Ma olen küll naine, aga nõustun 100 %, et oma naine võiks mehele olla atraktiivne nii seest kui väljast.
Ja unustasin lisada, et kaalu tõstmine või langetamine on maailma üks lihtsamaid asju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Just, kättevõtmise ja tahtmise asi ainult.
veebruar 24, 2008 at 9:01 e.l. #142287Bonsuna
Membertegelikult küll…aga samas võiks vist teha lisa ettepaneku…. kui kaal hakkab tagasi tulema, siis auto käest ära…
no hetkel see naine käib usinasti trennis…
Et siis naine nagu käsualune. Mehele midagi ei meeldi siis naine marss nurka. Kaal alla, näed autovõtmed on siin, vorm läinud, võtmed siia, käi jala. SÕJAKOOL.
veebruar 24, 2008 at 9:02 e.l. #142288Vägivaldur
MemberKusjuures punu mehel on kõik kõige paremas korras, sest ta on nimelt maailma kõige parem mees.Ma arvan, et ta ei julgekski teisiti. Muidu kohe lendaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 24, 2008 at 9:30 e.l. #142296daemonium
MemberNjah …
peaks end uuesti 200-kiloseks õgima,stabiilselt korra 2 kuu tagant tsüklisse jooma ja 3 pakki sigarette päevas ära tõmbama – nagu vanadel ‘eadel aegadel …
ja kohaliku õlleka rekordit – 32 sanga – võiks uuendada;no ei saa nad seda minuta tehtud …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kui plika peaks iitsatama,et talle miski ei meeldi,no siis …
tibi uksest välja ja kohe ‘akkame uut ja sõnakuulelikumat otsima!
Ja kätte maksaks kah ’irmsalkombel – mis ta krt kobiseb,armastagu parem,rsk!
veebruar 24, 2008 at 10:01 e.l. #142299Tuki
MemberTervist, mul on väike küsimus. Kuna siin on ilmselt põhilised külastajad naised siis on see õige koht. Minu kallimal oleks vaja natuke trenni teha kuid ma ei tea kuidas ma seda talle serveerin e. ütlen.Kuidas saab naine panna trenni tegema?
Mul on tõesti head kavatsused, tal on natuke liiga palju rasva.
Andke palun head nõu.
Äkki ütled, et sa oled ISE natuke vormist ära läinud ja oleks vaja trenni teha. Ja kuna üksi on igav, äkki naine tuleks kaasa, koos aega veetma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ta ei loe ridade vahelt, siis on hästi ja kui ta saab tagamõttest aru, siis ei tohiks ka hullu olla, ei ole eriti valus laks
Ja muidugi toitumine, hakake koos kokkama ja räägi naisele, et võiks nii ja nii teha, oleks põnev 
Mu põhimõte on, et kriitika on edasiviiv jõud ja kriitikat peab kannatama.
veebruar 24, 2008 at 10:40 e.l. #142303AlanBStard
ModeratorPunu su postitustest siin-seal koorub kohe hulgem kiukse välja… ega sa juhtumisi hiljuti orkutis oma koduste suhete teemal mingeid anonüümseid postitusi pole teinud ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 24, 2008 at 11:33 e.l. #142315punu
MemberPoint on siiski selles, et siin see küsija nagu arvab, et ta naine ise ei tea, et ta on juurde võtnud, justnagu ta peaks naise maa peale tooma v midagi. Kammoon, iga naine on üliväga teadlik igast pisimastki muutusest oma füüsises. Ilmselt ta niigi üritab midagi teha. Mehe ütlemine oleks lihtsalt soola haava hõõrumine. Ja kui ei ürita midagi teha, siis ongi väärtushinnangute erinevus ja nigunii ei sobi kokku.
Tegelikult ei ole nii, et vormis olemine on alati kerge. Kõigil ei ole tahtejõudu ja kõigil pole ka normaalset ainevahetust. Kahjuks. Me ei saa siit oma mätta otsast vaadata.
Kusjuures see kraadinäide tuli sellest, et see on see, mida mehed tavaliselt põevad- edukus ja raha jne. Lihtsalt tahtsin tuua samaväärse asja, nagu naiste jaoks on kehakaal. Ja meeste reaktsiooni vaadates tundub, et läks naelapea pihta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegelikult vaatavad mehe sissetulekut jms vist naistest ainult need, kellel endal pole lootust mingit edu saavutada ja tahavadki mehe najal elada. Ilmselt neid naisi siiski on, kuigi minu tutvustringkonnas õnneks vist mitte
Mõelge mehed, te ju tahate ikkagi naist, kes armastaks teid ka siis, kui parajasti ühe töökohaga on nässu läinud ja teist veel ei ole või kui teie ettevõte pankrotti läheb. Naised tahavad samamoodi meest, kes neid armastaks ka siis, kui parajasti on stressirohke periood ja kaalu juurde tuleb või kui peale sünnitust on venitusjäljed. Et mees ei hakkaks sinna karikasse veel juurde tilgutama, nii et lõpuks on üldse täielik surnud ring. Et nad ootaksid ära, kuni see raskem periood mööda saab. Kui sa naisele ütled, et ta on sinu meelest paks, siis ta tunneb ennast ebaihaldusväärse ja inetuna ja sellest tekib masendus ja lootusetuse tunne ja see ajab rämedalt sööma. Mina ei andestaks, kui mees teadlikult mulle sellist tunnet tuleb tekitama. Kui sa tahad, et naine alla võtaks, hajuta ära tema stressiallikad. Poputa ja hoia teda, ütle, et ta on ilus ja hoolitse, et tal oleks piisavalt puhkeaega. Vii teda välja. Kui stressi pole, ei ole ka vaja liigselt süüa. Kui ei ole üle pea kasvavaid kohustusi, siis ei paista ka trenniskäimine kohustusena ja see tuleb iseenesest. Muidugi oleks selline käitumine üsna ülepingutatud ja veidi totter sinu poolt, targem oleks ehk oodata, kui tal endal tööl v koolis kergemaks läheb, aga kui see naise kehakaal nii hirmus tähtis on… Igatahes, kui sa ütled talle, et ta on paks ja peab trenni minema ja et ta pole sinu meelest ilus, siis see on tohutu lisastress, mis tekitab vajaduse ennast šokolaadiga lohutada. Surnud ring. Vaata, šokolaad ei ütle kunagi, et sa pole ilus.
Samamoodi armastavad rahalistes probleemides mehed ennast alkoholiga lohutada. Sest purjus peaga oled ikka kõva mees. Ja siis on surnud ring: kuna oled joodik, siis majanduslikud probleemid süvenevad ja on vaja ennast jälle alkoga lohutada.
veebruar 24, 2008 at 11:44 e.l. #142319daemonium
MemberKusjuures see kraadinäide tuli sellest, et see on see, mida mehed tavaliselt põevad- edukus ja raha jne. Lihtsalt tahtsin tuua samaväärse asja, nagu naiste jaoks on kehakaal. Ja meeste reaktsiooni vaadates tundub, et läks naelapea pihta
Ära demagoogitse.
Meeste reaktsiooni tekitasid väljendid lendaks ukse taha … ,maksaks õelalt kätte … ,kiusu pärast … ,vahetaks uue ja parema vastu …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 24, 2008 at 11:48 e.l. #142320undisputed
MemberPoint on siiski selles, et siin see küsija nagu arvab, et ta naine ise ei tea, et ta on juurde võtnud, justnagu ta peaks naise maa peale tooma v midagi. Kammoon, iga naine on üliväga teadlik igast pisimastki muutusest oma füüsises. Ilmselt ta niigi üritab midagi teha. Mehe ütlemine oleks lihtsalt soola haava hõõrumine. Ja kui ei ürita midagi teha, siis ongi väärtushinnangute erinevus ja nigunii ei sobi kokku.Tegelikult ei ole nii, et vormis olemine on alati kerge. Kõigil ei ole tahtejõudu ja kõigil pole ka normaalset ainevahetust. Kahjuks. Me ei saa siit oma mätta otsast vaadata.
Kusjuures see kraadinäide tuli sellest, et see on see, mida mehed tavaliselt põevad- edukus ja raha jne. Lihtsalt tahtsin tuua samaväärse asja, nagu naiste jaoks on kehakaal. Ja meeste reaktsiooni vaadates tundub, et läks naelapea pihta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegelikult vaatavad mehe sissetulekut jms vist naistest ainult need, kellel endal pole lootust mingit edu saavutada ja tahavadki mehe najal elada. Ilmselt neid naisi siiski on, kuigi minu tutvustringkonnas õnneks vist mitte
Mõelge mehed, te ju tahate ikkagi naist, kes armastaks teid ka siis, kui parajasti ühe töökohaga on nässu läinud ja teist veel ei ole või kui teie ettevõte pankrotti läheb. Naised tahavad samamoodi meest, kes neid armastaks ka siis, kui parajasti on stressirohke periood ja kaalu juurde tuleb või kui peale sünnitust on venitusjäljed. Et mees ei hakkaks sinna karikasse veel juurde tilgutama, nii et lõpuks on üldse täielik surnud ring. Et nad ootaksid ära, kuni see raskem periood mööda saab. Kui sa naisele ütled, et ta on sinu meelest paks, siis ta tunneb ennast ebaihaldusväärse ja inetuna ja sellest tekib masendus ja lootusetuse tunne ja see ajab rämedalt sööma. Mina ei andestaks, kui mees teadlikult mulle sellist tunnet tuleb tekitama. Kui sa tahad, et naine alla võtaks, hajuta ära tema stressiallikad. Poputa ja hoia teda, ütle, et ta on ilus ja hoolitse, et tal oleks piisavalt puhkeaega. Vii teda välja. Kui stressi pole, ei ole ka vaja liigselt süüa. Kui ei ole üle pea kasvavaid kohustusi, siis ei paista ka trenniskäimine kohustusena ja see tuleb iseenesest. Muidugi oleks selline käitumine üsna ülepingutatud ja veidi totter sinu poolt, targem oleks ehk oodata, kui tal endal tööl v koolis kergemaks läheb, aga kui see naise kehakaal nii hirmus tähtis on… Igatahes, kui sa ütled talle, et ta on paks ja peab trenni minema ja et ta pole sinu meelest ilus, siis see on tohutu lisastress, mis tekitab vajaduse ennast šokolaadiga lohutada. Surnud ring. Vaata, šokolaad ei ütle kunagi, et sa pole ilus.
Samamoodi armastavad rahalistes probleemides mehed ennast alkoholiga lohutada. Sest purjus peaga oled ikka kõva mees. Ja siis on surnud ring: kuna oled joodik, siis majanduslikud probleemid süvenevad ja on vaja ennast jälle alkoga lohutada.
Vaata, šokolaad ei ütle kunagi, et sa pole ilus. Sest sokolaadile meeldib, kui sa oled paks
Stressi vastu aitab valk aga mitte süsivesik. Kui oled stressis tuleb süüa rohkem valku, mitte soksi aga see on jälle teadmatusest. Sa võitled valede vahenditega stressi vastu
veebruar 24, 2008 at 11:53 e.l. #142323Vägivaldur
MemberPunu tahab kõiki enda järgi vaadata. Inimesed ei ole ühesugused, isegi ühest soost inimesed ei ole ühesugused. Seda erinavamad on nende erinevate inimeste suhted ja reeglid, mis on suhte sees paika pandud suhtes osalevate inimeste poolt. Mulle näiteks ei ole aktsepteeritav see, kui suhtes üks pool ärpleb foorumis, kuidas ta teise mingi eksimuse eest ilma pikema jututa tänavale viskab. Eriti hale ja nõrk. Aga ju siis sinu suhte sees on see ok…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.